MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: Też tak myślałem. Ale jak nie będzie kontuzji, to mają mistrza na 95%. Ogólnie straszna nuda się zapowiada przez najbliższe lata. Dzięki @Roger! A tak serio to z simek wychodzi co najwyżej 50%. Są jeszcze zespoły, które mają potencjał zatrzymać ten walec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dzięki @Roger! A tak serio to z simek wychodzi co najwyżej 50%. Są jeszcze zespoły, które mają potencjał zatrzymać ten walec. Ale Zachód ma przerąbane. Wygrywają w 90% simek WC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 17 minut temu, Pablo81 napisał: Ale Zachód ma przerąbane. Wygrywają w 90% simek WC. Damy radę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 49 minut temu, Pablo81 napisał: Ale Zachód ma przerąbane. Wygrywają w 90% simek WC. to te same simki wg których Spurs miało iść na misia? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 W dniu 9.05.2023 o 23:25, julekstep napisał: zbliżamy się do ASG, więc myślę że czas najwyższy na jakieś typowanko! Tracker per konfa/pozycja na ten moment (co do pozycji to jeszcze może się pozmieniać + tutaj bazuję na eye teście - taki Dwight np. grał chyba podobną mecz na 4 i 5 a potwory z Nuggets to totalnie nie mam pojęcia gdzie będą przypisane koniec końców) East: PG: 1 - Russell Westbrook, 2 - Stephen Curry, 3- John Wall, 4 - Jameer Nelson, 5 - Terry Rozier/Damian Lillard SG: 1 - James Harden, 2 - Bradley Beal, 3 - CJ McCollum, 4 - Baron Davis, 5 - Klay Thompson SF: 1 - Rudy Gay, 2 - Kobe Bryant, 3 - Luol Deng, 4 - Andrei Kirilenko, 5 - Larry Hughes PF: 1 - Josh Smith, 2 - Al Jefferson, 3- Nikola Vucevic, 4 - Kristaps Porzingis, 5 - Amare Stoudemire C : 1 - Marc Gasol, 2 - Jusuf Nurkic, 3 - Greg Oden, 4 - Tyson Chandler, 5 - Kendrick Perkins West: PG: 1 - Kyrie Irving, 2 - LeBron James, 3 - Rajon Rondo, 4 - Chris Paul, 5 - Ramon Sessions SG: 1 - Victor Oladpio, 2 - Jimmy Butler, 3 - Kevin Durant, 4- Jaylen Brown, 5 - Wesley Matthews SF: 1 - Anthony Davis, 2- Paul George, 3 - Gerald Wallace, 4 - Kevin Love, 5 - Harrison Barnes PF: 1 - Giannis, 2 - Julius Randle, 3 - Brook Lopez, 4 - Jonas Valanciunas, 5 - Karl-Anthony Towns C : 1 - Dwight Howard, 2 - Joel Embiid, 3 - Robin Lopez, 4 - Hassan Whiteside, 5 - Andrew Bogut a jak Wy to widzicie? Jeżeli chodzi o zachód to na chwilę obecną można wykreślić Howarda, Embiid na pewno nie będzie liczony jako C, Butler rozegrał jednak więcej spotkań jako SF. Giannis grał dużo na zmianę jako PF/C, podobnie Embiid ale on chyba był dotowany jako SF/PF/C. @Krzemo musiał by się wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: ofc liga powinna Nuggets traktować jak pariasów, nie robić z nimi deali, kopać dołki itp, ale to już nie kwestia komiszów ktoś robi inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Teraz, Koelner napisał: ktoś robi inaczej? Łamistrajk Wariat się wyłamał A łamistrajki w tym samym sznurku stoją co konfidenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Łamistrajk Wariat się wyłamał A łamistrajki w tym samym sznurku stoją co konfidenci on po prostu taki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 44 minuty temu, kuba2419 napisał: Giannis grał dużo na zmianę jako PF/C, podobnie Embiid ale on chyba był dotowany jako SF/PF/C. @Krzemo musiał by się wypowiedzieć. Davis Sg Embiid Sf Giannis Pf 16 minut temu, Koelner napisał: ktoś robi inaczej? Rubio + Haywood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Do tego bogowie simki zjebali im Haywarda i Fourniera, by byli minusowymi assetami i to wszystko rzieki mnie, Krzemik rok rocznie zabiera mi jakiegos sg, hay, fournier, teraz powel, na najblizsze fa czekam z hujzonią ... albo big comeback kacapa 2 godziny temu, Krzemo napisał: Przecież to żaden precedens, tutaj wspomnę HoF Ivana Chiriaeva czo, kto 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Też tak myślałem. Ale jak nie będzie kontuzji, to mają mistrza na 95%. Ogólnie straszna nuda się zapowiada przez najbliższe lata. to ze SaS borderline po to nie znaczy ze odrazu nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 7 minut temu, elwariato napisał: to ze SaS borderline po to nie znaczy ze odrazu nuda jakie borderline PO oni walcza o wysoki pick dla mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 39 minut temu, julekstep napisał: jakie borderline PO oni walcza o wysoki pick dla mnie! myslalem ze dla hornets ... tak czy inaczej chocby w zwiazku z tym koniecznie musza awansowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Godzinę temu, elwariato napisał: to ze SaS borderline po to nie znaczy ze odrazu nuda Uuu, szybko soda poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Dzięki @Roger! A tak serio to z simek wychodzi co najwyżej 50%. Są jeszcze zespoły, które mają potencjał zatrzymać ten walec. Rzadko zdarza się skok z 9 miejsca na 1 w loterii, o ile w ogóle kiedykolwiek w historii simki była taka sytuacja. Co poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 4 godziny temu, julekstep napisał: to te same simki wg których Spurs miało iść na misia? xD tankery to zawsze takie wyszczekane 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Łamistrajk Wariat się wyłamał A łamistrajki w tym samym sznurku stoją co konfidenci to juz wspomnialem powyżej, gdyby nie ja to by w ogole nie bylo rywalizacji w tym sezonie 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Uuu, szybko soda poszła mi duzo nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Coraz bardziej gadany ten sport tutaj. Podoba mi się. Tylko czemu aż tyle głosu zabierają cieniasy w tabeli nie wiem. Wyszczekane towarzystwo a dwutaktu co drugi nie potrafi simnac poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Ty Lawson za expiringi, najchętniej na Zachód. Nie chce tu sugerować, ale @kolader @SzuLcU @Roger jesteście tu naturalnym targetem docelowym, a myślę że dobry PG by Wam się przydał Już myślałem że masz swój pick i zaczniesz walkę o Tatuma xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 simka za 5 min! Dzień 55 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 115 - Grizzlies 120 play-by-play Kings 87 - Nuggets 117 play-by-play Hawks 97 - Lakers 108 play-by-play Raptors 116 - Wizards 111 play-by-play Cavaliers 137 - Pacers 142 play-by-play Magic 100 - Rockets 125 play-by-play Heat 110 - Nets 90 play-by-play Mavericks 134 - Spurs 105 play-by-play Sonics 123 - Timberwolves 132 play-by-play Bucks 107 - Hornets 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Tyler Hansbrough (Hornets) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 simka za 5 min! Dzień 56 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 115 - Trailblazers 103 play-by-play Hornets 127 - Pistons 116 play-by-play Mavericks 112 - Nets 105 play-by-play Jazz 124 - Wizards 127 play-by-play Spurs 112 - Sonics 86 play-by-play Suns 97 - Nuggets 129 play-by-play Bulls 106 - Heat 117 play-by-play Hawks 92 - Kings 93 play-by-play Bucks 77 - Knicks 108 play-by-play Timberwolves 109 - Clippers 118 play-by-play Celtics 119 - Magic 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Danilo Gallinari (Pistons) - 6 Damian Lillard (Bulls) - 8 Devon Frazier (Hawks) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Uwaga rebus! Co widać na zdjęciu? Odpowiedź to: Zezłomowane Tłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi