mac Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 21 minut temu, RappaR napisał: Jeden mój znajomy gej ktory z ponizszych? 19 minut temu, BMF napisał: Kily, matek, agresywnychomik i mac. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 22 minuty temu, BMF napisał: Kily, matek, agresywnychomik i mac. Proponuję poczekać, bo jak ktoś nie zagłosuje to straci na ostatecznym wyniku (bo będzie trzeba usuwać te jedynki na siebie i pitu-pitu), a w sumie były restrykcyjne te terminy, niemniej - to nie jest aż tak czasochłonne, tak że, jeśli czytacie, no dajcie spokój. niby tak, z drugiej drugiej strony głosy wysłane na ostatnia chwile są zwykle głosami z pizdy i nieprzemyślanymi zupełnie, na moje powinien być już koniec, liczba głosów 20 to juz jest spoko próbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @ignazz i @Pablo81 mogliby chociaż już dać znać czy jest na co czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Pablo81 mi/na forum pisał, że wyśle, a ignazz wczoraj był aktywny na forum (i 5 minut temu przeglądał ten temat ]; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 15 minut temu, mac napisał: ktory z ponizszych? Ja go nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Spoko macie z żonkami, że w konspiracji musicie robić szeregowanie w ostatniej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 22 minuty temu, Kily napisał: @ignazz i @Pablo81 mogliby chociaż już dać znać czy jest na co czekać Do 20 postaram sie. Jak nie dam rady, to juz nie czekajcie na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 17 minut temu, matek napisał: Spoko macie z żonkami, że w konspiracji musicie robić szeregowanie w ostatniej kategorii No jakby moja wiedziala ze jaram sie kolarzami to tez by mi dala spokoj z zazdroscia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ja swojej pokazywałem typy i w poprzednim ATFie tak samo i rozjazd w opiniach spory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, Sewer napisał: Ja swojej pokazywałem typy i w poprzednim ATFie tak samo i rozjazd w opiniach spory To byla przeprowadzka czy wyprowadzka? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Kily napisał: @ignazz i @Pablo81 mogliby chociaż już dać znać czy jest na co czekać Ja wyślę typy tylko z telefonu na razie nie mam jak tabelki ściągnąć Chyba ze mogę ręcznie wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, ignazz napisał: Ja wyślę typy tylko z telefonu na razie nie mam jak tabelki ściągnąć Mogę Ci wysłać tabelkę do uzupełnienia. Zrobisz na telefonie nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Mogę Ci wysłać tabelkę do uzupełnienia. Zrobisz na telefonie nawet. 1 to pozycja czy punkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: 1 to pozycja czy punkty? Pozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, BMF napisał: Pablo81 mi/na forum pisał, że wyśle, a ignazz wczoraj był aktywny na forum (i 5 minut temu przeglądał ten temat ]; ). Poszlo na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 czyli został Ignazz tylko? czekamy na gale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Nom, widzę, że ignazz wpisuje, więc powiedzcie mi co zrobić z The Game, bo tam znowu będą dziwne kominacje z tymi głosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: Nom, widzę, że ignazz wpisuje, więc powiedzcie mi co zrobić z The Game, bo tam znowu będą dziwne kominacje z tymi głosami. jak Gajusz jest w top8 to zamykamy, jak niżej to czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: powiedzcie mi co zrobić z The Game, bo tam znowu będą dziwne kominacje z tymi głosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Nom, widzę, że ignazz wpisuje, więc powiedzcie mi co zrobić z The Game, bo tam znowu będą dziwne kominacje z tymi głosami. możesz go wliczyć a pozycje jego głosów uzupełnij tak jak do tej pory wychodzą z głosowań reszty. Czyli, że jego głosy będą identyczne jak nasze średnie i nie wpłyną za bardzo na wynik, ale jego jedynki będą uzupełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi