BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Spoko, jak nie dostanę wszystkich głosów (Pablo, ignazz, P_M, Sylvinho, The Game) to albo poczekam, albo po prostu reszcie wpiszę średnią ze wszystkich głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Do 15/16 wyślę swoje głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 44 minuty temu, P_M napisał: żona była w trakcie robienia pizzy, oceniłem sobie babeczki z ukrycia, teraz na spokojnie z resztą. Do 16 zdążę Ile razy ja wysyłałeś do sklepu po dodatki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ja oceniając kategorię najpiękniejsza wysłałem swoją żonę na szydełkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 6 minut temu, agresywnychomik napisał: Ile razy ja wysyłałeś do sklepu po dodatki ? W ogóle, poszło łatwiej niż myślałem, choć nie doktoryzowałem się specjalnie nad głosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @BMF rezultaty będą do pierwszego meczu PO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Podliczenie tego zajmie mi 15 minut, kiedy dostanę wszystkie głosy - nie wiem (brakuje czterech). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @ignazz @The Game 85 @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Btw. fajnie jakby wszyscy zagłosowali, bo wtedy będzie +20 oddanych głosów (jak jeszcze mac by oddał swoje, to byłyby 22), w ostatnim ATF-ie było 17, w koszykarskich chyba tylko zawodnicy + wyjątki -- ładna tendencja zwyżkowa, no i chyba największy ATF pod względem liczby uczestników od tych pierwszych dawno temu. Ładna aktywizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Btw ogarnia ktoś piłki do kosza, chce kupić taką jedna i nie wiem czy to bedzie dobry wybór - na prv jakby ktos mogl sie odezwac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 15 minut temu, agresywnychomik napisał: Btw ogarnia ktoś piłki do kosza, chce kupić taką jedna i nie wiem czy to bedzie dobry wybór - na prv jakby ktos mogl sie odezwac :) Ostatnio gramy spaldingiem tf-500 excel na hali i świetnie klei się łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @BMF kiedy gala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Nie mam głosów ignazza, Pablo El Diablo i The Game'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, BMF napisał: Nie mam głosów ignazza, Pablo El Diablo i The Game'a. Gejm nawet nie wchodzi na forum, więc na niego bym nie liczył. Dwaj pozostali może ruszą dupę. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Nie mam głosów ignazza, Pablo El Diablo i The Game'a. spoza gry kto dał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: spoza gry kto dał? Jeden mój znajomy gej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: spoza gry kto dał? Kily, matek, agresywnychomik i mac. Proponuję poczekać, bo jak ktoś nie zagłosuje to straci na ostatecznym wyniku (bo będzie trzeba usuwać te jedynki na siebie i pitu-pitu), a w sumie były restrykcyjne te terminy, niemniej - to nie jest aż tak czasochłonne, tak że, jeśli czytacie, no dajcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 A ci niegłosujący mają chyba szanse na niezłe miejsca, więc tym bardziej dziwi to opierdalanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: Kily, matek, agresywnychomik i mac. Pisałem anonimowo by nikt nie mógł skojarzyć ksywki 5 minut temu, BMF napisał: Kily, matek, agresywnychomik i mac. Proponuję poczekać, bo jak ktoś nie zagłosuje to straci na ostatecznym wyniku (bo będzie trzeba usuwać te jedynki na siebie i pitu-pitu), a w sumie były restrykcyjne te terminy, niemniej - to nie jest aż tak czasochłonne, tak że, jeśli czytacie, no dajcie spokój. BMF i Fluber za eksperyment dwie ostatnie pozycje i potem to leci w chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ignazz, Pablo fani SAS. Ulubiony gracz The Game 85 - D. Robinson. Przypadek? Chyba nie slyszeli o pradawnej klątwie, która mówi, że ten kto opóźnia głosowanie w ATF, tego drużyna może zapomnieć o jedynce w loterii prawdziwego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi