LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 7 minut temu, Behemot napisał: Nope. no to pół roku, to też nie jest niedługo potem i w ogóle posłuchał rady kolegi i wtedy dopiero się zdecydował zresztą Cytat While the injury flared up in Tokyo, Lillard said he first felt the abdominal pain in 2015 and it had been gradually getting worse ever since. bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: bez komentarza Bardzo słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Wut? @memento1984 co tam mowia za wielka woda? Farmazon? Szybko Insider Cavs skasowal typa, silly season w pelni. Dawac juz ten start, bo przeginka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Kiepsko z tym Reddishem. Podobno Blazers nawet nie mają zamiaru mu dać oferty więc będzie do wzięcia. Czyli idealny do Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 7 godzin temu, Reikai napisał: Wut? @memento1984 co tam mowia za wielka woda? Farmazon? Szybko Insider Cavs skasowal typa, silly season w pelni. Dawac juz ten start, bo przeginka. Amico “news” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 8 godzin temu, ely3 napisał: Kiepsko z tym Reddishem. Podobno Blazers nawet nie mają zamiaru mu dać oferty więc będzie do wzięcia. Czyli idealny do Lakers? Niestety został zweryfikowany. W Knicks mógł narzekać, że nie dostał szansy. Niestety w Blazers też był tragiczny. To, ze czasem zdobył punkty ok, ale ile on ich oddał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Godzinę temu, Mich@lik napisał: Niestety został zweryfikowany. W Knicks mógł narzekać, że nie dostał szansy. Niestety w Blazers też był tragiczny. To, ze czasem zdobył punkty ok, ale ile on ich oddał... Ja to wiem ale pamiętam z jakim on hypem i niby potencjałem wchodił do ligi. A każda po kolei ekipa się tylko go chciała pozbyć Nie znam aż tak historii czy to kwestia mentalna , olewania treningów czy jednak jego potencjał tak naprawdę był wyolbrzymiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 8 godzin temu, ely3 napisał: Ja to wiem ale pamiętam z jakim on hypem i niby potencjałem wchodił do ligi. A każda po kolei ekipa się tylko go chciała pozbyć Nie znam aż tak historii czy to kwestia mentalna , olewania treningów czy jednak jego potencjał tak naprawdę był wyolbrzymiony pewnie zakotwiczy w Suns, bo tam teraz szukają tanich i z potencjałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Kiedy ruszą summer league? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 56 minut temu, pdxpl napisał: pewnie zakotwiczy w Suns, bo tam teraz szukają tanich i z potencjałem;) Konkurencja na ochlapach bedzie spora bo sa wiadomo Lakers z biednym ownershipem, Suns zapieci pod szyje, Goldeny z triple taxem, apron + szpital w Clippers, palmy w najbardziej mexykanskim miescie ameryki i dick ridin’ Jokica po pewny pierscien! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 tymczasem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Omg ale to bylaby farsa, za min dla veta go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 (edytowane) k*rwa Durant, Irving, Beal, Booker i jedna piłka Ayton by pilke dotykał tylko przy rozpoczeciu gry przy wyrzucie w gore przez sedziego xd Edytowane 29 Czerwca 2023 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 (edytowane) 39 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał: k*rwa Durant, Irving, Beal, Booker i jedna piłka Ayton by pilke dotykał tylko przy rozpoczeciu gry przy wyrzucie w gore przez sedziego xd All time sufit druzyna, ktora nic nie wygra. Ja bym to obejrzal z 4 razy poza swoja druzyna? Potencjal marketingowy jest, wlasciciel ktory ze za zielony zeby za to zaplacic jest Edytowane 29 Czerwca 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Szalu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Ja pierd.le Harden mowi szach mat. Trade request. Kocham ten offsezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 BUhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 chyba chooja dostał a nie dobre oferty skoro bierze te 35M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Teraz, rw30 napisał: chyba chooja dostał a nie dobre oferty skoro bierze te 35M Do tego ma peszek, bo nie moze podpisac extension. Za rok moze dostac jeszcze mniej. Rok temu wzial paycut, zeby Sixers mogli wziac Tuckera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi