Skocz do zawartości

Offseason 2023

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Behemot napisał:

Nope.

no to pół roku, to też nie jest niedługo potem i w ogóle posłuchał rady kolegi i wtedy dopiero się zdecydował 

zresztą

Cytat

While the injury flared up in Tokyo, Lillard said he first felt the abdominal pain in 2015 and it had been gradually getting worse ever since.

bez komentarza

8 godzin temu, ely3 napisał:

Kiepsko z tym Reddishem. Podobno Blazers nawet nie mają zamiaru mu dać oferty więc będzie do wzięcia. Czyli idealny do Lakers?

Niestety został zweryfikowany. W Knicks mógł narzekać, że nie dostał szansy. Niestety w Blazers też był tragiczny. To, ze czasem zdobył punkty ok, ale ile on ich oddał...

Godzinę temu, Mich@lik napisał:

Niestety został zweryfikowany. W Knicks mógł narzekać, że nie dostał szansy. Niestety w Blazers też był tragiczny. To, ze czasem zdobył punkty ok, ale ile on ich oddał...

Ja to wiem ale pamiętam z jakim on hypem i niby potencjałem wchodił do ligi. A każda po kolei ekipa się tylko go chciała pozbyć

Nie znam aż tak historii czy to kwestia mentalna , olewania treningów czy jednak jego potencjał tak naprawdę był wyolbrzymiony

8 godzin temu, ely3 napisał:

Ja to wiem ale pamiętam z jakim on hypem i niby potencjałem wchodił do ligi. A każda po kolei ekipa się tylko go chciała pozbyć

Nie znam aż tak historii czy to kwestia mentalna , olewania treningów czy jednak jego potencjał tak naprawdę był wyolbrzymiony

pewnie zakotwiczy w Suns, bo tam teraz szukają tanich i z potencjałem;)

56 minut temu, pdxpl napisał:

pewnie zakotwiczy w Suns, bo tam teraz szukają tanich i z potencjałem;)

Konkurencja na ochlapach bedzie spora bo sa wiadomo Lakers z biednym ownershipem, Suns zapieci pod szyje, Goldeny z triple taxem, apron + szpital w Clippers, palmy w najbardziej mexykanskim miescie ameryki i dick ridin’ Jokica po pewny pierscien!

39 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał:

k*rwa Durant, Irving, Beal, Booker i jedna piłka

Ayton by pilke dotykał tylko przy rozpoczeciu gry przy wyrzucie w  gore przez sedziego

xd

All time sufit druzyna, ktora nic nie wygra. Ja bym to obejrzal z 4 razy poza swoja druzyna? Potencjal marketingowy jest, wlasciciel ktory ze za zielony zeby za to zaplacic jest

Edytowane przez memento1984