rw30 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dziękuje za zakład i mam nadzieje, że nie wykręcisz się jak elwariato. Dane do przelewu na PM. z ciekawosci, moge sie dowiedziec o co chodzilo w zakladzie z elwariato ? warto by bylo wiedziec na przyszlosc z kim sie nie warto zakladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 O 1000 zł. Ja tam z elem się założyłem i jestem dobrej myśli, że jednak wpłaci. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 O 1000 zł. Ja tam z elem się założyłem i jestem dobrej myśli, że jednak wpłaci. ;] bardziej chodzi mi o wykrecanie sie niz o stawke choc pewnie drugie ma wplyw na pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to nie wy sie pytacie mnie czy chce zagrac z wami, tylko ja sie pytam was czy chcecie bym zagral chcecie tego ? chcecie przegrac , chcecie wiedziec kto ''wygra'' juz dzis ? po co wam to jak stawiam to nie przegrywam wiec zastanowcie sie to ja wam daje deadline , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 nie bądź wata i stawiaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 przy tak prostym typowaniu na samego mistrza to już lepiej te 5 dych u buka założyć.. jakaś kontuzja, zawieszenie we wcześniejszych fazach i już twój faworyt może mieć pojechane w takiej formule zabawy, a złe wytypowanie jednej serii jeszcze nikogo nie dyskwalifikuje. ja popieram alonzo, jak już się bawić to konkretnie, a nie typ na mistrza, którego kazdy może strzelić, bo kandydatów jest 4-5.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no mlotow jak ten wyzej to nie ma sily kto chce grac wg zasad ustalonych gra wg ustalonych zasad kto nie chce grac niech nie gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 rozumiem, w koncu z tymi zasadami mozesz miec nawet z 30-40% szans, zaleznie kogo postawisz, a w szerszej formule znajac twoj talent do przewidywania przyszlych wydarzen.. dlatego naprawde cie rozumiem. i nie ma w tym krzty ironii. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja tam z elem się założyłem i jestem dobrej myśli, że jednak wpłaci. ;] widzisz jak pozytywne myślenie się opłaca Już przelałem, na zakładam mamine kont winną ci kaskęDziękuje za zakład i mam nadzieje, że nie wykręcisz się jak elwariato. A mówiłem masz pretensje napisz na forum, to nie będzie mi teraz robił przez cały czas quasi zakamuflowany czarny pr :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 PH#1, z Tobą też zdaje się jeśli dobrze pamiętam przejebałem zakład, więc daj z łaski swojej dane do przelewu(swoją droga żebym to ja musiał o takich sprawach przypominać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 PH#1, z Tobą też zdaje się jeśli dobrze pamiętam przejebałem zakład, więc daj z łaski swojej dane do przelewu(swoją droga żebym to ja musiał o takich sprawach przypominać )proszę jak to jeszcze są porządni ludzie na tym świecie, jeden nie przypomina drugi się napomina ogólnie brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigFish Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 o 100 ? ze Phx bedzie w PO o ile nie wytransferuja Nasha ani sie nie polamie na dlugo ? Mogę wejść, ale bez żadnych warunków. Czysty zakład. Phoenix w PO - wygrywasz i kasa Twoja. Nie ma - przegrywasz. Myślę, że to super deal dla Ciebie, bo wcześniej się założyłeś, że będą Top 4 odkąd doszli Gortat i Carter. Tutaj muszą tylko wejść sobie z 8 seeda do PO. A czemu bez warunków? Bo ja nie mam zabezpieczenia, że Portland połamią się do końca, Brandon Roy zakończy w styczniu sezon albo Houston zrobią trade z Yao i zaczną przebudowę na kolejne sezony. to wystarczy mi ten warunek z transferem Nasha, inaczej zaklad z mojego pktu widzenia nie ma nawet sensu od strony "ideologicznej". Nash nie zostaje wytransferowany - Phx sa w PO. jak sie zgadzasz to mamy deal. Big Fish - Bastillon 1:0. Phoenix nie ma w PO, a Nash nie odszedł. Dane wrzucam na priva :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Miami najlepsi w RS Jeśli są chętni - pisać. Za ile? 8) 100 zł? Śmiało proponuj inną kwotę albo przyklep 8) Wchodze. Miami najlepsze w RS 100 do Ciebie Ktoś ma lepszy bilans od Miami 100 do mnie. Pasi? Myślałem, że postawisz na Lakers :wink: Co niczego nie zmienia - potwierdzam! Miami nie ma już szans na najlepszy bilans w RS. Nie dogonią Spurs. Dziękuje za zakład i mam nadzieje, że nie wykręcisz się jak elwariato. Dane do przelewu na PM.[/quote:331raah8] Dunk Fan kasa doszła. Dziękuje. Szacunek - jednak warto wierzyć w ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 PH#1, z Tobą też zdaje się jeśli dobrze pamiętam przejebałem zakład, więc daj z łaski swojej dane do przelewu(swoją droga żebym to ja musiał o takich sprawach przypominać ) O stary zapomniałem kompletnie o tym zakładzie. Dane już lecą na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dobra, miałem wpłacać w przyszłym tygodniu, ale teraz miałem czas i kasa poszła. W tytule macie "enba"(Mal,PH#1) w razie czego. Jak dojdzie to napiszcie tu albo na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 100 o Lakers w Finalach 100 o Bulls poza Finalami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zakład dotyczący dzisiejszego meczu, przyjemniej będzie się oglądało. Miami wygrywa - Dunk Fan zgarnia 50 zł Boston wygrywa - ktoś zgarnia 50 zł PS. Stawkę mogę podwoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Buk płaci 3,15 na Celtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Za przeproszeniem k**** kogo obchodzi ile płaci buk?! Przecież jak ktoś tutaj pisze to żeby się pobawić a nie natrzaskac maksymalnie dużo kasy. Przecież nikt nikomu nie każe wchodzić w dany zakład. Zresztą w 90% zakładów jest stosunek 1:1 na tym forum a takiej sytuacji u buka nie ma nigdy. Więc co, nie będziemy się bawić bo u buka jest inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Masz rację Luki, ale ignoruje coś takiego. Nie chcesz, to się nie zakładaj Mal, a jednocześnie nie rób syfu (u buka także grywam, znam kursy). EDIT: Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi