Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba było oczywiste odkąd się pojawił na meczu LAL. Dobry ruch dla obu stron, Dinwiddie dostanie spore minuty gdy Lakers mają dziurę na pozycji trzeciego guarda, Lakers mają dziurę na pozycji trzeciego guarda zasypaną za free, a ballhandler-spot up shooter zawsze się przyda. Tak że na plus ten okres przed trade deadline, bałem się, że rzeczywiście rzucą first roundery/-a na Murraya czy innego Bruce'a Browna. 

Całkiem sensownie by to mogło wyglądać gdyby trafił się moment sezonu gdzie wszyscy będą zdrowi.

Dinwiddie gra przeciętnie od trade'u do Nets, ale ma 30 lat / nie miał chyba kontuzji / będzie grać w limited roli / rok temu w Mavs: 18-5 na 60 TS%, tak że dalej chyba może być dobry. Aczkolwiek mając w pamięci tych Beasleyów i Schroderów (#1 podejście) to zobaczymy. ;] 

rotacja z Luka i Kyrie brzmi jak większe wyzwanie tudzież oglądanie meczów z ławki, więc lepiej już w Lakers to wygląda. I pogra razem z gwiazdami, a nie wejdzie za gwiazdy, to i może łatwiej będzie

a Lakers wybrał bo:

https://www.instagram.com/stories/chriswood_5/3299872473930798713

Edytowane przez Me Myself and I

Godzinę temu, the_secret napisał(a):

Robimy zrzutke dla jednego usera z forum, fana Lakersów który pojedzie tam i napluje Hamowi na ten głupi pysk?

Ile mam wpłacić aby kolega nigdzie nie jechał i aby zostało tak przez dekadę. 

Mowa nienawiści NIEDOBRA RZECZ 

Kto by pomyślał, że jak dajesz więcej grać lepszym graczom w drużynie i jednocześnie innych ustawisz w roli w jakiej się najlepiej czują mogą być pozytywne efekty? Szkoda, że pół sezonu to zajęło... 

Z jednej strony lepiej późno niż wcale, z drugiej patrząc na to jak wygląda tabela nawet jezeli Ham już głowę z dupy na stałe wyjął będzie mega ciężko o bezpośredni awans do PO. 

Na pewno kolejny playmaker jak SD pomaga, piłka już bez niego jak Ham z DLO przestał robić spot up shootera fajniej krążyła ten dodatkowy gracz umiejący coś wykreować tylko poprawił sytuację. 

Nie ekscytuje się jeszcze za bardzo bo jak mówiłem ograniczenie opcji dla Hama przez kontuzje ogranicza mu pole wyboru więc jakby mu wrócili Vando, Reddisha czy Vincent obawiam się, że mógłby znowu zgłupieć. 

• 2 tygodnie później...

Zrzut-ekranu-2024-02-24-o-07-01-32.png
Fajnie by było chociaż zrobić 8 seed w tych GOAT-play-inach: wprawdzie te trudne terminarze bywają "trudne" (np. Clippers grając z Suns mogą mieć zaklepane HCA w kwietniu), ale Suns w teorii rzeczywiście mają b. ciężki kalendarz, a dzisiaj grali bez Nurkicia i Beala, tak że ten następny meczyk też must win; do tego dwa mecze z Kings, może być jeszcze okej.

Szkoda tych play-inów, piękna byłaby orka do końca regulara w starym systemie, a tak tacy Lakers mogą jeszcze kalkulować i restować sobie LeBrona w meczu z Warriors (tak, wiem, fajną oglądalność mają te play-iny i ludzie je lubią). 

Dziwiłem się, że Lakers woleli grać LeBronem ze słabiutkimi Spurs, ale może dobrze, bo dzisiaj te spursowe leszcze wyglądały jak koszykarze i mogłoby być słabo. 

Ech, jak posteruje Cię Malaki Branham (jak ktoś nie ogląda Spurs: jeden z najgorszych rotacyjnych graczy w NBA) to chyba już czas kończyć karierę. ;]

ps

Zrzut-ekranu-2024-02-24-o-07-19-14.png

Piękny jest. 

ps 2

Wemby ma większą wartość niż cały roster Lakers (ale nie tylko Lakers ocw), piękny występ. ;]

Ja tylko mam nadzieję, że czas odpowiednio zweryfikuje to co front office Lakers wyczyniał podczas pobytu Lebrona u nich. Na sześć sezonów obudowali jeden raz odpowiednio skład. Zbrodnia zasługująca na trybunał. Najlepszy grajek ever sam do Ciebie przychodzi a ty w nagrode dajesz mu szrot.

A Bussowa niech sprzedaje ten zespół i sobie zabiera reszte tych pomnikow Bryanta co ich nie wybudowali do domu.

Nie zdziwi mnie tbh jeżeli Pelinka jako psycho Bryanta celowo sabotuje Lebrona tymi żałosnymi ruchami w kazdy offseason. Dinwiddie ostatni pet do kolekcji

Edytowane przez the_secret

Fani Lakers widzę, że co roku ta sama śpiewka. Na początku offseason chwalenie ruchów w lato, jaranie się jaka to zajebista głębia i jak to będą sobie coastować w regular, a później tylko lament i płacz. 

Ten skład tegoroczny nie jest zły, bardziej bym winił tu trenera sabotażystę. Ham to kolejny Billy Donovan, dostał niezły team i trzyma ręce w kieszeni, myśli, że wszystko samo się wygra. 

Edytowane przez RonnieArtestics