havlicek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 spadłem z krzesła jak to przeczytałem Rappar zajebiste poetyckie porównanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 kelner w temacie o zajechanym gasolu: a jak wygląda zawodnika zajechany? z dupy mu krew leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak przy kelnerze jesteśmy to uwaga o obalaniu ćwiartki też daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja pierwszy. Złota myśl o Lakers ni huia nie zdobędą mistrzostwa, ponieważ nie mają dobrych graczy (bryant by siedział na ławce gdyby grał na florydzie ) a gasol to dziad stary i głupi, (by się ogolił)O Deronie nie lubie go bo brode zapuścił i już cwaniakuje jak cwaniak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Przy czym trzeba zaznaczyć że cwaniakowanie jak cwaniak to najwyższa forma cwaniakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie wrzucajcie jego postów do łapu capu, bo każdy na to zasługuje. On po prostu w ten sposób pisze by sprowokać/rozśmieszyć. Podejrzewam, że to drugie konto, pytanie kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 E kurna, tekst o śnieżącym Polsacie jest niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 pisze by sprowokać/rozśmieszyćto wogole nie jest smieszne maciek przyznaj sie ze to twoje nowe konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 pisze by sprowokać/rozśmieszyćto wogole nie jest smieszne maciek przyznaj sie ze to twoje nowe konto Nie wkurwiaj mnie w niedziele. Nie jestem dzieckiem, żeby takie żałosne akcje odwalać, więc szukaj frajera gdzie indziej...zresztą tekstu ze śnieżącym polsatem w życiu bym nie wymyślił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 to jest pewnie moje trzecie konto. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 hej mam pyt, leci dzisiaj w nocy jakiś mecz nba w tvp 1 lub 2? bo bym sobie obejżał tylko nie mówcie że w polsacie bo mi śnieży jaja sobie robisz ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 miszcz:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 pisze by sprowokać/rozśmieszyćto wogole nie jest smieszne maciek przyznaj sie ze to twoje nowe konto Nie wkurwiaj mnie w niedziele. Nie jestem dzieckiem, żeby takie żałosne akcje odwalać, więc szukaj frajera gdzie indziej...zresztą tekstu ze śnieżącym polsatem w życiu bym nie wymyślił. no niestety, nie ten poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 pisze by sprowokać/rozśmieszyćto wogole nie jest smieszne maciek przyznaj sie ze to twoje nowe konto Nie wkurwiaj mnie w niedziele. Nie jestem dzieckiem, żeby takie żałosne akcje odwalać, więc szukaj frajera gdzie indziej...zresztą tekstu ze śnieżącym polsatem w życiu bym nie wymyślił.Wezme to sobie do serca, niedziela to musi byc dla Ciebie naprawde bardzo ciezki dzien. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 szoszon twoj avatar jest overrated Dokładnie, równie dobrze możesz mieć tam "puste" miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 NIe moja wina że lansowany przez Ciebie pogląd o czynieniu dobra na całej planecie Ziemia przez Nasha od dobrych kilku tygodniu opiera sie na fundamentach z gówna. Wira z rana jak śmietana. śmierdząca sprawa z tymi fundamentami z gówna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 szoszon twoj avatar jest overrated Dokładnie, równie dobrze możesz mieć tam "puste" miejsce nabita asyste :twisted: A zresztą - przykład wątpliwej jakości obiektywizmu to mam w powyzszym poście, to tu możesz przybić "piątala" z Bastkiem. Aż błyszczycie obiektywizmem, jak światłem odbitym... Brakuje jeszcze RappaRa i rw30 i będziecie w "kąplecie" - Mount Everest, Kilimandżaro, Mont Blanc i McKinley obiektywizmu w stosunku do Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Też chciałem to wkleić. Teraz proszę o przyporządkowanie konkretnej osoby do konkretnej góry wraz ze wskazaniem skąd wzięło się porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Bo Kanczendżonga i Aconcagua się trudno i długo pisze A co do nazw - mogą sobie wymienieni wybrać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Bo Kanczendżonga i Aconcagua się trudno i długo pisze A co do nazw - mogą sobie wymienieni wybrać :mrgreen: niektorym to powinny starczyc Rysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi