Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Sewer napisał:

Ten typ to nie jest oczywistość ale moim zdaniem to pewniak żeby się tu znaleźć ze względu m.in na to jaki miał impact na całą dyscyplinę

dla mnie to jest oczywistość ten typ, chyba ze myślisz o jeszcze jednym nazwisku to jestem bardzo ciekaw czy ktoś go wybierze, ale to była jednak przesada xd 

9 minut temu, LAF napisał:

No też nie bardzo. Pierwszy posty pojawił się jak nie wiedziałem, że wybieram a drugi to tak na szybko. Nawet nie miałem kiedy odpowiedzieć na kolejną zaczepkę ze strony Ronniego

no super, rozwalasz 1 dzień wyborów w ATF przez własne widzimisie :) Generalnie by mi to zwisało, ale zaraz są święta to raz, a dwa ze jak to się będzie ciągnęło w takim tempie to za chwile wszyscy będą już mieli w to wyjebane bo nie będzie żadnej frajdy, także sorry, u mnie -1 w każdej kategorii, a jak się nie ma czasu na ATF to się w nim nie bierze po prostu udziału 

18 minut temu, MarcusCamby napisał:

A skąd ty wiesz o kim mowa? 🤔

w_3405.jpg

@Qcin_69 Podejrzewam że i tak piszemy o innych osobach xd Wydaje mi się że wiele wyborów jest ze względu na zainteresowania danym sportem czy sentyment z dzieciństwa bo np. oglądaliśmy wtedy dany sport, personę co oczywiście nie wyklucza obiektywnie słusznego picku

15 minut temu, Qcin_69 napisał:

no super, rozwalasz 1 dzień wyborów w ATF przez własne widzimisie :) Generalnie by mi to zwisało, ale zaraz są święta to raz, a dwa ze jak to się będzie ciągnęło w takim tempie to za chwile wszyscy będą już mieli w to wyjebane bo nie będzie żadnej frajdy, także sorry, u mnie -1 w każdej kategorii, a jak się nie ma czasu na ATF to się w nim nie bierze po prostu udziału 

hahaha

jaka reprymenda xD

4 minuty temu, Sewer napisał:

w_3405.jpg

@Qcin_69 Podejrzewam że i tak piszemy o innych osobach xd Wydaje mi się że wiele wyborów jest ze względu na zainteresowania danym sportem czy sentyment z dzieciństwa bo np. oglądaliśmy wtedy dany sport, personę co oczywiście nie wyklucza obiektywnie słusznego picku

a ja coś czuje ze jeden z tych dwóch się będzie zgadzał xd 

20 minut temu, Qcin_69 napisał:

Możesz mi wskazać jakiś punkt gdzie mamy określoną ilość h na wybór ? Nie ma, po prostu tak wyszło, że nie mogłem wcześniej i tyle, bywa i tak.

Edytowane przez LAF

11 godzin temu, ignazz napisał:

Sergei Bubka Lekkoatletyka. 

@LAF

9 godzin temu, LAF napisał:

Pierwszy raz od momentu trade’u Beya widziałem ZESPOŁOWOŚĆ. To daje dużo do zastanowienia, że niby Trae statystycznie wyglada jak dobry PG a eye test mówi zupełnie coś innego. 

W sumie każdego można pochwalić. Bogdanovic genialne trójeczki , Johnson świetny D , Murray TOP rozegranie. Nawet Collins nie siedział na obwodzie tylko walczył na tablicach.

Jedynie do czego można się przyczepić to  głupie starty AJ, ale to prospect z Duke więc pewnie ogarnie temat. 

Capela ładne DD trzasnął. No i na zakończenie Bey. Koleś w obronie wyłączył LaVine. Ja widziałem , że LaVine szarpał a i tak nie mógł go minąć 1 na 1. Dopiero jak Vuk postawił zasłonę to się oswobodził. Bey to dobry obrońcy mogący bronić pozycje 2-4. Do tego w ataku zrobił to co trzeba. 

Jednak nie ma co chwalić pojedynczego gracza. Cały zespół zagrał świetnie. Twardy orzech do zgryzienia przez GMa. 

6 godzin temu, LAF napisał:

Problemem tego zespołu nie jest to, że grają ciagle p&r. Problemem jest jednak Trae. Nie wiem czy @karpik wiesz , ale w internecie toczą się dyskusje aby go wymienić za Doncicia. Nie jestem fanem Doncicia więc dla mnie ten ruch jest słaby , ale tutaj kieruje się emocjami więc nie podejmę się dyskusji szerszej. 

Właśnie Trae jest taki Donciciowi mocno tak by to ujął. To nie jest Giannis , który weźmie piłkę pod pachę i pociągnie zespół jak nie idzie. Mam nadzieję, że po tym meczu Trae skuma, że jego street ball przynosi więcej strat niż korzyści i trochę zmieni styl w Play-In bo Ja tu widzę szanse na przejście dalej. 

58 minut temu, LAF napisał:

Po angielsku

Szkoda tego nieudanego alley upa Sandersa do Malika to była by akcja meczu

Co do meczu cóż zagraliśmy tyle ile wystarczyło.

47 minut temu, LAF napisał:

Manny Pacquiao

@jack

no racja, bywa i tak.

W dniu 31.03.2023 o 14:58, julekstep napisał:

Zapraszam do pickowania.

- można pickować ludzi z dowolnej kategorii
- w danej kategorii można wybrać tylko raz
- dany człowiek nie może być wybrany w więcej niż 1 kategorii
- wybieramy systemem ABBA
- przy wyborze zaznaczamy kategorię
- nie zamulamy i wybieramy szybciutko

Pamiętajcie, wybieracie SZYBCIUTKO XD

11 minut temu, Qcin_69 napisał:

i już wydawało się ze ruszy to musiało wypaść na BMFa xd 

A cholera wie kto ty razem się podszyte pod BMF @jack świetny steal... Może to sentyment ale to co ona wyrabiała w latach87-89 to była dominacja kosmiczna. Pewnie fani tenisa z tego forum nie cenią kobiet ale..  ma więcej szlemów niż ktokolwiek z panów. Ma tylko 7 porażek w 3 lata. Jako jedyny tenisista w historii wygrała 4 szlemy plus olimpiadę w jednym roku. /3 szlemy w 89. Dwie tylko porażki z czego jedna w genialnym finale w Paryżu. Osobiście szok że ktoś wolał Samprasa czy nawet Federera przed nią. A mówimy o czasach kiedy była przepaść w szybkości między trawą a mączka. Nie to co teraz

5 minut temu, ely3 napisał:

A cholera wie kto ty razem się podszyte pod BMF @jack świetny steal... Może to sentyment ale to co ona wyrabiała w latach87-89 to była dominacja kosmiczna. Pewnie fani tenisa z tego forum nie cenią kobiet ale..  ma więcej szlemów niż ktokolwiek z panów. Ma tylko 7 porażek w 3 lata. Jako jedyny tenisista w historii wygrała 4 szlemy plus olimpiadę w jednym roku. /3 szlemy w 89. Dwie tylko porażki z czego jedna w genialnym finale w Paryżu. Osobiście szok że ktoś wolał Samprasa czy nawet Federera przed nią. A mówimy o czasach kiedy była przepaść w szybkości między trawą a mączka. Nie to co teraz

no ale żeby babę....