Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Pablo81 napisał:

Osoby obiektywne, nie majace interesu w wygłaszane opinii.

Jeszcze Fajdka mi zacytuj i będzie komplet, LOL :)

aha czyli zbiór 'wszyscy Polacy' nie zawiera w istocie wszystkich Polaków

nie dogadamy się :( 

1 minutę temu, ely3 napisał:

PRzecież jak Ty tamto brałeś na poważnie to sorki... Ale jak widać już jesteś blisko Korwina

fajna próba przerobienia babola na 'ja przecież żartowałem....a Ty co żartu nie kumasz?!?!? hahahah głupek"

jprdl xDDDD

17 minut temu, Reikai napisał:

Akurat z absurdami to w tej dyskusji nie przebijesz nikogo, od rzucania farmazonami po korwinizmy. Niezle combo.

Kobiety do garow, tam ich miejsce, a jak nie to muzulmanie nas wyzwola i przywroca normalnosc !

c6rk9kpTURBXy84ZmRlNjU1NTI2ZDQzY2NiMjRkN

w sensie absurdem jest napisanie że faceci są lepsi w tenisa niż kobiety?

okej

mogę być w takim razie ABSURDALNY! xD

1 minutę temu, julekstep napisał:

aha czyli zbiór 'wszyscy Polacy' nie zawiera w istocie wszystkich Polaków

nie dogadamy się :( 

To daj jeszcze wypowiedź Fajdka :)

A na koniec dokładne wyniki plebiscytu.

Ogólnie nie powinno byc rozróżnienia na wagi, płeć itp. Powinno być prawo ulicy, gdzie wszyscy napierdlaja pod trzepakiem na Pradze i jest jedna kategoria, tak? :) Bo w fame MMA nie ma kategorii chyba. A to wzór dla Ciebie, twój konik :)

6 minut temu, BMF napisał:

Tenis żeński to najbardziej popularny sport kobiecy dla 50% populacji, nie wiem czy to samo można powiedzieć o boksie. 

a profesjonalnych tenisistek jest mniej więcej tyle co profesjonalnych bokserek :)

tak - udział kobiet w tenisie jest dużo większy niż w innych sportach z tym że  tenis sam w sobie ma wysoki próg wejścia, więc pewnie pula 'potencjalnych tenisistek' nie jest jakoś przytłaczająco większa

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

To daj jeszcze wypowiedź Fajdka :)

A na koniec dokładne wyniki plebiscytu.

czyli albo z premedytacją kłamiesz albo sam nie rozumiesz co piszesz :( 

fajna próba przerobienia babola na 'ja przecież żartowałem....a Ty co żartu nie kumasz?!?!? hahahah głupek"

jprdl xDDDD

Naprawdę uważasz ,ze dla mnie ustawki kiboli to jest boks zespołowy. Dzisus dla Ciebie bedę musiał sarkazm zaznaczać na zielono bo już się tak gubisz w tym co piszesz że reće opadają

Tylko w tym wątku napisałeś ,ze kolarstwo to pedalstwo co jest większym babolem od czegokolwiek. 

Karabatica nie znasz. Większość wyborów wyśmiemasz ale  nie z poziomu merytoryki. Powoli to już zaczyna być nudne tak szczerze 

Parafrazując po sukcesach Radwańskiej mnóśtwo kobiet w Polsce zaczęło grać w tenisa. Po sukcesach Błachhowicza czy jak mu tam jest nie znam nikogo kto marzył by zaczać uprawiać MMA

Czyli kobiecy tenis ponad MMA nieprawdaż? 

a profesjonalnych tenisistek jest mniej więcej tyle co profesjonalnych bokserek :)

tak - udział kobiet w tenisie jest dużo większy niż w innych sportach z tym że  tenis sam w sobie ma wysoki próg wejścia, więc pewnie pula 'potencjalnych tenisistek' nie jest jakoś przytłaczająco większa

czyli albo z premedytacją kłamiesz albo sam nie rozumiesz co piszesz :( 

Gdzie skłamałem?

Teraz, ely3 napisał:

Parafrazując po sukcesach Radwańskiej mnóśtwo kobiet w Polsce zaczęło grać w tenisa. Po sukcesach Błachhowicza czy jak mu tam jest nie znam nikogo kto marzył by zaczać uprawiać MMA

Akurat MMA jest jednym z najbardziej popularnych sportów jakie Polacy regularnie uprawiają. Sekcje są pełne, kluby się cały cały czas otwierają, kiedyś był w moim mieście jeden, teraz są 4. 

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Gdzie skłamałem?

1 godzinę temu, Pablo81 napisał:

Wyniki plebiscytu, z ktorymi kazdy Polak sie zgadza to trolizm?

2 minuty temu, ely3 napisał:

Naprawdę uważasz ,ze dla mnie ustawki kiboli to jest boks zespołowy. Dzisus dla Ciebie bedę musiał sarkazm zaznaczać na zielono bo już się tak gubisz w tym co piszesz że reće opadają

Ty tego nie pisałeś o ustawkach kiboli mordko xD

Tylko w tym wątku napisałeś ,ze kolarstwo to pedalstwo co jest większym babolem od czegokolwiek. 

to nie ja nazwałem część roweru 'pedał'

. Po sukcesach Błachhowicza czy jak mu tam jest nie znam nikogo kto marzył by zaczać uprawiać MMA

Ty tak serio? Przecież od 5-10 lat nie ma sportu na który jest większy hype niż mma a liczba osób trenujących zwiększyła się w tym czasie pewnie z 5 razy patrząc na to jak przybyło klubów.

5 minut temu, ely3 napisał:

Karabatica nie znasz.

nom, do czego się uczciwie przyznaję bo nie mam potrzeby zgrywania ważniaka w internetach tak jak Ty xD

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

To zacytuj jeszcze Fajdka, LOL :)

Bo o to mi chodziło xDDDDD

no tak

pisząc 'wszyscy Polacy' nie chodziło ci o wszystkich Polaków

już czaję przecież, dla mnie eot xD

Większość wyborów wyśmiemasz ale  nie z poziomu merytoryki. Powoli to już zaczyna być nudne tak szczerze 

no tak, bo lepiej siedzieć cicho i czekać po 10h na kolejne picki, na tym polega fun w atfie!

btw -> jak zmierzyłeś że to większość? liczyłeś? podaj rozpiskę proszę

Czyli kobiecy tenis ponad MMA nieprawdaż? 

mam dochodzić do wniosków na podstawie TWOICH dowodów angedotycznych?

dude...xD

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, fluber napisał:

Ty tak serio? Przecież od 5-10 lat nie ma sportu na który jest większy hype niż mma a liczba osób trenujących zwiększyła się w tym czasie pewnie z 5 razy patrząc na to jak przybyło klubów.

Mamy Smurfa Ważniaka i SSMurfa Ważniaka :)

2 minuty temu, fluber napisał:

Nawet z 15 lat bardziej, zaczelo sie od Pudziana i KSW w sumie.

21 minut temu, Qcin_69 napisał:

szachy? to to co się fugurkami rusza?

Golf? to to co się kijkiem w piłeczkę uderza? 

Biatlon i zajebisty do oglądania (w c*** lepszy od wyżej wymienionych) i popularny w Europie. OEB król zimowych sportow, nie tylko biatlonu :) 

Super pick

1.Phelps

2.Eddy

3.Ole

4.Tiger

5.Magnus

na razie tak to wyglada w indywidualnych

Z całym szacunkiem, ale jak można postawić Ole czy Eddyego nad Woodsem, który był najbogatszym sportowcem świata,a obecnie tylko MJ ma większy majątek... 

Edytowane przez P_M

3 minuty temu, fluber napisał:

jeszcze nie rozumiesz konwencji?

jak ely pisze TO TAK WŁAŚNIE MA BYĆ

no chyba że tak nie jest....wtedy nie skumałeś ironii głuptasku!

3 minuty temu, julekstep napisał:

Profesjonalnych tenisistek jest porównywalna liczba do profesjonalnych tenisistów. 

Gdyby chodziło o piłkę nożną czy kosza, to rozumiałbym te argumenty (te dyscypliny nikogo nie interesują + mają żenujący poziom, więc porównanie jakiejś Marty, czy kto tam jest GOATem, do Messiego to żart), ale w tenisie czy lekkiej zarobki/pula talentu jest z grubsza ta sama co u mężczyzn + da się to oglądać, więc trochę dziwnie. Tzn. nie wiem czy akurat Serena > Federer, po prostu tenis to zupełnie inny case.

2 minuty temu, julekstep napisał:

pisząc 'wszyscy Polacy' nie chodziło ci o wszystkich Polaków

już czaję przecież, dla mnie eot xD

Przepraszam Julek :)

Chodzilo mi o wszystkich. Dawaj Fajdka z czystym sumieniem :)

https://www.google.com/amp/s/www.polsatsport.pl/wiadomosc-amp/2023-01-09/plebiscyt-ps-i-polsatu-znamy-szczegolowe-wyniki-glosowania-semeniuk-o-wlos-od-trzeciego-miejsca/

Teraz wyjaśnij mi, dlaczego Świątek dostała 215.573 głosy, a Hurkacz 29.732 głosy, skoro Hurkacz wygrałby ze Świątek?

Julek, pozwól mi zrozumiec, co siedzi w twojej głowie! 

4 minuty temu, Pablo81 napisał:

Przepraszam Julek :)

Chodzilo mi o wszystkich. Dawaj Fajdka z czystym sumieniem :)

https://www.google.com/amp/s/www.polsatsport.pl/wiadomosc-amp/2023-01-09/plebiscyt-ps-i-polsatu-znamy-szczegolowe-wyniki-glosowania-semeniuk-o-wlos-od-trzeciego-miejsca/

Teraz wyjaśnij mi, dlaczego Świątek dostała 215.573 głosy, a Hurkacz 29.732 głosy, skoro Hurkacz wygrałby ze Świątek?

Julek, pozwól mi zrozumiec, co siedzi w twojej głowie! 

bo ludzie lubią sukcesy a nie lubią analizować ich skali

dlatego Małysz to top3 sportowiec w historii PL a Lewy nie wygrał tego plebiscytu 10x z rzędu (a powinien) :) 

Edytowane przez julekstep