Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, fluber napisał:

Z dwoma, poza tym ilu ciężkich zunikifowalo pasy? Dwóch?

Bardziej problem w tym, że Mike ma na swoim rozkładzie jazdy mało super gości pokonanych w ich prime.

4 minuty temu, BMF napisał:

Nie no, Qcin ma rację, nie powinno mieć jakiegokolwiek znaczenia czy team byłby podpisany team fluber czy team Qcin czy team BMF.

Wiadomo, nie zmienia to faktu, że to po prostu było słabe :)

2 minuty temu, RappaR napisał:

Skoro uważasz że piłka nożna do koszykówki ma się jak boks do kickboxingu to ok

no dobra, czyli wchodzimy na poziom dyskusji ze kickboxing (zna ktoś jakiegokolwiek kickboxerskiej poza JC van Dammem?) jest lepszy niż boks bo można kopać,  zaczyna się robić coraz ciekawiej :D 

Teraz, Qcin_69 napisał:

no dobra, czyli wchodzimy na poziom dyskusji ze kickboxing (zna ktoś jakiegokolwiek kickboxerskiej poza JC van Dammem?) jest lepszy niż boks bo można kopać,  zaczyna się robić coraz ciekawiej :D 

Wiadomo, ze kazdy dobry zawodnik MMA najebalby dobremu bokserowi, bo by go sprowadzil na ziemie i udusil jak kure.

Ale najlepsi nawet zawodnicy UFC moga miec ciezko tutaj, bo nikt ich nie zna/kazdy ma wyjebane/dalej mimo wszystko liczy sie boks.

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

Ja znam całą czołówkę w większości wag i oglądałem wszystkie ikony 

1 minutę temu, fluber napisał:

Przecież Bmfowi ciążyło że wybrałem Tysona i ludzie myśleli, że to on zrobił busta;)

Ale jednak nie był w stanie kłamać w obronie nie swoich wyborów, do których nie ma przekonania :) Ty nie miałeś z tym problemu :) Sam BMF napisal: "nie jestem tak cyniczny" :)

Teraz, ely3 napisał:

A dlaczego uważasz ,że oni by grali wg zasad MMA? Może nie wlaczą wg zasad bokserskich? Wygraliby?

Zasady bokserskie ograniczają. Zasady MMA nie. To tak jakby grać w kosza z zakazem rzutów powyżej 2 m od kosza albo kozłować tylko jedną ręką 

Teraz, BMF napisał:

Tyson level-wise miał zajebisty peak, tzn. niszczył bardzo dobrych zawodników, ale jego resume jest nie tak dobre, kto jest najlepszym nazwiskiem? Larry Holmes pod 40-tkę? 

Szpilka by najebał Carlsenowi w szacho-boksie, straszny bust z tym Norwegiem. 

Yup, wyżej bym cenił legendy z szachów. Jestem pewny że pójdzie co najmniej 4 szachistów 

Teraz, BMF napisał:

Tyson level-wise miał zajebisty peak, tzn. niszczył bardzo dobrych zawodników, ale jego resume jest nie tak dobre, kto jest najlepszym nazwiskiem? Larry Holmes pod 40-tkę? 

Szpilka by najebał Carlsenowi w szacho-boksie, straszny bust z tym Norwegiem. 

Mysle, że nie. Magnus wygląda na sprawnego fizycznie, Szpilka na sprawnego intelektualnie - niekoniecznie.