barcalover Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @buła masz pełną skrzynkę, chętnie pozyskam jakiś pick za dobrego gracza na już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Joel jest dostępny, tylko bądźcie poważni, nie oferujecie czegoś czego ja sam bym wam nie zaoferował ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) V.7. Każdy GM może zostać usunięty z ligi gdy komisarz oraz minimum 10 GMów uzna, że złamał on zasady fair-play, regulamin lub zwyczajnie nie jest godny prowadzenia drużyny w lidze przez swój totalny brak zaangażowania [rozumiany jako wystawianie składu, pobieranie i wymienianie graczy oraz czas reakcji na wiadomości na forum i privie]. Była dyskusja na temat marca w trakcie sezonu, arguMenty są znane, totalny brak zaangażowania. KTO jest za wyrzuceniem gracza Marzec z ligi? Potrzebujemy 11 głosów i sprawa jest załatwiona. 1. RonnieArtestics Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Ja rezygnuję, wziąłem ten team tylko jako ratownik w trakcie sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): V.7. Każdy GM może zostać usunięty z ligi gdy komisarz oraz minimum 10 GMów uzna, że złamał on zasady fair-play, regulamin lub zwyczajnie nie jest godny prowadzenia drużyny w lidze przez swój totalny brak zaangażowania [rozumiany jako wystawianie składu, pobieranie i wymienianie graczy oraz czas reakcji na wiadomości na forum i privie]. Była dyskusja na temat marca w trakcie sezonu, arguMenty są znane, totalny brak zaangażowania. KTO jest za wyrzuceniem gracza Marzec z ligi? Potrzebujemy 11 głosów i sprawa jest załatwiona. 1. RonnieArtestics Mi raczej odpisuje, nie mam ciśnienia, by go wywalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Mnie tez odpisuje, zreszta nawet w Maju jaka wymianę klepnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Marzec to historia tej ligi... a do tego jak dla mnie angażuje się w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Ronnie jak Ci marzec nie odpisuje tzn. że go wkurwiłeś jakimiś c***owymi propozycjami trejdów. mi np. odpisuje pierdol się czy coś i ja to szanuje Spróbuj ponownie w marcu (hehehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 4.08.2023 o 12:43, barcalover napisał(a): Są chętni na MPJ, Keldona, Treya Murphyego, Zacha Collinsa, Herba Jonesa, ewentualnie Hardena lub KD? Harden dostępny w bardzo przystępnej cenie. Reszta też aktualna, choć jak oddam Hardena, to nie będę już miał problemów z zejściem z salary. W każdym razie sprawdźcie skrzynki (a niektórzy niech opróżnią @buła), bo posłałem kilka propsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Orlando Magic - Tecu Nr Imie Nazwisko Wiek Cena 2 Jrue Holiday 33 56,90 4 Kevin Porter Jr. 23 50,75 7 Kyle Anderson 30 41,90 8 Ben Simmons 27 40,55 13 Skylar Mays 26 15,00 Na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 (edytowane) ja pomogę zejść z salary. U mnie simons, RobWill, middleton i pick#1 nietykalni, reszta dostępna, mam dwa inne picki, sporo ciekawych tanich graczy, no i jeszcze dość taniego ziona dla tych co lubią życie na krawędzi. Edytowane 18 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Na Joela nie ma chętnych, a THT anyone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 @t_omko da radę jakaś listę kto ma ile kasy waivers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): @t_omko da radę jakaś listę kto ma ile kasy waivers ? to chyba w miare aktualne: ----- Wreszcie jakiś deal, dzięki @RonnieArtestics! Pacers in: Keldon Johnson + $35 Bulls in: 2023 Kings Pick (#9) Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Kasa waiverowa bez Pacers i Bulls (z racji powyższej wymiany) zgadza się z tym co wkleił @barcalover poza dodatkowymi 100$ dla każdego (ewentualnie do max 300$ dla tych którzy kisili kasę) którą każdy dostaje wraz z rozpoczęciem nowego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Potwierdzam deal z @barcalover dla formalności. szukam dalej większych nazwisk na ten sezon, do zaoferowania mam zejście z salary czyli pick#15 i kilku tanich młodziaków, którzy może wypalą może nie. Nowo pozyskany keldon tez jest do ruszenia, ale ja tu przewiduje ze pop bedzie mocno trzymał pod kloszem wembanyame, wiec ogolnie wyceniam Keldona produkcje na ten sezon dosc dobrze, stad oddałem za niego aż #9. chce być mocnym graczem na waivers a wiec za każde zejście z salary będę starał się też wyłudzić od was $$ Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 W dniu 4.08.2023 o 12:43, barcalover napisał(a): Są chętni na MPJ, Keldona, Treya Murphyego, Zacha Collinsa, Herba Jonesa, ewentualnie Hardena lub KD? Aktualizacja trading blocku Bulls: Harden, MPJ, Herb Jones, Hield do wzięcia. Reszta też jest do ruszenia - priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Powoli budźcie się z letargu..... Od piątku zaczynamy draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 6 Jalen Smith 23 29,40 7 Talen Horton-Tucker 23 29,50 8 Terance Mann 27 26,70 9 Day'Ron Sharpe 22 19,10 Gdyby koś chciał po taniości, za keszyk nawet to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Poproszę o usunięcie ze składu: Morrisa, Marshalla, Richardsa i Beauchampa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi