Luki Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Kasa od elwariato doszła. Dzięki i pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 hajs od lukiego już jest. szkoda że nie wszyscy wywiązują się ze swoich zakładów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Koelner - dzięki za przelew. Polecam się na przyszłość ;] Dirty Thirty - mam nadzieję, że pieniążki dotarły i zastrzegam sobie możliwość rewanżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Dziękuje za szybki przelew Karpik, i również mam nadzieje że na jakąś serie w po się ugadamy w ramach rewanżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Mistrz na zachodzie o 50zł, jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zasadnicze pytania dwa: Czy Ty stawiasz na Lakersów czy na kogoś innego? Czy są jakieś warunki np. 3 graczy gra wszystkie mecze. hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie stawiam na nikogo konkretnego, po prostu jeśli uważasz że mistrzostwo pójdzie na wschód to zapraszam. Bez żadnych warunków, chyba że bardzo Ci zależy to możemy coś wprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Alojzy czas zajrzec do kieszeni Love i Beasley mieli grac w 66 meczach. 73 -73: check Love miał zdobyc wiecej punktów : check Beasley miał zdobyc wiecej punktow : fail Ja +400 Alojzy - 400 dziekuje za uwage. dane do przelewu na pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 A nie, my bad, źle zrozumiałem zakład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mameluk Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ja +400 Alojzy - 400 dziekuje za uwage. dane do przelewu na pm. Wira, jaka inwestycja będze tym razem? Nowe płytki w kuchni? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Promocja. 50 zikos na Portland w serii z Dallas. 50 zikos na OKC w serii w Denver. Chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Promocja. 50 zikos na Portland w serii z Dallas. 50 zikos na OKC w serii w Denver. Chętni ? Ty Portland, ja Dallas? bez żadnych dodatkowych warunków? jeśli tak to wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Promocja. 50 zikos na Portland w serii z Dallas. 50 zikos na OKC w serii w Denver. Chętni ? Ty Portland, ja Dallas? bez żadnych dodatkowych warunków? jeśli tak to wchodze No tak, ale wolałbym się założyć z kimś bardziej znanym. No offens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Odpowiednio znany jestem? Czy ja tez nie moge liczyc na easy money? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Z Blizzenem się zakładałem jak coś. W sumie przgrałem, ale dane mam. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Kabel :mrgreen: To co Mal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Odpowiednio znany jestem? Czy ja tez nie moge liczyc na easy money? Easy money ale owszem Ciebie lepiej kojarzę. Bez warunków i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mavs > Blazers - 50 dla mnie Mavs < Blazers - 50 dla Ciebie rajt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nie ma co czekać, haterzy Miami istnieją i podobno mają się świetnie. Miami wygrywa w 4, 5, 6 - DF wygrywa 50, 100, 200 zł Boston wygrywa w 4, 5, 6 - ktoś wygrywa 50, 100, 200 zł W przypadku G7 albo ja wygrywam albo nikt, tak dla wyrównania szans, chociaż Miami i tak ich przecież nie ma 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi