rw30 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Eld napisał: Ad.1. Nie, nic. Zostawiłem specjalnie. Guess what. Ad.2. Uważasz się za lepszego - to do jasnej pi*dy nie równaj z ich poziomem. Znasz przysłowie z kim się zadajesz, taki się stajesz? Ad.3. Ile masz lat? Jesteś dorosły? Bądź ponad to. Po co Ci to? Dla przekonań? A czy Ty myślisz, że kogoś one obchodzą. Zdradzę Ci sekret: NIE. Ad.4. Rappar to gatunek enddemiczny na naszym forum. Pozwól mu przetrwać. Ad. 5 - mam zaległości, ale obiecuję je naprawić. Peace Bro! forumowicze go nienawidzo! zdradził im sekret wszystkich forów dyskusyjnych w internecie Edytowane 1 Czerwca 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 1 minutę temu, rw30 napisał: forumowicze go nienawidzo! zdradził im sekret wszystkich forów dyskusyjnych w internecie Na Ciebie zawsze można liczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 11 godzin temu, Pepis21 napisał: Ok a teraz się przyznaj szczerze tylko naprawdę szczerze bez krętactwa. Ty się boisz wirusa czy wygodnie ci po prostu siedzieć w domu na dupie i prowadzić jakieś śmiechowe zajęcia (słyszę od znajomych jak ta zdalna uczelnia wygląda) niż chodzić na uczelnie i użerać się ze studentami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 16 godzin temu, quevas napisał: wg mnie, będzie mniej niż 10 pkt różnicy swoją drogą, od namolnej wszechobecności reklam zachwalających zestaw długopisów można doznać konfuzji, a dysponując słabszą konstrukcją również migreny zestawy do nauki masturbacji kłują w oczy rzadziej, ale za to w miejscach wytypowanych z talentem strategicznym Tak dla przypomnienia. W 2010 twierdził, że Nowitzki nie ma "drabiny do nieba" i nie jest kimś, kto może wygrać mistrzostwo. w 2011 twierdził, że Lebron to beztalencie, które nie ma szans na mistrzostwo. W 2012 twierdził, że b2b jest tylko dla graczy z genem zwycięzcy, coś czego brakuje Lebronowi Potem niestety przestał typować NBA, ale na razie w każdych wyborach wieszczył klęskę PiSu, więc trend utrzymany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 2 godziny temu, ignazz napisał: Widzę ze nie rozumiesz. przekaz dziennikarzy i oficjalne spekulacje to inna kwestia a zakulisowe ustawki to coś innego. jeżeli gracz typu Bradley Beal siedzi w domu i sobie czyta info ze sezon ruszy lub nie to ma inna motywacje do treningu niż wywołany przez Ciebie lbj który ma największy zapewne wpływ na władze ligii i już dawno ustalił ze jeżeli tylko będą minimalne okoliczności sprzyjające to sezon się odbędzie. rozdzielmy to co twituje dla plebsu Wojnar a co się twardo ustala zakulisowo. to są oczywiście zawodowcy ale te pare procent mniej mobilizacji w aspekcie powyższym uważam ze jest ważne. jezeli uważasz ze świat jest czarno-biały ( mam nadzieje ze Google to puści dalej ) to jesteś naiwny. Przy tak randomowym sezonie ważne będą detale. Wystarczy nawet fakt ze potencjalny Harmonogram wznowienia gier LBJ znał wcześniej i mógł sobie dostosować reżim diety i treningu. oczywiscie nie chodzi mi o idealnie w punkt info kiedy ruszy ale np bardziej niewinne zapewnienie ze nie ruszy na pewno wcześniej niż... wtedy ustawiasz sobie regenerację i kolejne cykle treningowe. Dla innych brak informacji sprawia ze ta niepewność to mikroskopijna różnica która robi przewagi. inaczej idziesz na egzamin gdy wiesz ze to bedxie ostatnia szansa a inaczej gdy nie wiesz czy egzaminator przyjdzie lub nie bo słyszałeś ze był przeziębiony. Detale. A to ze lbj ma wpływ na ligę i jej poczynania wątpliwości nie mam. Co nie zmienia faktu ze największy docisk jest od strony finansowej. Nie pisze o tych oficjalnych komunikatach ligi które każdy może czytać tylko o ustaleniach zakulisowych które są naturalna koleją rzeczy. Nigdy nie faworyzowaliscie kogoś na stopie zawodowej towarzyskiej czy uczuciowej? Lbj to ikona ligi i jest to uzasadnione w aspekcie finansowym. Dowodów zawsze będzie brakować ale nie mam najmniejszych wątpliwości ze graczem najlepiej doinformowanym jest lbj A zeznania części aferzystów i sławetne serie pokazują ze liga nie boi się swoimi wątpliwymi metodami realizować interes własny. Liga najszybciej odbuduje się na tytule dla LBJ Mało chwytliwe jest „ tytuł dla Bucks” „Grek Mvp” W tych szczególnych kryzysowych okolicznościach to istotne dla ligi szczególnie. I żeby była jasność. Lbj dwie dekady ciężko pracował aby mieć uprzywilejowana pozycje i nie jest to atak na pupila. Taka kolej rzeczy. To tak jak kiedyś Jordan miał wpływ mimo dużo silniejszego komisarza na skład Barcelony 92. Dawid Jordanowi jako pierwszemu zadał proste pytanie „Jedziemy?” Bez jego Yes nie byłoby Dream Teamu i nie widzę tu pola do dyskusji zbytnio. 17 minut temu, Chytruz napisał: Ignazz, wez jasno napisz ze jak Lakers wygraja to sie nie liczy i w ogole c*** im w dupe, bedzie krocej i szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 2 minuty temu, DeltaCenter napisał: Mi Kurski za posty Artlana płaci 20 groszy, za Koelnera 10 gr, za twoje 1 grosz za pięć postów - czasem potrzebuję końcówki na wypłacie ****.55 zł, dlatego nieraz z tobą piszę. Poziom tej dyskusji mnie przerasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Godzinę temu, Koelner napisał: nie musisz mi się tłumaczyć Kurski mnie drażni bo wstyd przynosi za publiczne pieniądze i wykorzystuje naiwność ludzi . A o co Ci chodzi z Michnikiem i Lisem ? Obecnie znaleźli się na stercie gruzu i mam nadzieje , że będą tam jak najdłużej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyniuk1 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 W dniu 10.07.2020 o 18:47, josephnba napisał: Poziom tej dyskusji mnie przerasta W dobie covid-19 ludzie czasem robią dziwne rzeczy i się zapominają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) **************************************** 2 godziny temu, martyniuk1 napisał: W dobie covid-19 ludzie czasem robią dziwne rzeczy i się zapominają witamy na forum, no cześć *********************************** Cytat Gratulacje, tym razem pozarlismy lakers. Kurs 35 na mistrza zachodu A spadnie do 6-8 w playoffs Z drugiej strony toronto 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Sam kibicuje trochę OKC ale jak masz pisać po każdym meczu jaki jest kurs na mistrza zachodu, i przypominać ze to właśnie ty, mistrz sts, obstawiłeś na nich, to chyba wolę żeby dostali sweepa w I rundzie... Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Chytruz napisał: Grałem w drinking game "pij jak Drummond dobrze się zachowa w obronie". Każdy mecz skończyłem trzeźwy. W c*** dobre. Warte zapamiętania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Rodman91 napisał: Nie będzie lepszy niż Magic ze względu na to, że będzie ciężko mu zrobić to czego dokonał Earvin zespołowo 5 mistrzostw i 9 finałów w 12 lat. Krótka kariera, ale bardzo dominująca. Magic już w swoim pierwszym sezonie i pierwszych playoff, gdy wypadł Jabbar poprowadził zespół do mistrzostwa. Jest uważany za najlepszego asystenta w historii ligi oraz najbardziej wszechstronnego gracza obok O.Robertsona. Może i miał szczęście, że grał z tak genialnym koszykarzem jak Jabbar, ale to on był tam liderem zespołu i swoimi podaniami przedłużył karierę Jabbarowi. Doncic być może będzie kręcił porównywalne cyfry, ale sukcesy drużynowe jako lider są najważniejsze. Poza tym nie da się cyferek nawet porównywać miarodajnie z różnych epok gier. Wiadomo, że teraz jest o wiele delikatniejsza obrona niż kiedyś. Wsadź Westbrooka w lata 90' i nie zrobiłby ani jednego sezonu ze średnimi triple double, a w obecnej NBA zrobił 3 sezony z rzędu takie. Przenieść Jordana z jego prime w obecną ligę i robi rzeźnię przy tak delikatniej defensywie. Teraz już można ze 100% pewnością to napisać: NBA is back! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodman91 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 19 minut temu, julekstep napisał: Teraz już można ze 100% pewnością to napisać: NBA is back! Co to za NBA w bańce. Na razie ciężko ogląda się. Prawie jakbym miał oglądać niemy film z lat 20' na TV 4K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 20 minut temu, TripylDabyl napisał: nie jest też żadnym podkoszowym dominatorem na miarę Embiida, Hakeema, czy Gortata, by było to gamechangerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 luka do harrella: dont flop big man :))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 W dniu 6.07.2019 o 15:18, BMF napisał: Btw. wybitny ruch z perspektywy George'a, absolutnie największy (indywidualnie) wygrany tego offseason - biorąc pod uwagę, że Clippers mają najlepszy team w NBA obecnie, a Kawhi opuści te 20 meczów w regular season, wcale nie zdziwi mnie ~MVP dla George'a, a przecież to są tak podobni do siebie zawodnicy, że w playoffach raczej tam nie będzie pierwszej opcji, ba, George potrafił grać świetną defensywę będąc bardzo obciążonym w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 59 minut temu, Koelner napisał: Nie tylko koszykarz ale i sportowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1 minutę temu, PH#1 napisał: Ktoś musiał zostać postrzelony żeby ludzie wbili do tematu o Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 5 minut temu, Tecu napisał: Nie uważam ludzi za idiotów, jeżeli protestują to pewnie jest coś na rzeczy, najpewniej prawda leży gdzieś pośrodku, nikt nie ma pełnej racji i monopolu na prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 6 minut temu, RappaR napisał: Tak w ramach przekomarzanek, ziemia nie jest kulą a elipsoidą Więc tak, prawda leży gdzieś pomiędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: ogólnie ciężko ich porównać 1:1. Jokic ma obecnie 25 lat a Mutombo jak się rodził miał lat 27. Wiec praktycznie nigdy nie był w wieku Jokera;) za dwa lata można zacząć porównać miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi