Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, fluber napisał:

Tyson w wieku 23 lat wygrał wszystko co było do wygrania, potem przez 4 lata siedział w więzieniu, nie trenował i... znowu został mistrzem świata. A po powrocie to było 20 procent poziomu który prezentował wcześniej

Czemu każdy z nas doskonale zna Tysona a nie tego sugar Raya czy jak mu tam?

Sugar Raya akurat każdy chyba zna

Teraz, fluber napisał:

Tyson w wieku 23 lat wygrał wszystko co było do wygrania, potem przez 4 lata siedział w więzieniu, nie trenował i... znowu został mistrzem świata. A po powrocie to było 20 procent poziomu który prezentował wcześniej

Ty nie znasz:) 

2 minuty temu, RappaR napisał:

No, dlatego w ogóle nie ma co uznawać boksu w takim razie za sport walki, tylko wsadzić do innych jako taniec 

Spoko możesz spokojnie wybierać kogoś z UCF albo FAme MMA .. Już na początku się przyznałeś ,że sie na sporcie się nie znasz i pewnie znowu będziesz ostatni

Teraz, ely3 napisał:

Spoko możesz spokojnie wybierać kogoś z UCF albo FAme MMA .. Już na początku się przyznałeś ,że sie na sporcie się nie znasz i pewnie znowu będziesz ostatni

Nie byłem ostatni to raz. Dwa, to że Ty się nie znasz na UFC, pride i glory, niewiele znaczy. Jedynie to, że jedyną osobą, która jest na Twoim poziomie do Delta, dogadujecie się idealnie 

3 minuty temu, fluber napisał:

Bo walczyl z Golota, odgryzl ucho Holyfieldowi.

Tak btw to Tyson byl takze niedoceniany w obronie. Polecam ten filmik, tu pieknie widac jak wygladal w prime

Teraz, RappaR napisał:

Nie byłem ostatni to raz. Dwa, to że Ty się nie znasz na UFC, pride i glory, niewiele znaczy. Jedynie to, że jedyną osobą, która jest na Twoim poziomie do Delta, dogadujecie się idealnie 

Nie znam się... Możesz wybieraać . Ja ci nie mam zamiaru przeszkodzić w porażce

7 minut temu, BMF napisał:

Ali ma na koncie czterech-pięciu wymiataczy w resume, Tyson ma jednego w wieku emerytalnym, to jest decydujące. Ale zobaczymy jak lud oceni. :) 

Ale jaka w tym wina Tysona? On w prime przed wsadzeniem do więzienia rozpierdolic tam kogo się dało żeby zdobyć te wszystkie tytuły. Co mógł więcej wtedy zrobić?

A to że potem postanowił rozmienić karierę na drobne i rozpierdolic sobie legacy to inna sprawa.

4 minuty temu, ely3 napisał:

przecież z 5 zawodników MMA tutaj pójdzie luźniutko

w sumie nawet więcej patrząc na to że jest 18 spotów

i ogólnie tu dyskusja może być ciekawa, bo ja np. nie potrafię wskazać GOATa MMA (a jest 5 mocnych kandydatów)

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał:

przecież z 5 zawodników MMA tutaj pójdzie luźniutko

w sumie nawet więcej patrząc na to że jest 18 spotów

i ogólnie tu dyskusja może być ciekawa, bo ja np. nie potrafię wskazać GOATa MMA (a jest 5 mocnych kandydatów)

Poczekajmy na mój pick 

Teraz, fluber napisał:

Ale jaka w tym wina Tysona? On w prime przed wsadzeniem do więzienia rozpierdolic tam kogo się dało żeby zdobyć te wszystkie tytuły. Co mógł więcej wtedy zrobić?

No żadna, ale tak to działa, że ocenia się resume i warunki, Bill Russell jest najbardziej utytułowanym graczem ever by far (gdyby było DPOTY i MVP finałów w jego czasach, to miałby 11 tytułów, 5 MVP, z 10 DPOTY, pewnie z 8-10 MVP finałów), a nie uważa się go za GOATa. 

3 minuty temu, BMF napisał:

No żadna, ale tak to działa, że ocenia się resume i warunki, Bill Russell jest najbardziej utytułowanym graczem ever by far (gdyby było DPOTY i MVP finałów w jego czasach, to miałby 11 tytułów, 5 MVP, z 10 DPOTY, pewnie z 8-10 MVP finałów), a nie uważa się go za GOATa. 

No ale bill Russell to akurat sugar ray a nie Tyson.

Przecież Tysona wybieram za skill w prime, najlepszy poziom boksu jaki w życiu widziałem.