Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, MarcusCamby napisał:

Ja wybiorę nie dość, że piękną to jeszcze legit sportsmenkę :)

Chociaż mam też drugi typ. Bardziej sexy, ale sportowo to bez Google nikt pewnie nie zna :P czyli coś jak ta Schmidt. 

Halo! Nie podpowiadać tam sobie na PW! 

On juz wybral w tej kategorii.

4 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Ten twój Belg to jedyny sportowiec, którego musiałem googlować :P

A przepraszam, i jeszcze ten szachista. 

serio Carlsena musiałeś googlować?

ja mam pewnie poziom szachowy gdzieś w okolicy 300 ELO a wiem kto to xD

Edytowane przez julekstep

1 godzinę temu, MarcusCamby napisał:

Oglądam snooker! 

@ely3 potwierdzi! 

Potwierdzam snooker ogląda on i mój brat... Stąd wiem ,ze taki sport istnieje. Dla mnie to bilard w który grałem w liceum i na studiach.

@ignazz Świetny wybór. Mam go wysoko. Kolo ma wszystko  - niewiarygodnie długa kariera. Łącznie 35 rekordów świata - Nikt nawet nie jest blisko. Facet był szownmanem. Zapowiadał ,ze dziś pobije rekord i go bił. Oczywiście o 1 cm. Sponsorzy płącili mu ogromną kasę za rekordy wiec.....ich nie bił na mistrzostwach bo po co. On często zaczynał skakać jak już inni skończyli. Byly filmy z treningów gdzie skakał 6,20 ale wiedział ,ze jak tyle skoczy to juz potem nie pobije więc wołał ciułac po centymetrze.

Jak zaczynał w Helsinkach , które wstyd się przyznać ogladałem w telewizji to skok o tyczce był daleko w tyle. A on wywindował ten sport na sam szczyt. Tylko sprinterzy i średnie dystanse cieszą się taka estymą.

Jak się teraz pojawił Szwed , który go pobił to od razu uznano go dwa razy za najlepszego lekkoatletę świata. Rekordy Bubki nie byly pobite przez 20 lat...

Jedyny cień to wpadka w Barcelonie bo Atlante mu zabrała kontuzja. Normalnie nikt by mu nie odebrał. Właściwie on mógł przegrać tylko sam ze sobą. Myśle ,ze jest najbardziej rozpoznawalnym Ukraińcem na świecie - nawet wyżej od /Kliczki.

L'Equipe uznało go dwa razy najlepszym sportowcem na świecie. Amerykańskie czasopismo Track& Field dwa razy uznało go za najlepszego lekkoatletę świata

Maił pecha ,ze USA sie obraziło na Moskwę wiec ci w rewanżu nie polecieli do LA bo mu zabrano złoto w igrzsykach. Potem kontuzja w Atlancie. Ot pech . Ale 35 rekordów świata... Nie wiem czy kiedykolwiek ktoś to pobije

Edytowane przez ely3

5 minut temu, ely3 napisał:

Jak się teraz pojawił Szwed , który go pobił to od razu uznano go dwa razy za najlepszego lekkoatletę świata. Rekordy Bubki nie byly pobite przez 20 lat...

Ech no i po co ten spoiler, między innymi dlatego pisałem, że Bubka będzie miał tu ciężko :)