BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Mógłby mieć osobę, którą wyprzedza o 1 miejsce, na 2 miejscu, a wg średniej ma na 10. Potrzebuję jakiegoś logika. @Qcin_69 - przecież będą. ;] Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, BMF napisał: Mógłby mieć osobę, którą wyprzedza o 1 miejsce, na 2 miejscu, a wg średniej ma na 10. Trudno. Równie dobrze mógłby mieć ją na 18. Nie można wszystkich głosujących czynić zakładnikami jednego niegłosującego wedle jakichś potencjalnych scenariuszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 No spoko, tak pytam żeby nie zrobić jakiegoś głupiego błędu, bo The Game będzie wyżej niż niżej. No I tam, gdzie były remisy, musiałem wpisywać dwa razy te same głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: No spoko, tak pytam żeby nie zrobić jakiegoś głupiego błędu, bo The Game będzie wyżej niż niżej. niżej niż Julek nie będzie, to nam wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał: niżej niż Julek nie będzie, to nam wystarcza japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: japa tankerze lepiej odpalaj Ben Hura, zobaczysz prawdziwych sportowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Albo coś źle policzyłem, albo drugie miejsce od szóstego dzieli ... dwa punkty. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: Albo coś źle policzyłem, albo drugie miejsce od szóstego dzieli ... dwa punkty. ;] już nie spoileruj tylko zaczynaj gale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: już nie spoileruj tylko zaczynaj gale na miejscu 18 qcin i możesz wracać do meczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: Albo coś źle policzyłem, albo drugie miejsce od szóstego dzieli ... dwa punkty. ;] Drama, przedłużanie... Wiedziałem że emocje beda wieksze niz w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: Albo coś źle policzyłem, albo drugie miejsce od szóstego dzieli ... dwa punkty. ;] Początek jak u Hiczkoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: na miejscu 18 qcin i możesz wracać do meczów! Qucin bedzie wysoko akurat kto bedzie 18 to jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: na miejscu 18 qcin i możesz wracać do meczów! jestem dziwnie spokojny ze skończę przed Tobą xd Teraz, agresywnychomik napisał: Qucin bedzie wysoko akurat kto bedzie 18 to jestem pewien. no 18 Fluber albo Julek generalnie tak mi wyszło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: no 18 Fluber albo Julek generalnie tak mi wyszło xd oho widzę zawiść i hejteryzm ciągle w cenie 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: Qucin bedzie wysoko akurat kto bedzie 18 to jestem pewien. qcin powinien mieć dwie osiemnastki (no chyba że kilku userów dokona coming outu i nie da Makxxa na końcu) a reszta kwestia gustu Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Na co czekamy? Głosy liczy BMF czy PKW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Kily napisał: Głosy liczy BMF czy PKW? a skąd wiesz że to dwie różne instytucje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Qcin_69 napisał: jestem dziwnie spokojny ze skończę przed Tobą xd no 18 Fluber albo Julek generalnie tak mi wyszło xd Jack na 18. Julek wyzej zdecydowanie. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: a skąd wiesz że to dwie różne instytucje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dobra, zaczynamy za 5 minut, komentować proszę w temacie dyskusyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Jack na 18. BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi