tangiers Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Tu można wklejać śmieszne/niefortunne teksty naszych drogich użytkowników. EDIT: Wobec faktu, iż część forumowiczów nie rozumie treści zawartej w pierwszym zdaniu - bądź jest ono może zbyt szerokie ujęte - chciałbym podkreślić, iż w tym temacie mogą znaleźć się skrajnie niefachowe opinie, błędy językowe czy merytoryczne. Przede wszystkim powinny się tu jednak znajdować barwne porównania i epitety zawarte w naszych postach. Łapu - Capu to żaden wstyd. Fajne, ciekawe, śmieszne teksty powinny mieć tu tez miejsce. ,,Spotkań w serii Cavs-Celtics było 7. Załóżmy więc, że mama zostawiła cię samego w domu na tydzień. Wygrzebałeś spod szafy stówę na czarną godzinę i kupiłeś za to 30 piw. W poniedziałek, środę i piątek piłeś po 10, a w pozostałe dni nie piłeś, bo miałeś dość, ogólnie 3 razy w ciągu 7 dni się najebałeś, 4 razy nic nie piłeś.'' - Chytruz i jego nowy cykl ,,Matematyka dla każdego'' ;] Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Stephen Curry poza tym, że wygląda jak żółw bez skorupy w temacie 'podsumowanie draftu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dla mnie swego rodzaju paradoksem jest Paul Pierce... skoro pochodzi z L.A to teoretycznie powinien "nienawidzić" Celtics, osobiście sam widok Pierce'a w barwach złoto-purpurowych jest dla mnie totalnym abstraktem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 miszcz ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 google ci nie chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 nie wiem dlaczego jest podkreślone "abstrakt" ---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Abstrakt_%28filozofia%29 Źle użyłem słowa wg. Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 owned x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Wybaczcie, czuję się teraz jak idiota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 google ci nie chodzi ? Mnie? Paul Pierce jak najbardziej może być abstraktem jesli pozbawić go jego "celtyckości" i zielonej koszulki i w pewien sposób "ubrać" go w barwy Lakers, jak to zrobił P_M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 abstrakt to przedmiot niepoznawalny za pomocą zmysłów, nie mogący być wykazany ostensywnie, nie posiadający przyczyn i nie wywołujący skutków, konieczny, niezależny od czasu i przestrzeni jakoś moim zdaniem trochę jednak nie pasuje. Wydaje mi się ze lepszym byłoby użycie "totalnym absurdem" ale specjalnie się na tym nie znam. Natomiast nie ma w tym nic śmiesznego nawet jeśli to błąd - wszyscy sprawdzamy wikipedie żeby to stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 nie wiem dlaczego jest podkreślone "abstrakt" ---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Abstrakt_%28filozofia%29 Źle użyłem słowa wg. Was? nie było nic śmiesznego w takim użyciu, ale raczej tak, niewłaściwie użyłeś tego słowa. "Pierce" bowiem, jakkolwiek go sobie wyobrazisz - czy w koszulce celtics czy lakers - nie będzie nigdy abstraktem. abstraktem byłoby np. pojęcie "koszykarza celtics", które powstałoby po porównaniu wszystkich zawodników bostonu i odrzuceniu tych cech, które ich różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 nie było nic śmiesznego w takim użyciu, ale raczej tak, niewłaściwie użyłeś tego słowa. "Pierce" bowiem, jakkolwiek go sobie wyobrazisz - czy w koszulce celtics czy lakers - nie będzie nigdy abstraktem Nie znam się szczególnie na filozofii, ale "Koszykarz Paul Pierce" jakiego znamy pozbawiony charakterystycznej dla niego przynależności klubowej chyba jest abstraktem. Zresztą mniejsza nawet o to, tyle wystarczy: Natomiast nie ma w tym nic śmiesznego nawet jeśli to błąd - wszyscy sprawdzamy wikipedie żeby to stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 nie było nic śmiesznego w takim użyciu, ale raczej tak, niewłaściwie użyłeś tego słowa. "Pierce" bowiem, jakkolwiek go sobie wyobrazisz - czy w koszulce celtics czy lakers - nie będzie nigdy abstraktem Nie znam się szczególnie na filozofii, ale "Koszykarz Paul Pierce" jakiego znamy pozbawiony charakterystycznej dla niego przynależności klubowej chyba jest abstraktem. nie jest, gdyż "Paul Pierce" czy w koszulce celtics, czy lakers, czy bez koszulki ciągle jest pojęciem konkretnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 abstrakt to przedmiot niepoznawalny za pomocą zmysłów, nie mogący być wykazany ostensywnie, nie posiadający przyczyn i nie wywołujący skutków, konieczny, niezależny od czasu i przestrzeni jakoś moim zdaniem trochę jednak nie pasuje. Wydaje mi się ze lepszym byłoby użycie "totalnym absurdem" ale specjalnie się na tym nie znam. Natomiast nie ma w tym nic śmiesznego nawet jeśli to błąd - wszyscy sprawdzamy wikipedie żeby to stwierdzić. yeeeah, dyskutujcie dalej, koleś się 'przejęzyczył' i tyle, a czy znajdziecie pojęcie pasujące mniej czy bardziej to nie jak dla mnie mało co zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 widok Pierce'a w barwach złoto-purpurowych jest dla mnie totalnym abstraktem Lorak pasuje? nie Pierce, tylko widok jego w ... Na tym zakończmy Anyway łapu-capu na 15 postów, a w żadnym z nich nie ma nic śmiesznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 widok Pierce'a w barwach złoto-purpurowych jest dla mnie totalnym abstraktem Lorak pasuje? nie Pierce, tylko widok jego w ... [/quote:3vj6v885] nie pasuje, bo to nie o to chodzi. ktoś tu wyżej powołał się na wikipedię i jak słaba by ona nie była, to jednak proponuję przeczytać co tam dalej jest o definicji ostensywnej czy abstrahowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ,,Gortatem bardziej drewnianym niz Krstic'' ,,Surowy Gortat'' ,,Marcin gra kupe duzo gorsza niz Dampier'' ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 z cyklu "złote myśli": Mógłbym napisać nieco więcej, ale mi sie nie chce. by Qu3ster, w temacie o mvp basketball magazine przy okazji może dwie złote myśli z mijającego weekendu, to już tak z reala, cytaty z moich ziomków: "miałem k**** zostać rekinem giełdowym ale zapomniałem hasła do jebanego e-maklera" "jak chodzę na imprezki to nie podobam się tym najbardziej zayebistym pannom tylko tym takim średnim. I to mnie wkurwia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ten ostatni miszcz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi