Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Kily napisał: no i chyba się wyjaśniło, kto jest tym kolega Rappara, gejem! @mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: możesz go wliczyć a pozycje jego głosów uzupełnij tak jak do tej pory wychodzą z głosowań reszty. Czyli, że jego głosy będą identyczne jak nasze średnie i nie wpłyną za bardzo na wynik, ale jego jedynki będą uzupełnione. @julekstep czy to ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: no i chyba się wyjaśniło, kto jest tym kolega Rappara, gejem! @mac No RappaR wie najlepiej po tym jak przez tydzień mógł usiąść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: @julekstep czy to ma sens? Julek musi to skonsultować z Tarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: @julekstep czy to ma sens? a odliczasz skrajne? jak tak to można tak samo jak z emesem w poprzednim drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Poszło. Widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: a odliczasz skrajne? jak tak to można tak samo jak z emesem w poprzednim drafcie po co? moje rozwiazanie nie zaburza wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: a odliczasz skrajne? jak tak to można tak samo jak z emesem w poprzednim drafcie Nie chce mi się, nie wpłynęło to na wyniki ostatnio jak sprawdzałem (a pisałem na priv, że mi to by pasowało w paru kategoriach ;]]]). A Emes dostał po dupie za takie liczenie głosów akurat (wiadomo, sorry not sorry) i może to rozwiązanie P_Ma (też o tym myślałem) ma więcej sensu z perspektywy The Game - ale może jest tutaj coś czego nie dostrzegam, dlatego pytam. @ignazz - w koszykówce coś tam się nie zgadza, popatrz proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Garnet się zresetował. Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 No, to co, mam wszystkie wyniki poza The Game. Czekam na to co zrobić z typem. Może jutro wyniki? Bo playoffy jednak. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: No, to co, mam wszystkie wyniki poza The Game. Czekam na to co zrobić z typem. Może jutro wyniki? Bo playoffy jednak. ;] dawaj dzisiaj po PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 7 minut temu, BMF napisał: No, to co, mam wszystkie wyniki poza The Game. Czekam na to co zrobić z typem. Może jutro wyniki? Bo playoffy jednak. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 14 minut temu, BMF napisał: No, to co, mam wszystkie wyniki poza The Game. Czekam na to co zrobić z typem. Może jutro wyniki? Bo playoffy jednak. ;] Dawaj dzisaj lud czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Dawaj dzisaj lud czeka. można śmiało założyć ze te gale oglądałoby więcej osób niż 1 mecz PO (na tym forum ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 To napiszcie co z tym The Gamem, ustalmy ogłoszenie wyników na 21.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: To napiszcie co z tym The Gamem, ustalmy ogłoszenie wyników na 21.30. Co ja bede robil przez półtorej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: To napiszcie co z tym The Gamem, ustalmy ogłoszenie wyników na 21.30. przenies obecne wyniki na jego głosy i dodaj do puli wyników, i jedziesz z tematem o 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: To napiszcie co z tym The Gamem, ustalmy ogłoszenie wyników na 21.30. Najprościej imo liczyć bez jego głosów i uznać, że sam sobie zaszkodził nie głosując. Jak chcecie żeby miał dobrze i bez głosowania, to zostawić mu głosy na 1 miejsce jego wyborów, a reszta wg średniej z głosów pozostałych głosujących (bez żadnego odrzucania skrajności itd.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Kily napisał: Najprościej imo liczyć bez jego głosów i uznać, że sam sobie zaszkodził nie głosując. Jak chcecie żeby miał dobrze i bez głosowania, to zostawić mu głosy na 1 miejsce jego wyborów, a reszta wg średniej z głosów pozostałych głosujących (bez żadnego odrzucania skrajności itd.). To czasem potencjalnie nie wypacza wyników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @BMF LUD chce wyników. W Philly Nets i tak emocji nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi