RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: bo srodek pierwszej polowy drugiej rundy to idealne miejsce na top-3 pick (szczegolnie ze od 4+ moze byc ostry random) Kareem to nie top3, masz bardziej top5 w koszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Podobno jakość nba niesamowicie rośnie i obecne gwiazdy pogoniły by kota staruszkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, ignazz napisał: Podobno jakość nba niesamowicie rośnie i obecne gwiazdy pogoniły by kota staruszkom. To wiadomo, ale to wtedy trzeba brać tylko aktualne rekordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: To wiadomo, ale to wtedy trzeba brać tylko aktualne rekordy Ja wziąłem najbardziej aktualny rekord LBJ Dlatego Ronnie to dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, RappaR napisał: Kareem to nie top3, masz bardziej top5 w koszu xD widze nie wyszedles jeszcze z weglowo-atfowego gimmicku haha w ogole @RappaR picknal Niemca i juz lajeczki od @Pablo81 leca BFF (po niemiecku to chyba bedzie BFFI) Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Jakby co, wybory flubera są moje (Gretzky), a moje - flubera, chcieliśmy przeprowadzić eksperyment czy rzeczywiście dostaję bonusowe punkty za nick/on dostaje minusowe punkty za nick i ujawnić to po głosowaniu (tzn. ja wybieram pod jego nickiem, on pod moim, Wy oceniacie mój team jako flubera, a jego jako mój), ale trochę tego nie przemyśleliśmy (tzn. ja) i fluber postanowił wziąć Mike'a Tysona w drugiej rundzie, co tak jakby zniweczyło sens naszej zabawy (bo to bust jest, a ja musiałbym to bronić, a to nie na moje siły). Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Zamieńcie nas w arkuszu, dziękuję, pozdrawiam cieplutko. Gretzky to jest GOAT innych sportów zespołowych, najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie + największy poziom dominacji w którymkolwiek US-sporcie + trafił na złote czasy rywalizacji w międzynarodowym hokeju (Canada Cup, gdy hokej dostał hype'u po Lake Placid), a czegoś takiego nie ma np. w futbolu amerykańskim, więc to jechanie ruskich (przy pomocy sędziów ;]]]) to była wtedy międzynarodowa sprawa. Carl Lewis-Bolt to jest 50/50, versatility vs peak. Tyson to ot co top10 wagi ciężkiej w historii. Snooker czy golf mocno meh, strasznie elitarystyczne sporty, już Anita Włodarczyk ma większą konkurencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Jakby co, wybory flubera są moje (Gretzky), a moje - flubera, chcieliśmy przeprowadzić eksperyment czy rzeczywiście dostaję bonusowe punkty za nick/on dostaje minusowe punkty za nick i ujawnić to po głosowaniu (tzn. ja wybieram pod jego nickiem, on pod moim, Wy oceniacie mój team jako flubera, a jego jako mój), ale trochę tego nie przemyśleliśmy (tzn. ja) i fluber postanowił wziąć Mike'a Tysona w drugiej rundzie, co tak jakby zniweczyło sens naszej zabawy (bo to bust jest, a ja musiałbym to bronić, a to nie na moje siły). Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Zamieńcie nas w arkuszu, dziękuję, pozdrawiam cieplutko. Gretzky to jest GOAT innych sportów zespołowych, najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie + największy poziom dominacji w którymkolwiek US-sporcie + trafił na złote czasy rywalizacji w międzynarodowym hokeju (Canada Cup, gdy hokej dostał hype'u po Lake Placid), a czegoś takiego nie ma np. w futbolu amerykańskim, więc to jechanie ruskich (przy pomocy sędziów ;]]]) to była wtedy międzynarodowa sprawa. Carl Lewis-Bolt to jest 50/50, versatility vs peak. Tyson to ot co top10 wagi ciężkiej w historii. Snooker czy golf mocno meh, strasznie elitarystyczne sporty, już Anita Włodarczyk ma większą konkurencję. Cóż poradzę, BMF musiał to z siebie wyrzucić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Jakby co, wybory flubera są moje (Gretzky), a moje - flubera, chcieliśmy przeprowadzić eksperyment czy rzeczywiście dostaję bonusowe punkty za nick/on dostaje minusowe punkty za nick i ujawnić to po głosowaniu (tzn. ja wybieram pod jego nickiem, on pod moim, Wy oceniacie mój team jako flubera, a jego jako mój), ale trochę tego nie przemyśleliśmy (tzn. ja) i fluber postanowił wziąć Mike'a Tysona w drugiej rundzie, co tak jakby zniweczyło sens naszej zabawy (bo to bust jest, a ja musiałbym to bronić, a to nie na moje siły). Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Zamieńcie nas w arkuszu, dziękuję, pozdrawiam cieplutko. Gretzky to jest GOAT innych sportów zespołowych, najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie + największy poziom dominacji w którymkolwiek US-sporcie + trafił na złote czasy rywalizacji w międzynarodowym hokeju (Canada Cup, gdy hokej dostał hype'u po Lake Placid), a czegoś takiego nie ma np. w futbolu amerykańskim, więc to jechanie ruskich (przy pomocy sędziów ;]]]) to była wtedy międzynarodowa sprawa. Carl Lewis-Bolt to jest 50/50, versatility vs peak. Tyson to ot co top10 wagi ciężkiej w historii. Snooker czy golf mocno meh, strasznie elitarystyczne sporty, już Anita Włodarczyk ma większą konkurencję. Tak mi cos smierdzial Tyson w twoim wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Jakby co, wybory flubera są moje (Gretzky), a moje - flubera, chcieliśmy przeprowadzić eksperyment czy rzeczywiście dostaję bonusowe punkty za nick/on dostaje minusowe punkty za nick i ujawnić to po głosowaniu (tzn. ja wybieram pod jego nickiem, on pod moim, Wy oceniacie mój team jako flubera, a jego jako mój), ale trochę tego nie przemyśleliśmy (tzn. ja) i fluber postanowił wziąć Mike'a Tysona w drugiej rundzie, co tak jakby zniweczyło sens naszej zabawy (bo to bust jest, a ja musiałbym to bronić, a to nie na moje siły). Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Zamieńcie nas w arkuszu, dziękuję, pozdrawiam cieplutko. Gretzky to jest GOAT innych sportów zespołowych, najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie + największy poziom dominacji w którymkolwiek US-sporcie + trafił na złote czasy rywalizacji w międzynarodowym hokeju (Canada Cup, gdy hokej dostał hype'u po Lake Placid), a czegoś takiego nie ma np. w futbolu amerykańskim, więc to jechanie ruskich (przy pomocy sędziów ;]]]) to była wtedy międzynarodowa sprawa. Carl Lewis-Bolt to jest 50/50, versatility vs peak. Tyson to ot co top10 wagi ciężkiej w historii. Snooker czy golf mocno meh, strasznie elitarystyczne sporty, już Anita Włodarczyk ma większą konkurencję. Dożywotnia dyskwalifikacja dla obu na wszystkie (również już odybte) ATFy! To miło być zwycięzcą i runner-upem dwóch ostatnich atfów na forum! Zapraszam do gratulowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Tak mi cos smierdzial Tyson w twoim wykonaniu. Miłość do Tysona bardziej pasuje do mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie No dobra, w Afryce pewnie nie. xD 1 minutę temu, julekstep napisał: Dożywotnia dyskwalifikacja dla obu na wszystkie (również już odybte) ATFy! Najlepsze, że i tak byś ostatniego nie wygrał, badumtss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: No dobra, w Afryce pewnie nie. xD Najlepsze, że i tak byś ostatniego nie wygrał, badumtss. Ja bym wygral ostatni jakby was obu wyjebac, plus mialbym wygrana z Toba Shaq vs Lebron jakis czas temu. Zbanowac oszukistow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: Zbanowac oszukistow. Kiedyś możemy zrobić całościowo tajny ATF na próbę, nie byłoby dyskusji, ale może byłoby śmiesznie. ;] Tylko bez Julka, bo wybierałby Żydów i wiadomo byłoby, kto jest kim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Karnie dostajecie jeden autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 6 minut temu, BMF napisał: Jakby co, wybory flubera są moje (Gretzky), a moje - flubera, chcieliśmy przeprowadzić eksperyment czy rzeczywiście dostaję bonusowe punkty za nick/on dostaje minusowe punkty za nick i ujawnić to po głosowaniu (tzn. ja wybieram pod jego nickiem, on pod moim, Wy oceniacie mój team jako flubera, a jego jako mój), ale trochę tego nie przemyśleliśmy (tzn. ja) i fluber postanowił wziąć Mike'a Tysona w drugiej rundzie, co tak jakby zniweczyło sens naszej zabawy (bo to bust jest, a ja musiałbym to bronić, a to nie na moje siły). Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Zamieńcie nas w arkuszu, dziękuję, pozdrawiam cieplutko. Gretzky to jest GOAT innych sportów zespołowych, najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie + największy poziom dominacji w którymkolwiek US-sporcie + trafił na złote czasy rywalizacji w międzynarodowym hokeju (Canada Cup, gdy hokej dostał hype'u po Lake Placid), a czegoś takiego nie ma np. w futbolu amerykańskim, więc to jechanie ruskich (przy pomocy sędziów ;]]]) to była wtedy międzynarodowa sprawa. Carl Lewis-Bolt to jest 50/50, versatility vs peak. Tyson to ot co top10 wagi ciężkiej w historii. Snooker czy golf mocno meh, strasznie elitarystyczne sporty, już Anita Włodarczyk ma większą konkurencję. pi****le, nie głosuje róbcie se eksperymenty gdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 7 minut temu, BMF napisał: Jakby co, wybory flubera są moje (Gretzky), a moje - flubera, chcieliśmy przeprowadzić eksperyment czy rzeczywiście dostaję bonusowe punkty za nick/on dostaje minusowe punkty za nick i ujawnić to po głosowaniu (tzn. ja wybieram pod jego nickiem, on pod moim, Wy oceniacie mój team jako flubera, a jego jako mój), ale trochę tego nie przemyśleliśmy (tzn. ja) i fluber postanowił wziąć Mike'a Tysona w drugiej rundzie, co tak jakby zniweczyło sens naszej zabawy (bo to bust jest, a ja musiałbym to bronić, a to nie na moje siły). Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Zamieńcie nas w arkuszu, dziękuję, pozdrawiam cieplutko. Gretzky to jest GOAT innych sportów zespołowych, najpopularniejszy sport zimowy + popularny na całym świecie + największy poziom dominacji w którymkolwiek US-sporcie + trafił na złote czasy rywalizacji w międzynarodowym hokeju (Canada Cup, gdy hokej dostał hype'u po Lake Placid), a czegoś takiego nie ma np. w futbolu amerykańskim, więc to jechanie ruskich (przy pomocy sędziów ;]]]) to była wtedy międzynarodowa sprawa. Carl Lewis-Bolt to jest 50/50, versatility vs peak. Tyson to ot co top10 wagi ciężkiej w historii. Snooker czy golf mocno meh, strasznie elitarystyczne sporty, już Anita Włodarczyk ma większą konkurencję. Powiedz, że to żart... jeżeli nie, to mega słabe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 5 minut temu, BMF napisał: Flubera przepraszam, bo to był ciekawy pomysł, ale nie jestem tak cyniczny i serio cenię ludzi, których wybieram. ;] Brawo! To samo nieraz myślę o Fluberze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Fluber robienie eksperymentów wzniósł na wyższy level Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Powiedz, że to żart... jeżeli nie, to mega słabe... BMF bedzie jak Doncic, z najbardziej lubianego forumowicza przez pakt z Fluberem zostanie znienawidzony xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: BMF bedzie jak Doncic, z najbardziej lubianego forumowicza przez pakt z Fluberem zostanie znienawidzony xD nah, dla mnie to nic nie zmienia, oprócz tego, że popsuli mi fun z zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi