falcao Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Allen35, na twoje nieszczescie wygralem zaklad o Orlando i dane do przelewu podrzuce na pm troche pozniej fakt ze o symboliczne 25zl ale przynajmniej jakas flaszka bedzie, to i twoje zdrowie wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mal, dzieki za zaklad, dane polecialy na pmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 zrobić biznes na Mavericks to jest k**** miszczostwo świata rosyjska ruletka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 niestety wowo, spurs r ova wiec dane do przelewu poszly na pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jutro sie zaczyna najlepsza seria od lat jak dla mnie. Ja na Heat ktoś na Celtics 50, 100 łotever szanse Fifty-fifty Chętni? ai3 jak sie zdecydujesz przed rozpoczęciem meczu jutrzejszego, to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Alonzo, 50 na C`s ode mnie. Potwierdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Typom pokroju ai3, dh12 nie oferuje zakładu 50/50, skoro Celtics są tacy mocni, ale jak chcesz Mal to ja jestem chętny do wyłożenia 50 zł na Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Potwierdzam Mal Dunk Fan chyba w tej serii jesteśmy po tej samej stronie barykady :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Odkąd James jest w Miami to nie chyba, a na pewno jesteśmy po tej stronie barykady. Ale może coś wymyślimy, byś miał szansę rewanżu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Heat, Bulls, Lakers, Thunder. Chyba, że którąś serię widzisz inaczej. Najlepszym punktującym Heat będzie pewnie LBJ w tej serii, a w Celtics ktoś z pary Kev/Rajon. Jakbys miał jakiś pomysł, to daj znać, bo mi chwilowo nic lepszego nie przychodzi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zakład Me vs Bastek Magic w ECF ja mam 150 zeta Magic nie ma w ECF , Bastek ma 150 zeta Bez dodatkowych warunków Czekam na potwierdzenie chcesz sie odbic na serii Celtics-Heat ? ja na Celtics ty na Heat stawka do ustalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Allen 35 odmowil, wiec po prostu chyba postawie u buka, bo ktos tu pisal ze jest bdb kurs na Celtics... jakies 2.5 ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jakby ktos chcial sie zalozyc to moge postawic 100 na Thunder (przeciwko Memphis) lub na Lakers (przeciwko Mavs). Luki chetny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 jakby ktos chcial sie zalozyc to moge postawic 100 na Thunder (przeciwko Memphis) lub na Lakers (przeciwko Mavs). Luki chetny ? Uważaj @Bast ze stawianiem na takich underdogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 jakby ktos chcial sie zalozyc to moge postawic 100 na Thunder (przeciwko Memphis) lub na Lakers (przeciwko Mavs). Luki chetny ? Nie bardzo. Moje typowanie jest bardzo rydzykowne i nie chcę już tracić kasy w tym sezonie. Chyba, że spotkam jakąś zakładową okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 50 zł na Miami. Bez warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zakład z Bastem. Celtics w 4,5,6 - Bast odbiera 100 zł. Heat w 4,5,6 - DF odbiera 100 zł. W przypadku G7 - status quo, nie było zakładu lub jak kto woli - nikt nie wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 elwariato, tommason? symbolicznie 50 zł w serii Boston-Miami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 @DF błagam nie pisz mi nic o jajach skoro zakładasz się o wynik serii bez g7 BOISZ SIĘ O G7 NA WŁASNYM PARKIECIE Z TAKIM CLOSEREM JAK LEBRON JAMES ?!?!?! JUST LIKE 'WOOOOOW' to najlepiej świadczy o tym jaką pozycje ma James, skoro nawet jego fani w niego nie wierzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi