Przem Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Jest też Earl Barron, który bije rekordy świata, czasem jak się gra w parku to ktoś przywali babola spod kosza, ale najczęściej ten ktoś ma nie więcej niz 185 cm i rzuca spod tablicy, Earl Barron się za to nie pierdoli i raz za razem nie potrafi skierować piłki do kosza trzymając ją NAD obręczą, ja nie wiem jak to jest w ogóle możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Chytruz w tym samym poście Od dawna mnie Sarver wkurwiał swoimi c***owymi ruchami, ale teraz to jest przesada, jak można wyjebać tyle kapusty na takie miernoty i to jeszcze samych SFów, szeroka rotacja my ass, co to za różnica czy jest na boisku Hill czy Dudley czy Turkoglu czy Childress, kasę dla 2 z nich można było przeznaczyć na coś pożyteczniejszego, wkłady do Brise'a albo zapasowe drzwi do szatni w razie, gdyby Lopez któreś rozjebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 marzec where you at? :] powinienem to sobie ustawić w sygnaturce:] ja ci moge dać c***a prosto w kakao, a w sygnaturze sobie ustaw że to lubisz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jr to chłopak jp na 101% a jego motto życiowe to 'wyjebane miej i się z tego śmiej' i właśnie czasem ma wyjebane na obronę na to że jest tylko rezerwowym, ma wyjebane generalnie na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 http://www.sport.pl/koszykowka/1,65035, ... atem_.html zjedźcie na sam dół i zobaczcie kto nie pomógł nuggets - ja ciągle nie jestem pewien, kto to [pomijając już nawet to, że chyba 'z nuggets' ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 http://www.sport.pl/koszykowka/1,65035,8825010,NBA__Jesli_transfer_to_z_Gortatem_.html zjedźcie na sam dół i zobaczcie kto nie pomógł nuggets - ja ciągle nie jestem pewien, kto to [pomijając już nawet to, że chyba 'z nuggets' ] Trade z New Orleans też niczego sobie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 No to widze że Raptors też są zamieszani w tą wymiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 zjedźcie na sam dół i zobaczcie kto nie pomógł nuggets - ja ciągle nie jestem pewien, kto to [pomijając już nawet to, że chyba 'z nuggets' ] To można zdecydowanie wielorako interpretować "wieże" Williams i Nene faktycznie miały nikły wkład w zwycięstwo Nuggs, albo może chodziło o to że "wieże" Howard, Gortat nie były tak denne żeby to w związku z ich grą Magic przegrali :wink: Ogólnie cieszy że koszykówka odnajduje swoje miejsce w polskich mediach Trade z New Orleans też niczego sobie ;] No to widze że Raptors też są zamieszani w tą wymiane. to pewnie alternatywne wersje wydażeń, Magic mogą sobie pluć w twarz że taki trejdzik im przeszedł koło nosa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 głównie to mi chodzi o to, że 'wierze', no ale absolutnie nie spodziewałem się po Tobie, elwariato, że uda Ci się to wychwycić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 łapu-capu w łapu-capu, el Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 głównie to mi chodzi o to, że 'wierze', no ale absolutnie nie spodziewałem się po Tobie, elwariato, że uda Ci się to wychwycić mogłem sobie przeinterpretować to w swój sposób pozwolisz, chociaż widzę że w kwestii poczucia humoru również jesteś podobnie nieomylny jak w sprawach kosza, ortografii i zapewne paru innych jeszcze kwestiach 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja się przynajmniej z moim haterstwem nie kryję :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Rozumiem że radość jest z pozbycia się samego Turkoglu, faktycznie za Gortata z tego można się cieszyć, ale żeby robić z tego wielkie halo to przynajmniej jak dlamnie trochę przesada. Zawsze chłodno reagujący człowiek który nigdy nie popadł w hurraoptymizm wypowiada się na temat robienia przez kogoś wielkiego halo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Gortatomania: Marcin w Suns.Dobrze dla niego choć nie będzie już dostawał takiej kasy jak w Orlando Ale chociaż sie rozwinie i pokaże na co go naprawde stać :wink: Go Suns!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Lubię czytac wpisy Mycka, Róży, Warirakoczy, kieyś Byku, szkoda, że nie pisze. tzw. Rookie Pozdrawiam wszystkich z tematu Bulls :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Amare/Ak/Galo/Field/Felton imo to ma sens znacznie większy niż granie 4/3 Chandler/Gallo, w obronie Kirilenko mógłby zrobić swoje i nadaje się do grania up tempo czyli tego co chce D'antoni. Widzisz ja potrafie swoje racje jakoś przedstawić, tobie jak zwykle brakuje argumentów, albo po prostu z sobie znanych przyczyn nie chcesz się nimi podzielić, tak czy inaczej troluj dalej. Nadaje się do D'Antoniego jak ty do konkursu ortograficznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Bastillon o Gortacie: mogl co prawda rok temu przejsc do Mavs, grac o tytul i byc s5 C w contenderzeNie ma to jak nazywac contenderem drużynę, która 3 razy w ostatnich 4 latach odpadła w pierwszej rundzie a jak raz fuksem weszła do drugiej to była blisko sweepa. ;] To już Utah Jazz i Atlanta Hawks mieli ostatnio w PO większe osiągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie ma to jak nazywac contenderem drużynę, która 3 razy w ostatnich 4 latach odpadła w pierwszej rundzie a jak raz fuksem weszła do drugiej to była blisko sweepa. ;] To już Utah Jazz i Atlanta Hawks mieli ostatnio w PO większe osiągnięcia.Nie ma to jak nie nazywać contenderem drużyny, który w ciągu ostatnich 5 lat w podobnym składzie weszła do finałów i jest zwykle 1# lub 2# seedem. Dzięki, że napisałeś w łapu capu, bo szukać nie musiałem za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie ma to jak nazywac contenderem drużynę, która 3 razy w ostatnich 4 latach odpadła w pierwszej rundzie a jak raz fuksem weszła do drugiej to była blisko sweepa. ;] To już Utah Jazz i Atlanta Hawks mieli ostatnio w PO większe osiągnięcia.Nie ma to jak nie nazywać contenderem drużyny, który w ciągu ostatnich 5 lat w podobnym składzie weszła do finałów i jest zwykle 1# lub 2# seedem. Dzięki, że napisałeś w łapu capu, bo szukać nie musiałem za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi