Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, julekstep napisał:

o @RappaR masz swój bokserski odpowiednik dla Owensa :P 

Obaj ośmieszali III Rzesze, poproszę o bonusik na polskim forumku (Pablo nie czytaj).

Jakby ktoś nie znał/nie interesował się boksem, Louis i Ali w rankingach są zamiennie na #1 w historii wagi ciężkiej.

2 minuty temu, BMF napisał:

Obaj ośmieszali III Rzesze, poproszę o bonusik na polskim forumku (Pablo nie czytaj).

Jakby ktoś nie znał/nie interesował się boksem, Louis i Ali w rankingach są zamiennie na #1 w historii wagi ciężkiej.

Cisnales po tysonie, że pokonał ledwie Holmesa i spinksa i wybierasz gościa, który napierdal polamatorow w przedpotopowych czasach, nieźle:)

Teraz, fluber napisał:

Cisnales po tysonie, że pokonał ledwie Holmesa i spinksa i wybierasz gościa, który napierdal polamatorow w przedpotopowych czasach, nieźle:)

Najbardziej wkurwia, że każdy wybiera bokserów, więc każdy inny pick będzie ciśnięty. Coś jak wziąłem Hurwicza i wygrali k**** Solorz z Kulczykiem co jest największym lolem w tamtym atf

Teraz, RappaR napisał:

Najbardziej wkurwia, że każdy wybiera bokserów, więc każdy inny pick będzie ciśnięty. Coś jak wziąłem Hurwicza i wygrali k**** Solorz z Kulczykiem co jest największym lolem w tamtym atf

Mogłeś wziąć Erica Esha, to miałbyś z obu dyscyplin i nie płakałbyś teraz ;)

7 minut temu, RappaR napisał:

Ogólnie z samej ciężkiej 5 typa ma value Ali, to będzie mocno losową kategoria

Nope, konsensusem jest, że Ali i Louis to top2 w historii wagi ciężkiej. 

Tu ranking bez podziału na wagi z ubiegłego roku, najbardziej prestiżowego czasopisma w boksie:

https://www.ringtv.com/634945-to-be-the-best-the-top-100-boxers-in-the-history-of-the-ring-rankings-10-1/

1 minutę temu, RappaR napisał:

No ja głosowałem na hurwicza, u mnie był najwyżej tak tylko przypomnę:)

1 minutę temu, RappaR napisał:

Rosyjski Niedźwiedź, przecież to lekko weźmie i pogodzi tych waszych głaskających się zawodników, tańczących przez 3 minut wokół ringu, by wyprowadzić 2-3 ciosy.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Rosyjski Niedźwiedź, przecież to lekko weźmie i pogodzi tych waszych głaskających się zawodników, tańczących przez 3 minut wokół ringu, by wyprowadzić 2-3 ciosy.

jakby nie to, ze Rosyjskiego Niedźwiedzia 99% z tubylców poznało po wpisaniu tego samego hasła w google to może i bym Ci zbił pjone xd

nie no w walki jak nie wygra Ali to będzie akurat ostry lol xd ale o drugie miejsce walka powinna być wyrównana, kwestia argumentacji myśle (poza tym bustem od Julka)

39 minut temu, Qcin_69 napisał:

jakby nie to, ze Rosyjskiego Niedźwiedzia 99% z tubylców poznało po wpisaniu tego samego hasła w google to może i bym Ci zbił pjone xd

nie no w walki jak nie wygra Ali to będzie akurat ostry lol xd ale o drugie miejsce walka powinna być wyrównana, kwestia argumentacji myśle (poza tym bustem od Julka)

cieszę się że kolo dla którego Karelin to no-nejm nazywa mój pick bustem

budujące :) 

idź pierdolnąć pięścią w klawiaturę może znów ci wyjdzie nazwisko jakiegoś kolarza z dupy xD

38 minut temu, DRK napisał:

51. Kobe Bryant 

@Sewer

OHO

i to jest konkretny bust! xD

w sumie fajny achievement -> postawić obok siebie Pelego, Bryanta i jakiegoś Karabatica i sprawić że ten trzeci wygląda zdecydowanie najlepiej! gratki!

Edytowane przez julekstep

1 godzinę temu, julekstep napisał:

no ale żeby babę....

A ma to jakieś znaczenie? Bo jeśli liczą się sukcesy to to jest steal choć to zawsze zależy od głosujących .Ale dominacja. Sukcesy stawiają ją na podium bez względu na płeć

Tak naprawdę to powinna byc dyskusja ona czy Djokovic. Kto jest lepszy..

15 minut temu, julekstep napisał:

OHO

i to jest konkretny bust! xD

w sumie fajny achievement -> postawić obok siebie Pelego, Bryanta i jakiegoś Karabatica i sprawić że ten trzeci wygląda zdecydowanie najlepiej! gratki!

Pomnij, że to nie jest ten Bryant na którego spryciarze z   LAL  nabrali Nuggets jako sidekicka dla Joka.

I co jak co, ale z Twojej strony to liczę na duże punkty dla trzykrotnego złotego medalisty olimpijskiego i czterokrotnego mistrza świata Karabatica ( znajdzie się taki drugi w konkurencjach drużynowych? Mocno wątpię, ale jeszcze 13 kandydatów ma szansę.).

W końcu imię zobowiązuje, a pochodzenie też ma z sympatycznych Bałkanów.

4 minuty temu, Qcin_69 napisał:

no a poza olimpiada oglądałeś kiedykolwiek? jedno albo drugie? 

judo -> nie raz

zapasy -> zdarzało się (głównie jakieś starsze walki mistrzowskie z NCAA -> chociaż tam jest bardziej styl wolny, niż klasyczny który robił Karelin)

Edytowane przez julekstep