Mar Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 20.07.2023 o 14:13, wiLQ napisał(a): Z kolei nagroda "prezent offseason u contendera imienia Lauri Markkanena" trafia do... Mara za Granta Williamsa? No ma szanse coś pograć, także zmiana otoczenia powinna być na plus. Wymienię w pierwszej kolejności: 2 Donovan Mitchell 27 61,35 5 Aaron Gordon 28 46,95 6 Jerami Grant 29 45,45 7 Jusuf Nurkic 29 45,10 8 De'Andre Hunter 26 32,65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Houston i Denver nie maja jeszcze GMów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 18 godzin temu, Mar napisał(a): Houston i Denver nie maja jeszcze GMów? Denver - @Dunk Fan Houston - @matek Na wakacjach nie pracuję, stąd też brak aktualizacji w składach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Jeśli ktoś jest gotowy na prawdziwy blockbuster, to mam naprawdę hot stuff na blocku: Little, Nnaji i Bol Bol. Muszę coś zrobić, bo mam dwa picki w nadchodzącym drafcie i kogoś będę musiał posłać na FA. Na dziś pierwszy w kolejce jest Little. Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 6 CJ McCollum 31 51,95 7 Killian Hayes 22 36,30 U mnie tych dwóch do oddania - praktycznie za pół darmo McCollum (pick, ktoś z bardzo niskim sc), a za chipsy Hayes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 A u mnie na bloku Harden. Zapraszam do stolika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Wiecie, żem dobry wujek. Pick nr 20 też dostępny. Najchętniej za jakikolwiek pick z 2024 roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Skoro sie zaczal kacik zyczen i ogloszen drobnych to dodam od siebie, ze przyjme Wasze nadwyzki w salary za kogos z dolnej polowki skladu. Przy pewnych gosciach idacych do mnie na pewno bedzie mozna do tego wyciagnac ktorys tegoroczny pick... ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 U mnie za pół darmo Beal i Tre Jones. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Na handel: 5 Bogdan Bogdanovic 31 35,30 7 Josh Green 23 24,30 8 Lonnie Walker IV 25 24,15 10 Wenyen Gabriel 26 19,90 11 Ziaire Williams 22 15,00 12 Kenneth Lofton Jr. 21 15,00 Picki: Toronto Raptors 2023 Miami Heat 2023 O giddeya nawet nie pytajcie - jego za nic w świecie nie ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Lorak zadziwił świat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 2 godziny temu, PeWee napisał(a): Lorak zadziwił świat! Samym wyborem moze nie, ale godne uwagi, ze ma w skladzie juz 3 #1 draftu... i kazdy byl z mocnego tanku ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Liczyłem, że może jakimś zbiegiem okoliczności Scoot się ostatnie do trzeciego picku. Skoro się nie ostał, to zapowiada się, że znów źle wybiorę. Mam jeszcze 47 godzin. Pomyślę nad tym, kto daje perspektywę najmniejszej wtopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Muszę trochę zjechać z salary, więc jako coś to pisać śmiało. Zainteresowany również jestem pickiem w drafcie, przynajmniej do czasu aż będzie ten mój jegomość dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) U mnie ciągle jeszcze niewiadoma czy pójdę all in czy w tankowanie. Pierwszy istotny ruch zadecyduje o strategii. Morant jest dostępny tak jak cały skład. Edytowane 1 Września 2023 przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Mam pick 15 i 20. Mogę oddać 2 za 1 pick wyższy. Mogę oddać za przyszłoroczne. Na bloku jeszcze Harden, może być w pakiecie z pickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Wymiana: Do Bucks: Draymond Green Do 76ers: 25$ @Chytruz potwierdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 9 godzin temu, TryczekSzukarek napisał(a): Wymiana: Do Bucks: Draymond Green Do 76ers: 25$ @Chytruz potwierdz Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Do Bulls - Mathurin i pick 2024 Do Magic - Mitchell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Dobry deal. A jeśli ktoś ma takiego Mitchella (nie Hardena) i sporo SC do zejścia, to mam jednego z kilku gości z upsidem do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi