Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, P_M napisał:

Mike nie miał najlepszego prime.

Nikt nie wyglądał lepiej niż młody Tyson robiący pierwsze mistrzostwo wszechwag w historii wagi ciężkiej.

Tylko że szybko się skończył i to mu potwornie psuje legacy. Ale uznałem, że wezmę kogoś kogo kocham, zamiast kombinować:)

Niepotrzebna Panowie ta manipulacja.

Nie wydaje mi się by BMF wygrywał ze względu na nick, mimo że często się sprzeczaliśmy i w koszykówce sporo jego opinii uchodzi za wyrocznię, a on sam ostatnio przyznał się do przerośniętego ego (za co szacunek!) to jednak większość wyborów w ATF była po prostu bardzo dobra.

Ostatnią edycje wygrał Fluber, który też przecież ma sporo negatywnego elektoratu.

Nie wiem czemu miało to służyć. Mam nadzieję, że gramy dalej normalnie :)

1 minutę temu, P_M napisał:

Powiedz, że to żart... jeżeli nie, to mega słabe...

Nope, to był bardzo dobry pomysł, wiele razy słyszałem, że dostaję dobre oceny w ATF-ie za nick (w ostatnim oczywiście także), co było męczące, więc ciekawe jakbym był oceniany jako nie-ja (a fluber miał dziwną wariancję głosów na swój team w ostatnim ATF), ale niestety niemożliwy do zrealizowania.

Urażonych przepraszam, pewnie nikt nie lubi być ,,manipulowany'', ale dlatego napisałem o tym na początku drugiej rundy, bo nie przemyślałem tego, i na dłuższą metę to było rzeczywiście bez sensu. 

3 minuty temu, fluber napisał:

Nikt nie wyglądał lepiej niż młody Tyson robiący pierwsze mistrzostwo wszechwag w historii wagi ciężkiej.

Tylko że szybko się skończył i to mu potwornie psuje legacy. Ale uznałem, że wezmę kogoś kogo kocham, zamiast kombinować:)

let's agree to disagree, widzę, że mocne fanbojstwo wychodzi, a czegoś takiego nie da się przekonać. :)

1 minutę temu, BMF napisał:

Nope, to był bardzo dobry pomysł, wiele razy słyszałem, że dostaję dobre oceny w ATF-ie za nick (w ostatnim oczywiście także), co było męczące, więc ciekawe jakbym był oceniany jako nie-ja (a fluber miał dziwną wariancję głosów na swój team w ostatnim ATF), ale niestety niemożliwy do zrealizowania.

3 minuty temu, agresywnychomik napisał:

A co tam jednak zagłosuje ale fluber i bmf z definicji dostaja 2 ostatnie miejsca u mnie w kazdej kategorii.

No i udało się zrobić negatywny fanbase, więc tak czy siak podziałało. XD 

2 minuty temu, agresywnychomik napisał:

A co tam jednak zagłosuje ale fluber i bmf z definicji dostaja 2 ostatnie miejsca u mnie w kazdej kategorii.

Nie psujmy zabawy. Dla mnie najciekawsza będzie kolejność nazwisk w rankingu, a kto ich wybierał to bardziej dodatek. Także nie chciałbym kar dla Tysona, Gretzky czy Lewisa :)

1 minutę temu, BMF napisał:

Urażonych przepraszam, pewnie nikt nie lubi być ,,manipulowany'', ale dlatego napisałem o tym na początku drugiej rundy, bo nie przemyślałem tego, i na dłuższą metę to było rzeczywiście bez sensu. 

Głupota zarówno jedno (jakobyś dostawał dobre oceny za nick), jak i sam pomysł czyli drugie.

Wyluzujmy. Ogromnie proszę głosujących aby karnie nie obniżali ocen nikomu. Bawimy się jakby nigdy nic bo ostatecznie wszystko zostało wyjaśnione poprzez dobrowolne przyznanie się. Pożartujemy ale głosujmy normalnie. 

5 minut temu, agresywnychomik napisał:

Proszę Nie. 

5 minut temu, agresywnychomik napisał:

tak jak pisali koledzy

nie ma co wypaczać wyników.

Zwykły ostracyzm i traktowanie tej dwójki jak najgorszych atfowych pariasów wystarczy!

Teraz, MarcusCamby napisał:

Także nie chciałbym kar dla Tysona

Tu ni trzeba bo i tak będzie nisko.

Ale sam pomysł idotycznie słaby. Żadnego sensu biorąc pod uwagę, że Fluber wygrał ostatnią zabawę . Zaraz się jeszcze okazę ,że w ramach paktu będa na siebie głosować bo przecież to teraz ich i nie ich wybory. Czyli w sumie powinni sobie nawzajem dać zerowe punkty