agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 11 minut temu, Reikai napisał: Co wy macie za kobity, że musicie się chować? ale pantofle Zaraz pewnie BMF z Fluberem ogłoszą prowokacje prowokacji i okaże się, że BMF jednak wzial Tysona i Kurnikova. Ty wybrałeś Dereszowską to Twoja jest wyluzowana. P.s. obiecuje to już ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Też miałem Hawka wysoko. Czy jack przypadkiem nie miał Steffi Graaf? Szóste miejsce? Seriously? może jedynkę zjadło z przodu, u mnie na 16:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Odwróć tabelę @julekstep na pudle XD można tak interpretować i będzie medal Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ale, że Kurnikowa w top 7 to się nie spodziewałem, że tak wysoko będzie biorąc pod uwagę, co się tutaj działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, matek napisał: Odwróć tabelę @julekstep na pudle XD można tak interpretować i będzie medal Gratulacje idź tam se z kolarzami @Qcin_69 i @ely3 czatuj i zostaw heteroseksualistów w spokoju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Z tą Kurnikową to bład systemu u mnie była 14sta... Fluber wyciągnął swoimi postami (płaczem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, agresywnychomik napisał: Ty wybrałeś Dereszowską to Twoja jest wyluzowana. P.s. obiecuje to już ostatni raz. Jeżeli byłabym dupeczką kogoś kto lubuje się w pasztetach to nie byłabym wyluzowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Ale, że Kurnikowa w top 7 to się nie spodziewałem, że tak wysoko będzie biorąc pod uwagę, co się tutaj działo. I tak za wysoko, Fluber wyciągnął to propagandą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: idź tam se z kolarzami @Qcin_69 i @ely3 czatuj i zostaw heteroseksualistów w spokoju! Cały czas nie możesz przeboleć, że cię odrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: idź tam se z kolarzami @Qcin_69 i @ely3 czatuj i zostaw heteroseksualistów w spokoju! A propos kolarzy i heteroseksualistów i najnowszych wyników to może Khabibowi nie przysłużyło się to jak wyglądają jego foty z kobietami i mężczyznami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Kończmy to, bo zaczęły się Po na forum o NBA, a zamiast dyskusji o Celtics oglądam Khabiba w wannie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ale ze krabaTITć 6sty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 daliscie Rockyego Marciano w top 5, u mnie był na 11, jestem zdziwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, matek napisał: Cały czas nie możesz przeboleć, że cię odrzuciłem grunt że nie odrzuciłeś kolegów po pedale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: grunt że nie odrzuciłeś kolegów po pedale! Na jednym daleko nie zajedziesz Co widać w wynikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, matek napisał: Na jednym daleko nie zajedziesz nie wnikam co tam wyprawiacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Wrestling i Wlazly to alko picki, ale Murray 14 xD i Verstappen tak daleko = c***a się znacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Curry na 7 miejscu? WTF... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Curry na 7 miejscu? WTF... Lepiej skomentuj Murraya na 14 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi