Mal Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zatem o 50 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Martin podobno nie trenuje przed meczem żeby odpoczęła jego, co to on miał tam kontuzjowane/ kostkę czy co kolwiek Ale podobno występ jest nie zagrożony, co do zakładu to jutro powiem jak to widzę i tobie Bast i tobie Master, bo 1000 jeszcze mogę zaryzykować na obydwu tylko pamiętajcie Martin może wypaść na koniec serii, pewnie jak będzie na styku to będzie grał ale jak będzie 3-1 dla Jazz to ciekawe jak to będzie, więc to musimy uzgodnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 tysiac zika chcesz postawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 co do zakładu to jutro powiem jak to widzęFajnie, tylko że dzisiaj w nocy jest mecz ;-] Co do Martina , to jeżeli będzie taka sytuacja jak piszesz to luz, nie mam zamiaru bawić się w szczegóły. Natomiast jak wypadnie na cała serię to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No to dobra możemy się dogadać w takim razie, nie wiem jak Bast ale z tobą Master o 500 o awans do 2 rundy, ja wiadomo na JAZZZZZZZ ty na to drugie A Bast zobaczymy czy się odezwie do 4.30 kiedy meczyk startuje. No i tak jak piszesz Master skoro Martin ci nie wadzi to jest git, bo dziś podobno na bank wystąpi ale jego stan jest trochę lepszy od tego co Memo miał, no tylko że on cały czas gra a Okura już nie ma, więc nie wiadomo czy K Mart dociągnie do końca serii, ale też bym w obecnej sytuacji nie gadał że Jazz będą bądź są z tego względu uprzywilejowanie, patrząc jakie samy mamy problemy z urazami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 W takim razie zakład obowiązuje Aż sobie dzisiaj wstanę na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Cavs wygrywają - DF wygrywa Celtics wygrywają - DF przegrywa LeBron musi grać w każdym meczu (co jest zrozumiałe, Cavs bez niego są poza playoff - jeśli Shaq, Nash i Stoudemire nie wystarczyli) Target - Alonzo, fani Lakers, Magic, haterzy LeBrona (Bastillon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja mogę i o to, czy Celtics wygrają 3 mecze. Sądząc po stanie tematu o serii nie powinno brakować chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja mogę i o to, czy Celtics wygrają 3 mecze. Sądząc po stanie tematu o serii nie powinno brakować chętnych.Ryzykowne Kily, u siebie widziałem jak Celci grali przeciwko Cavs, możesz się na swojej pewności przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 O tym mówisz?: http://sports.yahoo.com/nba/boxscore;_y ... 2010022502 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Qu3ster Właśnie sobie przypomniałem, że ze mną też przegrałeś zakład! Dane do przelewu masz na PW. Kily Mogę przyjąć Twoją propozycję. Celtics wygrywają 3 lub 4 mecze - ja wygrywam Celtics wygrywają mniej niż 3 mecze - Ty wygrywasz Żadnych dodatkowych warunków. Stówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wypada Nene na mecze nr 6. Ale co tam, jedziemy dalej, elwariato jak dla mnie zakład ważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Qu3ster Właśnie sobie przypomniałem, że ze mną też przegrałeś zakład! Dane do przelewu masz na PW. Kily Mogę przyjąć Twoją propozycję. Celtics wygrywają 3 lub 4 mecze - ja wygrywam Celtics wygrywają mniej niż 3 mecze - Ty wygrywasz Żadnych dodatkowych warunków. Stówka? Stówka. Qu3ster, nie za długo czekam na przelew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Spurs przechodzą Suns 50zł, jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Cavs wygrywają - DF wygrywa Celtics wygrywają - DF przegrywa LeBron musi grać w każdym meczu (co jest zrozumiałe, Cavs bez niego są poza playoff - jeśli Shaq, Nash i Stoudemire nie wystarczyli) Target - Alonzo, fani Lakers, Magic, haterzy LeBrona (Bastillon) nasz zakład jest przecież aktualny. Trochę inaczej sformułowany, ale prawie na jedno wychodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wypada Nene na mecze nr 6. Ale co tam, jedziemy dalej, elwariato jak dla mnie zakład ważny.Dla mnie oczywiście nie ważny, Jazz wygrają zbyt łatwo, to po prostu nie honorowe Ja myślałem że jasne jest że jak jakieś gwiazdy w typie Will czy melo wypadają to anulujemy, a ty tu wspominasz o jakimś Nene a słowem to już przesądzone, bo mówili że przed meczem zadecydują czy wystąpi, ale to wczoraj czytałem więc może już sprawa się wyklarowała. O tym mówisz?: http://sports.yahoo.com/nba/boxscore;_y ... 2010022502Nie o tym ostatnim na parkiecie Celtów, co prawda był tam kontuzjowany jakiś mało znaczący starter po stronie Cavs ale to mniejsza o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zapomniałem Alonzo (pamiętam o Lakers jeszcze), ale możemy to zmodyfikować do tej serii, skoro mamy bezpośrednie starcie. Naprawdę nikt nie reflektuje, kiedy głosy są przynajmniej podzielone? 100, 500, 1000 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja miałem iść do buków postawić na awans SaS w serii z Suns, chciałem wyłożyć 300, ale jak ktoś by podjął rękawicę na forum to mogę się zdecydować w naszym gronie załatwić rywalizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja miałem iść do buków postawić na awans SaS w serii z Suns, chciałem wyłożyć 300, ale jak ktoś by podjął rękawicę na forum to mogę się zdecydować w naszym gronie załatwić rywalizację a opłaca ci się??u buka mozesz wygrać chyba więcej grając za 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Buk daje 2,20 na Spurs. Chociaż, że o 50 PLN już i tak mam, więc jakby jakiś fan Nasha , Richardsona lub Dudleya by wszedł o kolejne 50 PLN to bym wszedł. Jak nie to uderzam do buka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi