rw30 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 z cyklu "festiwal poprawnej polszczyzny": ignazz: Co do salary to oczywiscie ze lowcow I zmiejscem w salary mniej dotycza podatki a atakuja tych co ponad poziom wystaja w tym roku bo nie liczac spadajacych kontraktow reszta kasy w kontraktach wieloletnich w wiekszosci przypadkow rosnie! 'to yody mowa jest, zdania długie składa on ! ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Redaktor Naczelny działu Łapu-Capu RW30 strikes again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 to może i ja coś wrzucę. Trochę starsze, ale też niezłe James w tym roku zupełnie inaczej niż w poprzednich wysoko notowany na drugim miejscu w DPOTY i oczywiście w 1 piątce defensorów. Nie mam żadnych wątpliwości, że o każdej porze dnia i nocy wziąłbym go w obronie przed Battierem. i jeszcze raz Kily odnośnie akcji potraktowania łokciem Artesta przez Bryanta w PO09, zaraz po obejrzeniu wyjaśniającej wszystko powtórki od strony kosza gdzie wszystko było widać jak na dłoni: Nie wiem jak to się dokładnie ustala gdzie można uderzyć a gdzie nie, ale z tego co wiem bark to nie jest to samo co ramię, a upper chest jest właśnie na wysokości ramion. A poza tym to raczej była szyja. Jeśli się mylę to ok, Kobe miał szczęście odnośnie przepisów.tzw miszcz anatomii 8) Teraz trochę o meVersonie i Philly: Zresztą AI nigdy nie był gościem, z którym można było coś wygrać. Nie oszukujmy się, człowiek 6.0 rzucający na około 40% będący właściwie jedyną opcją w ataku nie ma prawa drużynowo nic wygrać. W 2001 udało się bo konferencja była słabiutka a i drużyna idealnie się pod AI dobrała.Wow ale teza szczególnie ze Phili w tamtym sezonie naprawdę niewiele brakowało do ugrania mistrza, gdyby na pf był ktoś w miarę dobry to by mogli powalczyć, pluys gdyby wszyscy byli równi wobec przepisów sędziowskich No i co do tej skuteczności to faktycznie nie powala, ale to nie zmienia faktu ze AI to w ataku naprawdę genialna postać, zresztą w obronie też chłopak nie wymięka.no jak się w obronie wogóle nie gra to się i nie wymięka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wypraszam sobie... ja w pierwszym rzędzie jestem kibice Shaqa i Heat. Ulubiony klub: LA Lakerstzw. miszcz pamięci i zdecydowania 8) P.S. Wyjaśnij mi proszę zależność pomiędzy wiedzą z anatomii i oceną powtórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wypraszam sobie... ja w pierwszym rzędzie jestem kibice Shaqa i Heat. Ulubiony klub: LA Lakers tzw. miszcz pamięci i zdecydowania 8) P.S. Wyjaśnij mi proszę zależność pomiędzy wiedzą z anatomii i oceną powtórki.[/quote:27ry6b31] 1 jest bardzo proste - kibicem Shaqa byłem od samego początku i nadal jestem, więc automatycznie kibicuję w jakimś stopniu także Cavs aktualnie, ale nigdy nie postawię ich wyżej niż Lakers. Pomijam już nawet moją awersję do Lebrona a co do anatomii - jeśli mylisz środek klatki piersiowej (hint: to miejsce w którym każda normalna kobieta ma piersi :wink: ) z szyją tzn, że z anatomii jesteś słaby. Tak z teoretycznej jak i z praktycznej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 1 jest bardzo proste - kibicem Shaqa byłem od samego początku i nadal jestem, więc automatycznie kibicuję w jakimś stopniu także Cavs aktualnie, ale nigdy nie postawię ich wyżej niż Lakers. Pomijam już nawet moją awersję do Lebrona I dlatego, że Lakers to dla Ciebie zespół nr 1 po nazwaniu Cię ich kibicem odpowiedziałeś "wypraszam sobie"? :roll: a co do anatomii - jeśli mylisz środek klatki piersiowej (hint: to miejsce w którym każda normalna kobieta ma piersi :wink: ) z szyją tzn, że z anatomii jesteś słaby. Tak z teoretycznej jak i z praktycznej :twisted:Jeśli osoba wygłasza tezę o uderzeniu w szyję, podczas gdy Twoim zdaniem było to uderzenie w klatkę, to wcale nie musi oznaczać, że ta osoba nie odróżnia szyi od klatki. A gdy w wypowiedzi szyja stoi w opozycji do klatki, to można być pewnym, że nie mamy do czynienia ze złym nazewnictwem klatki, tylko z inną interpretacją powtórki. Poza tym wtedy mówiłeś o "upper chest", a teraz o środku klatki. Więc jak w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 obejrzyj jeszcze raz powtórkę i sam się przekonaj ;] i przestań się już tłumaczyć :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 w tym temacie nie komentujemy... na pm chlopaky ; < [EDIT BY PI3TR45] Zasada nr 1: Nie pouczaj Admina :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 w tym temacie nie komentujemy... na pm chlopaky ; < [EDIT BY PI3TR45] Zasada nr 1: Nie pouczaj Admina :wink: Z tym że nie każdy może się orientować z e-basketowymi zasadami w tym topicu a tutaj ich nie napisano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Boziu co za forum nawet łapu -capu potrafią spi*****ić :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 pała Ci furgocze jak ruski wentylator a Ty ze swoimi mottami życiowymi popierdalasz w jakiś ośli zaułek - Koelner w temacie o seksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 chciałem zobaczyć tego busta Thabeeta, wielką nadzieję Afryki ale jeszcze dobrze nie postawił nogi na boisku, już się zderzył głową z głową Randolpha Randolph ma tą głowę paskudnie wielką więc wygrał starcie, Thabeet musiał zejść do szatni [ponoć uszkodzona szczęka] i już nie powrócił To jeden z komiczniejszych i naprawdę śmiesznych tekstów sytuacyjnych jakie czytałem - "miszcz łapu capu" jest nim widzę nie tylko w jednym wymiarze, bynajmniej nie abstrakcyjnym :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 zreszta jak ktos robi dunka pod nogami, nie wychodzi mu, a potem poprawia windmillem no to chyba cos jest k**** nie tak, right ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 moze podpisac z teamem i nie grac. to bedzie najwyzszy poziom jaki moze osiagnac. Genialny tekst :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 oczywiscie o Iversonie, jakby ktos nie wiedzial :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 oczywiscie o Iversonie, jakby ktos nie wiedzial :wink: właściwie to Twój text powinien trafić do łapu capu, ale że już jesteśmy w łapu capu.... w każdym razie czuj się wyróżniony ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Kwame > Iverson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Bastek o Raptors nie tylko maja najgorsza obrone w lidze. wg moich obliczen maja najgorsza w HISTORII. Klasyka. Najważniejsze, że jest tam mój ulubiony związek "najxxxxxx w historii" poprzedzone innym "najxxxxxx". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Festiwalu popranwej polszczyzny ciąg dalszy. Oczywiscie gratuluje zwyciestwa bo sie naleza choc satysfakcje chyba? Umniejsza fakt braku (rownoczesnego) Parkera I Manu na parkiecie gdzie totalnie brak jakiegokolwiek rozegrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Na gwałt potrzebny mi nowy jersey amare'a. Z cyklu jak fajnie potrafią brzmieć zdania wyrwane z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi