Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, RappaR napisał:

No to Kasparov i Babe Ruth pierwszy.

Historycznie do szachów nic nie ma podjazdu, a NFL czy NHL do MLB

No chyba, że kłamiesz by wyboostowac swój pick, ale chyba byś się do tego nie zniżył.

Podobnie @BMF

pls

Leonidas

ponad tysiąc lat starożytnych igrzysk!

1 minutę temu, julekstep napisał:

pls

Leonidas

ponad tysiąc lat starożytnych igrzysk!

Będę pamiętał przy liczeniu medali dla BMF i Flubera w lekkiej o tym w jak krótkiej perspektywie startowali

Btw BMF liczy głosy, duży błąd w sumie, bo generalnie w ten sposób może zagłosować ostatni i tak dobrać swoje głosy, by być jak najwyżej. 

Nie mówię, że zrobi to z perfidii, czy nieuczciwości

Ot eskperyment by sprawdzić czy zauważymy

Dla mnie głosy jawne albo do osoby spoza gry powinny być 

2 minuty temu, julekstep napisał:

Tyson był większą ikoną od masy lepszych bokserów, więc kiepski argument

Ale to Wy piszecie o ,,pierwszej gwieździe'', ,,ikonie'', ,,fame'ie", opiniach innych etc, nie ja. Jakby waga ciężka zaczęła się w 1986 roku, a skończyła w 2010, to Tyson też miałby argumenty na nr 1 ciężkiej. :) 

Teraz, BMF napisał:

Ale to Wy piszecie o ,,pierwszej gwieździe'', ,,ikonie'', ,,fame'ie", opiniach innych etc, nie ja. Jakby waga ciężka zaczęła się w 1986 roku, a skończyła w 2010, to Tyson też miałby argumenty na nr 1 ciężkiej. :) 

To wyobraź sobie przy głosowaniu, ze olimpiady są od 1800 do 1936 i na takiej podstawie oceniaj najlepszego :)

7 minut temu, BMF napisał:

to zmień sobie że pierwszą gwiazdą/ikoną był Royce Gracie :P 

Teraz, julekstep napisał:

to zmień sobie że pierwszą gwiazdą/ikoną był Royce Gracie :P 

To chyba jakiś Jack Dempsey. 

12 minut temu, RappaR napisał:

Btw BMF liczy głosy, duży błąd w sumie, bo generalnie w ten sposób może zagłosować ostatni i tak dobrać swoje głosy, by być jak najwyżej. 

Trafna uwaga, mogę wysłać Ci głosy (na razie mam 2,5, jeżeli Qcin chce coś poprawiać), potem sobie porównasz. 

13 minut temu, RappaR napisał:

do osoby spoza gry powinny być

Tak, fajnie byłoby gdybym nie musiał ostatnio marnować czasu i zrobiłaby to osoba spoza gry, poszukaj, proszę. 

3 minuty temu, BMF napisał:

Jack Dempsey był MŚ w latach 1919-1926, a Joe Louis - w latach 1937-1950, był też 19 lat młodszy. Nie poddawaj się. :) 

Jest to różnica o połowę większa od różnicy między tytułami Wilta i Magica. Sporo mniejsza od różnicy między mistrzami Lebrona i Jordana 

1 minutę temu, RappaR napisał:

Jest to różnica o połowę większa od różnicy między tytułami Wilta i Magica. Sporo mniejsza od różnicy między mistrzami Lebrona i Jordana 

Jack Dempsey ostatnią walkę stoczył w 1927 roku, Joe Louis pierwszą - w 1934 roku (to ~7 lat, nie 5), dzieli ich 19 lat różnicy. 

Michael Jordan ostatni mecz zagrał w 2003 roku, LeBron pierwszy mecz zagrał w 2003 roku, dzieli ich 21 lat różnicy.

Ciekawe czy ktokolwiek poza Rapparem uważa, że Jordan i LeBron grali w tych samych czasach (co ma dużo więcej sensu, bo minęli się o kilka miesięcy, a nie o ~7 lat, a i tak nie ma sensu).

8 minut temu, BMF napisał:

Jack Dempsey ostatnią walkę stoczył w 1927 roku, Joe Louis pierwszą - w 1934 roku (to ~7 lat, nie 5), dzieli ich 19 lat różnicy. 

Michael Jordan ostatni mecz zagrał w 2003 roku, LeBron pierwszy mecz zagrał w 2003 roku, dzieli ich 21 lat różnicy.

Ciekawe czy ktokolwiek poza Rapparem uważa, że Jordan i LeBron grali w tych samych czasach (co ma dużo więcej sensu, bo minęli się o kilka miesięcy, a nie o ~7 lat, a i tak nie ma sensu).

Jakby nie epizod w Wizards to miałbyś 5 lat różnicy miałoby to wtedy więcej sensu. 

50 minut temu, RappaR napisał:

Dla mnie głosy jawne albo do osoby spoza gry powinny być 

A, i żeby była jasność, nie oczekuję wielkiej wdzięczności za coś, do czego się sam zgłosiłem, ale ostatnio osoba spoza gry powiedziała, że szkoda jej czasu na liczenie głosu (co tak jakby zajebiście logiczne) i zmarnowałem na to trochę czasu, więc teraz przyspieszyłem sobie ten proces, nie myśląc, że wywoła to jakieś emocje, więc jak wrócę do domu to wyślę do @julekstepswoje głosy, po wszystkim wrzucę (i tak bym to zrobił) cały arkusz do weryfikacji, i w sumie tyle. Jawne głosy by też to wszystko ułatwiły, po prostu uzupełnilibyście arkusz online, ale chcieliście tajne, to nie mam na to wpływu. 

Wydaje mi się, że sprawa Elda nauczyła nas, że posty piszą jednak ludzie i  może mieć to drugie dno, więc zamiast jakichś dziwnych przepychanek, (zupełnie na poważnie) mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, Rappar, ew. wszystko Ci się poukłada.

@fluber

Tak sobie nadrobiłem ostatnie strony i krucjatę ws. Kurnikowej. 

Stary, to, że trzepałeś do niej jak jeszcze sprzęt działał nie znaczy, że jej świnkowa jasna buźka każdemu się podoba lub że jakiś ranking zdecyduje o jej położeniu w głosowaniu danego usera. Argumenty o rankingu jednym czy drugim, reklamach, okładkach można schować do kieszeni, jeśli komuś się po prostu nie podoba i nie różni się w jego oczach niczym od prime Krukówny. 

23 minuty temu, BMF napisał:

Policzyłem mistrzostwa dlatego. Jakby Dempsey wrócił do freak fightów na starość jak Tyson czy kilku innych, to by walczyli równocześnie.

5 minut temu, BMF napisał:

Wydaje mi się, że sprawa Elda nauczyła nas, że posty piszą jednak ludzie i  może mieć to drugie dno, więc zamiast jakichś dziwnych przepychanek, (zupełnie na poważnie) mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, Rappar, ew. wszystko Ci się poukłada.

Spoko, zgłaszam obiekcje co do Twoich argumentów o długości dyscypliny, widzę, że to ma drugie dno :)

4 minuty temu, matek napisał:

@fluber

Tak sobie nadrobiłem ostatnie strony i krucjatę ws. Kurnikowej. 

Stary, to, że trzepałeś do niej jak jeszcze sprzęt działał nie znaczy, że jej świnkowa jasna buźka każdemu się podoba lub że jakiś ranking zdecyduje o jej położeniu w głosowaniu danego usera. Argumenty o rankingu jednym czy drugim, reklamach, okładkach można schować do kieszeni, jeśli komuś się po prostu nie podoba i nie różni się w jego oczach niczym od prime Krukówny. 

9 minut temu, BMF napisał:

Wydaje mi się, że sprawa Elda nauczyła nas, że posty piszą jednak ludzie i  może mieć to drugie dno, więc zamiast jakichś dziwnych przepychanek, (zupełnie na poważnie) mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, ew. wszystko Ci się poukłada.