Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, Reikai napisał(a):

czemu mu nie ufam w PO

Będziesz dziękować potężnemu D'Angelo jeśli w ogóle będą playoffy, zdeeeecydowanie trzeci najlepszy gracz drużyny. ;] Ale gość od dwóch miesięcy robi 22-7 na +60TS%, tak że niedługo wlecieć musi jakiś slump. 

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

Piekne bylo jak Ham chcial challengowac oczywisty goaltending Hachimury. Lebron musial go powstrzymac, czym wygral mecz bo potem ten challenge byl turbo wazny.

nie ma czegoś takiego jak 'turbo ważny challenge' -> wszystkie challenge są tak samo ważne a jeśli myślisz inaczej to jesteś na bakier z logiką!

@joe dumars ci to wytłumaczy!

15 minut temu, julekstep napisał(a):

nie ma czegoś takiego jak 'turbo ważny challenge' -> wszystkie challenge są tak samo ważne a jeśli myślisz inaczej to jesteś na bakier z logiką!

A fakt, sory.

Oczywisty faul w ataku odgwizdano jako blocking Lebrona. Jakby nie cofnieto tego, bo Hamas by zuzyl to w glupi sposob, to bardzo mozliwe ze Wizards by to przepchneli.

15 godzin temu, julekstep napisał(a):

masz absolutna racje. 'sztuka jest sztuka'! a jako ze ludzie na ogol ulegaja emocjom, to mamy do czynienia z tego typu 'pi****leniem' (jak wyzej). podobny case (tez pulapka umyslu) to myslenie graczy stawiajacych u bukow, ze jak jakas druzyna wygra/przegra jakas ilosc spotkan z rzedu, to prawdopodobienstwo zdarzenia odwrotnego w kolejnym spotkaniu wzrasta lol...

4 godziny temu, Van napisał(a):

Nie wiem czy kiedykolwiek widziałem trenera, który byłby aż takim difference makerem jak Ham, niesamowite jak ten gość jest słaby i ciągle zostaje na stanowisku.. 

Ja mam wrażenie, że Cam Reddish ma jakąś teczkę na Hama, bo nie jestem w stanie inaczej wytłumaczyć sobie tego, że taki kasztan może dostawać minuty w crunch time.

"Jak przeskakiwał Jordana w liczbie punktów, przegrał z Nuggets.

Jak przeskakiwał Kobego, przegrał z Sixers.

Jak przeskakiwał Malone’a, przegrał z Wizards.

Przebił Abdul-Jabbara, oddał mecz Thunder.

No i dziś 40K, przegrana z Nuggets."

Jak ktoś już wspomniał, mimo wszystko 40k pkt w RS... szacun:)

21 minut temu, ignazz napisał(a):

No nie. Szanujmy się. Pop by podkręcił wyniki i byłby Sarr w zasięgu. 

Wiem że moje wpisy uznawane będą za hejt ale ten zespół jest po prostu źle zbudowany. Nie pod liderów tylko pod wszelkie spady ze zwolnień itp 

Teraz, kuba2419 napisał(a):

"Jak przeskakiwał Jordana w liczbie punktów, przegrał z Nuggets.

Jak przeskakiwał Kobego, przegrał z Sixers.

Jak przeskakiwał Malone’a, przegrał z Wizards.

Przebił Abdul-Jabbara, oddał mecz Thunder.

No i dziś 40K, przegrana z Nuggets."

Jak ktoś już wspomniał, mimo wszystko 40k pkt w RS... szacun:)

Wypadałoby napisać że zjechaleś całość z fanpadlgea Loży 

Well, gdyby Nuggets grali z Lakers wszystkie 82 mecze, to rekord Warriors byłby zagrożony. Nieprawdopodobna jest ich egzekucja w czwartych kwartach, drugi raz z rzędu praktycznie nie popełniają błędów w ostatnich kilku minutach, nie rzucają rywalowi najmniejszej kosteczki, nic. Dzisiaj nawet Justin Holiday wyglądał jak Ray Allen, a po tej trójce Gordona z rogu tylko głośno się zaśmiałem.

Ham zrobił jedną rzecz, której już w WCF domagali się kibice, czyli posłał Hachimurę na Jokica, dając Davisowi grać z pomocy i w sumie nawet jakoś to działało, ale zniweczył to Reddishem w końcówce, trzymając Russella na ławce, i nawet nie spróbował pograć Christie'm, który przydałby się zwłaszcza teraz, gdy drużyna musi sobie radzić bez dwóch rebounderów (Vanderbilt, Wood).

Z drugiej strony, gdyby Lakers częściej grali jak dziś, to nie musielibyśmy teraz drżeć o playoffy. To co tak naprawdę boli, to porażka z Suns, bo tutaj była realna szansa na złapanie ich jeszcze w tabeli, a teraz będzie bardzo trudno o coś więcej niż 9 seed.

Straszny kasztan z tego Hama, pewnie jeszcze jego winą jest grą Davisa w drugich połowach tych spotkań 

https://www.nba.com/stats/player/203076/advanced?OpponentTeamID=1610612743&SeasonType=Regular+Season&GameSegment=Second+Half

znaleźliście sobie frajera do bicia, gracze już nie muszą nic robić

Godzinę temu, Jendras napisał(a):

.

Ham zrobił jedną rzecz, której już w WCF domagali się kibice, czyli posłał Hachimurę na Jokica, dając Davisowi grać z pomocy i w sumie nawet jakoś to działało.

🤣🤣🤣🤣

Dopiero teraz zwróciłem uwagę jak c***owo Lakers zastawiają deskę 

Nie oglądam ich czesto ale aż sobie dziś sprawdziłem i są na 22 miejscu w lidze 🙃 

To też wina Hama 

Edytowane przez josephnba