Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Reikai napisał:

Elegancko, co nie zmienia faktu ze Serena jest zajebista w skali all time tenisa i mam w cewie czy wygralaby z facetem w tenisa, silowaniu sie na reke czy czymkolwiek innym panie Korwin.

Serena Williams jest zajebista w skalli all time w tenisa!

i nie ma dla mnie znaczenia ze przegrywa z randomami w tenisa!

okej

Teraz, julekstep napisał:

Serena Williams jest zajebista w skalli all time w tenisa!

i nie ma dla mnie znaczenia ze przegrywa z randomami w tenisa!

okej

No pewnie, przegralaby tez z facetem spod budki z piwem, w koncu jest tez mniej inteligetna od przecietnego faceta wiec ten szybciej by sie nauczyl tenisa, niz typiara ktora 23 razy wygrala wielki szlem w sporcie, ktory kobiety uprawiaja na kazdym kroku.

1 minutę temu, Reikai napisał:

No pewnie, przegralaby tez z facetem spod budki z piwem, w koncu jest tez mniej inteligetna od przecietnego faceta wiec ten szybciej by sie nauczyl tenisa, niz typiara ktora 23 razy wygrala wielki szlem w sporcie, ktory kobiety uprawiaja na kazdym kroku.

No już bez przesady z tym uprawianiem tenisa przez kobiety na każdym kroku. 

Teraz, fluber napisał:

No już bez przesady z tym uprawianiem tenisa przez kobiety na każdym kroku. 

Nie wiem jak w PL, ale w UK korty sa zajebane babeczkami. 

Babeczki, emeryci(swoja droga komiczne to jak sa dobrzy i do jakich pilek dobiegaja xD), faceci, raczej w tej kolejnosci, przynajmniej w godzinach w ktorych grywalem.

7 minut temu, Qcin_69 napisał:

Niosę prawdę! 

Jest naw już trzech! 

Reikai CambyGoat Qcin

Trójząb sprawiedliwości 

Camby ostatnio pisal ze sport kobiet to 'paraolimpiada'

(choc on zmienia poglady pod potrzebe chwili zupelnie jak Ty, wiec moglo mu sie znowu odmienic!)

4 minuty temu, Reikai napisał:

Oburza Cie nazwanie typa nr 200 w ranlingu randomem ze dochodzisz do absurdow w stylu typa spod budki z piwem?

1 minutę temu, julekstep napisał:

Oburza Cie nazwanie typa nr 200 w ranlingu randomem ze dochodzisz do absurdow w stylu typa spod budki z piwem?

Akurat z absurdami to w tej dyskusji nie przebijesz nikogo, od rzucania farmazonami po korwinizmy. Niezle combo.

Kobiety do garow, tam ich miejsce, a jak nie to muzulmanie nas wyzwola i przywroca normalnosc !

c6rk9kpTURBXy84ZmRlNjU1NTI2ZDQzY2NiMjRkN

26 minut temu, julekstep napisał:

eee bo moge?

Czemu Ty nie bierzesz udzialu w zadnym ATFie skoro znasz sie na wszystkim? Strach przed weryfikacja?

Bo w odróżnieniu od Ciebie nie mam megalomanii. I wiem,że  nie znam się ani na motorowych ( nie pisałem nic kto w F! jest lepszy bo nie ogladam tego sportu() ani nie znam się na MMA ( nie wypowiedziałem słowa i jeśli bym miał oceniać to musze posprawdzać kto w ranikngach jest wysoko i jak to w ogóle porównać do boksi) . Nie oglądam piłki. Ale tam znam nazwiska chociaż. Za dużo dyscyplin w których jestem totalnym laikiem. Realnie motorowe i te od walki to jakbym miał oceniać tych co widziałem to judo i Karenin ale jak dołoży rozpoznawalnosć to jednak pewnie boks. 

Ogólnie w temacie kobiecy versus męski. Czym innym sa sporty które od zawsze istniały w kobiecej wersji i dominacja w takiej  dyscyplinie nie wynika ze swieżości albo małej konkurencji. Kolarstwo kobiece to wciąz młoda dyscyplina.  Ale tennis lekkoatletyka czy nawet siatkówka już jest do oceny i porównań. Tak samo zimowe . Narciarki alpejskie czy biathlon co to za różnica - kobiecy czy męski skoro one współisntieją od początku . Ale już skoki narciarski to wciąż jest ciekawostka i nawet jeśli jest tam jakaś hegemonka

Poniekąd to dotyczy też wszystkich przedwojennych typów w sumie poza boksem bo boks był wtedy nawet chyba sportem nr 1. Nie miał rasowych limitów, geograficznych .Selekcja była ogromna. Co do reszty to niekoniecznie.

Skoro ktoś wyklucza kobiety to równie dobrze może wykluczyć i przedwojennych bo panie wtedy połowa świata w ogóle nie iwedziała ,ze istnieje sport . A rekordy świat biło się co 5 tygodni. Alo zaraz po wojnie gdzie Europa straciła masę ludzi w wieku sportowym, walczyła z głodem i nagle Szwecja była potęgą w piłce nożnej bo u nich nie było wojny

59 minut temu, Pablo81 napisał:

Zacytuj jedna opinie, ze Swiatek wygrala niezasluzenie :)

Przyznam Ci racje. 

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1039011/jest-zaskoczony-wynikami-plebiscytu-spodziewal-sie-zwyciestwa-kogos-innego-i-nie

z Hurkaczem to potem bo zaraz idę wyjątkowo do biura a tu pewnie większy risercz potrzebny (ale 100 lajków jest tego warte)

póki co przyznaj mi rację

Teraz, RappaR napisał:

Biathlon? To jest to, gdzie się przed tym czajnikiem zamiata? 

nie! to curling! xD

4 minuty temu, ely3 napisał:

Skoro ktoś wyklucza kobiety to równie dobrze może wykluczyć i przedwojennych bo panie wtedy połowa świata w ogóle nie iwedziała ,ze istnieje sport . A rekordy świat biło się co 5 tygodni. Alo zaraz po wojnie gdzie Europa straciła masę ludzi w wieku sportowym, walczyła z głodem i nagle Szwecja była potęgą w piłce nożnej bo u nich nie było wojny

I Węgry! 

Dobrze, że one też nie miały wojny 

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1039011/jest-zaskoczony-wynikami-plebiscytu-spodziewal-sie-zwyciestwa-kogos-innego-i-nie

z Hurkaczem to potem bo zaraz idę wyjątkowo do biura a tu pewnie większy risercz potrzebny (ale 100 lajków jest tego warte)

póki co przyznaj mi rację

Trener konkurenta nie zgadza się z wynikiem, LOL :) Naprawdę? Chodzi o osoby, które nie mają w tym interesu, to dość oczywiste, LOL :) Tam kolega za parę stówek wyjaśni na kursie.

Czekam na wyniki riserczu.

3 minuty temu, RappaR napisał:

W twoim świecie może tak :)

3 minuty temu, RappaR napisał:

szachy? to to co się fugurkami rusza?

Golf? to to co się kijkiem w piłeczkę uderza? 

Biatlon i zajebisty do oglądania (w c*** lepszy od wyżej wymienionych) i popularny w Europie. OEB król zimowych sportow, nie tylko biatlonu :) 

Super pick

1.Phelps

2.Eddy

3.Ole

4.Tiger

5.Magnus

na razie tak to wyglada w indywidualnych

3 minuty temu, ely3 napisał:

Bo w odróżnieniu od Ciebie nie mam megalomanii.

aha xD

4 minuty temu, ely3 napisał:

ani nie znam się na MMA ( nie wypowiedziałem słowa i jeśli bym miał oceniać to musze posprawdzać kto w ranikngach jest wysoko i jak to w ogóle porównać do boksi) .

po tym jak Twoja wypowiedź z poprzedniego atf na ten temat trafiła do łapu capu i została wyróżniona (10+ lajków) to nie dziwota, no masz jeszcze jakieś totalne resztki autorefleksji xDDD

5 minut temu, ely3 napisał:

Nie oglądam piłki. Ale tam znam nazwiska chociaż.

jak wyżej po ośmieszeniu się z underdogiem Argentyną (do momentu ośmieszenia był tradycyjny 'ekspercki' ton :) )

6 minut temu, ely3 napisał:

no ale tak dokładnie jest -> starsi sportowcy z zasady dostają punkty karne (patrz chociażby słynną 'prawdę futbolu' autorstwa @Qcin_69 )

Mikan to pewnie największy dominator w historii NBA a nikt go nie wybierze wysoko w podobnym drafcie 

31 minut temu, RappaR napisał:

Mnie tylko ciekawi dlaczego jesteś hipokrytą i boks kobiet już dla Ciebie jest żałosny, a tenis kobiet będący na tym samym poziomie, już nie jest

Tenis żeński to najbardziej popularny sport kobiecy dla 50% populacji, nie wiem czy to samo można powiedzieć o boksie. 

2 minuty temu, Pablo81 napisał:

Trener konkurenta nie zgadza się z wynikiem, LOL :) Naprawdę? Chodzi o osoby, które nie mają w tym interesu, to dość oczywiste, LOL :) Tam kolega za parę stówek wyjaśni na kursie.

czyli trener konkurenta z jakiegoś powodu wypada ze zbioru "wszyscy Polacy"

napisz mi na początku może jakich Polaków wykluczasz ze zbioru "wszyscy Polacy", bo nie chcę tracić czasu

1 minutę temu, julekstep napisał:

po tym jak Twoja wypowiedź z poprzedniego atf na ten temat trafiła do łapu capu i została wyróżniona (10+ lajków) to nie dziwota, no masz jeszcze jakieś totalne resztki autorefleksji xDDD

PRzecież jak Ty tamto brałeś na poważnie to sorki... Ale jak widać już jesteś blisko Korwina

czyli trener konkurenta z jakiegoś powodu wypada ze zbioru "wszyscy Polacy"

napisz mi na początku może jakich Polaków wykluczasz ze zbioru "wszyscy Polacy", bo nie chcę tracić czasu

Osoby obiektywne, nie majace interesu w wygłaszane opinii.

Jeszcze Fajdka mi zacytuj i będzie komplet, LOL :)