Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, fluber napisał:

Ty tak serio? Przecież od 5-10 lat nie ma sportu na który jest większy hype niż mma a liczba osób trenujących zwiększyła się w tym czasie pewnie z 5 razy patrząc na to jak przybyło klubów.

No serio Ja nie znam nikogo ... Wiem ,że MMA jest popularne i to coraz bardziej.. Ale nie znam nikogo . A korty tenisowe są pełne i rzekłbym ,ze jest tego coraz więcej. MAm w pracy byłą zawodniczkę , która mówi, ze ilosć dziewczynek które ma w grupach które trenuje zwiększyła się kilkukrotnie.. 

Moze to jest subiektywne oczucie ale boom na kobiecy tenis w Polsce jest ogromny i tak naprawdę my dopiero doszlismy do tego co jest w krajach Zachodu ( bo co do Afryki to sie nie wypowiem bo nie wiem

16 minut temu, julekstep napisał:

Ty tego nie pisałeś o ustawkach kiboli mordko xD

to nie ja nazwałem część roweru 'pedał'

Ale kolarstwo nie ma oficjalnej nazwy pedalstwo.. I nie są to nawet synonimy.. Więc skąd u Ciebie taka nazwa? I jaki jest sens jej używanie poza perjoratywną próba ośmieszenia?

Teraz, julekstep napisał:

bo ludzie lubią sukcesy a nie lubią analizować ich skali

dlatego Małysz to top3 sportowiec w historii PL :) 

Ale jaki to sukces, skoro przegrałaby z Hurkaczem? Dlaczego zarobiła na korcie więcej niż Hubert? Nie rozumiem dalej.

W sumie może i masz rację, ale to znaczy, że reszta się myli :)

1 minutę temu, ely3 napisał:

Ale kolarstwo nie ma oficjalnej nazwy pedalstwo.. I nie są to nawet synonimy.. Więc skąd u Ciebie taka nazwa? I jaki jest sens jej używanie poza perjoratywną próba ośmieszenia?

zgadnij

to raczej nietrudne!

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Ale jaki to sukces, skoro przegrałaby z Hurkaczem? Dlaczego zarobiła na korcie więcej niż Hubert? Nie rozumiem dalej.

W sumie może i masz rację, ale to znaczy, że reszta się myli :)

bardzo możliwe!

4 minuty temu, ely3 napisał:

No serio Ja nie znam nikogo ... Wiem ,że MMA jest popularne i to coraz bardziej.. Ale nie znam nikogo . A korty tenisowe są pełne i rzekłbym ,ze jest tego coraz więcej.

patrząc po tonie wpisów to nie dziwota

tenis od zawsze był popularny u snobów :) 

Teraz, BMF napisał:

Ale osiągnięcie porównywalnego sukcesu jest porównywalnie trudne i daje porównywalne benefity, dlatego tenis to wyjątek. 

(względem innych mainstreamowych sportów)

odejmij benefity i paraolimpiada wchodzi mocno w atf!

1 minutę temu, ely3 napisał:

Ale umiesz odpowiedzieć na pytanie? Czy nie umiesz? Pytanie było proste

nie umiem :( 

1 minutę temu, julekstep napisał:

tenis od zawsze był popularny u snobów

Biorąc pod uwagę ,ze tenis to był Twójpierwszy wybór to chyba jednak masz na myśli siebie

@MarcusCamby @P_M  Właśnie zostaliście nazwani snobami. A ,że jeszcze ogladacie snooker to pewnie podwójnymi

Ech masz dziwaczne mniemanie o kibicach. Tenis jest popularny ogólnie. na kortach nie widac snobów. Wałsćiwie to dla snobów jest chyba obecnie tylko Polo, może golf choć bardziej wśród graczy niż kibiców. 

Nie wiem w jakim świecie tenis jest dla snobów. Chyba przed wojną może. ale to myślałem ,ze masz bardziej aktualne dane

6 minut temu, BMF napisał:

daje porównywalne benefity, dlatego tenis to wyjątek

Myślę ,że w biegach LA jest to mega podobnie oraz w narciarstwie alpejskim. Nawet na stokach nie widać jakiejś dominacji jednej płci. Są masowe dyscypliny uprawiane od lat gdzie nikomu nie kojarzą się one jednoznacznie z jedną płcią tylko

@julekstep

A możesz odpwoeidziec na zadane pytanie? Czy jednak jak masz coś merytorycznie to uceikasz w osobiste wycieczki 

Potrafisz w ogóle odnieść sie do jakiegoś tematu bez pesronalnych pdojazdów

Tak czy siak nie wiem gdzie u Ciebie tenis jest dla snobów. Żyjesz jakimis mitami a nie rzeczywistością

1 minutę temu, Braveheart22 napisał:

Ernie, są zdecydowanie lepsze wybory w hokeju niż Ovi :)

Dokładnie i to nawet z Europy... Ja Oviego nie mam nawet w TOP 5 ( bo jednak nie będę jakoś porównywał go do gwiazd z lat 70 tych ale na bank mam jednego Europehczyka wyżej )