Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

Bolt to XXI wiek już (tu nawet nie ma co dyskutować), Siedych to Rosjanin z lat 80’ uprawiający rzut młotem - tu jest zawsze dość spory znak zapytania odnośnie wspomagaczy, podobnie zreszta jak u Dyskobola z NRD - zawsze będzie mała gwiazdka obok :) 

Chyba Zelezny byłby bardziej bezpiecznym pickiem 

Gdyby vetter nie odpalił w Chorzowie parę lat temu to pewnie bym też tak stwierdził. Ale dużo mu nie brakło 

2 minuty temu, fluber napisał:

@LAF przy crosbym warto wspomnieć że był 2 razy mvp ligi

I nie był ROTY. I można dodać, że gdyby nie kontuzje byłby zdecydowanym nr 1 pokolenia, a tak mu ucierpiało legacy przez pecha, bo się posypał przez dwa lata w najlepszym wieku, więc jego indywidualne nagrody <<< impakt/upside.

Teraz, agresywnychomik napisał:

Hahaa...

Ivanovic ma taka przewage nad Kurnikową że tylko gen Szwajsztangera w drugim pokoleniu może zaowocować czymś z tieru fluberowej tenisistki.

ta ivanovic dziwna jest

pierwsze foto jak na jakiejś liście zobaczyłem to 'o jaka zajebista' a potem im dłużej przeglądałem foty tym bardziej traciła, jakiś taki dziwny vibe ciotki klotki

no i bycie żoną świniopasa przelało szalę goryczy!

6 minut temu, BMF napisał:

I nie był ROTY. I można dodać, że gdyby nie kontuzje byłby zdecydowanym nr 1 pokolenia, a tak mu ucierpiało legacy przez pecha, bo się posypał przez dwa lata w najlepszym wieku, więc jego indywidualne nagrody <<< impakt/upside.

Poprawione. Faktycznie o mały włos przegrał wyścig o ROTY.

Te wszystkie tenisistki są dla mnie overrated, po prostu grały w najbardziej popularnym sporcie kobiecym, więc hype zrobił swoje. 

Nie to co pewna Azjatka z Kalifornii, która na ostatnich Igrzyskach swoim niesamowitym talentem połączyła serca Amerykanów i Chińczyków ponad politycznymi podziałami.

Teraz, BMF napisał:

Te wszystkie tenisistki są dla mnie overrated, po prostu grały w najbardziej popularnym sporcie kobiecym, więc hype zrobił swoje. 

Nie to co pewna Azjatka z Kalifornii, która na ostatnich Igrzyskach swoim niesamowitym talentem połączyła serca Amerykanów i Chińczyków ponad politycznymi podziałami.

tez niezbyt udana ta Twoja Metyska.

Ja miałem brać ogólnie kogoś innego, ale poszło tyle pickow z siatki ze sobie odpuściłem, ale polecam sprawdzić Klara Peric- zdecydowanie bardziej mój typ urody

17 minut temu, agresywnychomik napisał:

@fluber

Zabraknie punktów za bottomowy pick Kurnikowej xD

@julekstep

Laska która w prime wygrała ranking na najpiękniejszą kobietę na świecie przegra z laskami o których przed draftem nikt nie słyszał w konkursie na goat. Cóż mogę powiedzieć? Jak macie taki gust że wolicie Tomka niecika od Fryderyka Chopina to nic nie poradzę 

1 minutę temu, fluber napisał:

Laska która w prime wygrała ranking na najpiękniejszą kobietę na świecie przegra z laskami o których przed draftem nikt nie słyszał w konkursie na goat. Cóż mogę powiedzieć? Jak macie taki gust że wolicie Tomka niecika od Fryderyka Chopina to nic nie poradzę 

Ale to tylko Tobie się nie mieści w głowie no i może jeszcze 600 000 000 szachistów 😉

14 minut temu, fluber napisał:

Uroda to kwestia subiektywna podlegająca ocenie. 

Skoro Twoja łaska taka ładna, to wśród kilkudziesięciu głosujących na pewno znajdzie się większość ją doceniająca :)

Ostatni pick wzięty, ale k**** do samego końca zastanawiałem się czy wziąć Chucka Norrisa, sześciokrotny mistrz świata w Karate + Ultimate kop z półobrotu jak Saitama z one Punch mana, ale obawiam się, że nie kupilibyscie tego i wylądowałby ma ostatnim miejscu. 

2 minuty temu, P_M napisał:

Ostatni pick wzięty, ale k**** do samego końca zastanawiałem się czy wziąć Chucka Norrisa, sześciokrotny mistrz świata w Karate + Ultimate kop z półobrotu jak Saitama z one Punch mana, ale obawiam się, że nie kupilibyscie tego i wylądowałby ma ostatnim miejscu. 

Ja bym wysoko ocenił onaczej reszta życia w strachu przed półobrotem... xD

Edytowane przez agresywnychomik

5 minut temu, P_M napisał:

Masz rację 

1 minutę temu, BMF napisał:

Podajcie terminy na opisy/głosowanie, to wrzucę arkusz do głosowania + proponowałbym się uwinąć jak najszybciej, bo playoffy będą jednak zabierać dużo forumowej uwagi. 

Do jutra opisy, do północ w piątek głosy, w sobotę wyniki

Inaczej PO i c***a wyjdzie