Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, The Game 85 napisał:

Czy dobry to się okaże. bo jednak snooker raczej nie ma zbyt wielu fanów, ale przynajmniej wg mnie tutaj jest niekwestionowanym GOAT-em mając na swoim koncie niemal wszystkie rekordy.

Masz mój kij, jeżeli chodzi o sympatię do Ronniego, ale w tej kategorii, ciężko będzie Ronniemu wbić do top3, może będzie top5, ale jednak to chyba najbardziej niszowa/ z najmniejszą publiką dyscyplina z dotychczasowych wyborów, które padły w innych indywidualnych sportach.

Teraz, ignazz napisał:

Ronnie. Nie znam nikogo kto go nie lubi. 

Wszyscy fani pewnego Szkota ;)

Teraz, P_M napisał:

Masz mój kij, jeżeli chodzi o sympatię do Ronniego, ale w tej kategorii, ciężko będzie Ronniemu wbić do top3, może będzie top5, ale jednak to chyba najbardziej niszowa/ z najmniejszą publiką dyscyplina z dotychczasowych wyborów, które padły w innych indywidualnych sportach.

Snooker przez lata zabierał sporo czasu antenowego na Eurosport, więc myślę że siłą rzeczy każdy z Nas go trochę widział, bo podejrzewam nie każdy miał Canal Plus, a nic innego nie było :)

Wyżej poszły szachy. Dla mnie Ronnie może bić się o zwycięstwo w swojej kategorii.

Teraz, ely3 napisał:

JA miałem 2012 pkt rankingowych a Ty ile? Jaka jest Twoja ulubiona partia? Grałeś Francuską angielską czy może inaczej?

Mało, bo nigdy nie grałem w to więcej. Ale nie piszę, że nie są ekscytujące, a znam się na tyle z teorii, że wiem, że ranking do 2200 polega tylko i wyłącznie na wiedzy, czytaniu książek i nauki schematów, kto się bardziej na tym skupi, tym jest lepszy. Dopiero w wyższych kategoriach faktycznie się myśli 

1 minutę temu, fluber napisał:

Tyson ma pewnie najlepszy prime i jest najpopularniejszy w tej kategorii, ale to co odpierdalał pod koniec kariery i po jej zakończeniu...

On mial krotki peak, ktory po smierci Gusa szybko zlecial w dol, prime mial wlasnie kiepski tak jak konkurencje. Ale fuck it, Mike byl wspanialy i tak.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Snooker przez lata zabierał sporo czasu antenowego na Eurosport, więc myślę że siłą rzeczy każdy z Nas go trochę widział, bo podejrzewam nie każdy miał Canal Plus, a nic innego nie było :)

Wyżej poszły szachy. Dla mnie Ronnie może bić się o zwycięstwo w swojej kategorii.

Ja specjalnie ES player kupiłem dla Ronniego, natomiast wiesz obiektywnie rzecz biorąc, to globalnie Ronnie będzie o wiele mniej znany, niż Phelps czy Woods. Sam dlatego wziąłem Woodsa, mimo że Ronnie to jeden z moich ulubieńców sportowych overall :)

3 minuty temu, fluber napisał:

Tyson ma pewnie najlepszy prime i jest najpopularniejszy w tej kategorii, ale to co odpierdalał pod koniec kariery i po jej zakończeniu...

Mike nie miał najlepszego prime.

2 minuty temu, P_M napisał:

Wszyscy fani pewnego Szkota ;)

Ja akurat sporo oglądam od kilku lat snookera i Ronnie akurat w tym czasie zdobył jeszcze mistrzostwo plus ma już bardzo długą karierę, chociaż faktycznie sport dość niszowy.

1 minutę temu, ely3 napisał:

Korzeniowski był chyba 12 pośród polskich sportowców bo właśnie niszowy sport. Sullivan tak wysoko to mega potencjalny bust

Tamtego ATF nie śledziłem zbytnio, ale snooker dla mnie nie jest bardziej niszowy niż szachy czy golf. Bo też jesteśmy w Polsce i tutaj perspektywa może być nieco inna niż w USA czy Wielkiej  Brytanii.