Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, BMF napisał:

Wziąłeś laskę, która Ci się pewnie nawet jakoś super nie podoba i próbujesz obiektywizować kategorię, która z definicji jest stricte subiektywna. :) 

Skoro jest by far najpiękniejszą sportsmenką (m.in. w rankingach FHM była obok samej BRITNEY SPEARS), to przy puli +20 głosujących na pewno będzie w ścisłym topie, bez obaw. Ale jak mamy głosować na nią nawet jak nam się nie podoba, bo podobała się ludziom 20 lat temu, to źle zinterpretowałeś kategorię ,,najpiękniejsza sportsmenka''. 

też bym w drugą stronę nie przesadzał

jednak ona ma to 'icon value', więc jak będę ją porównywał z inną laską, która mnie jakoś nie porwie to pewnie to będzie tym tie-breakerem :P 

Teraz, julekstep napisał:

jednak ona ma to 'icon value', więc jak będę ją porównywał z inną laską, która mnie jakoś nie porwie to pewnie to będzie tym tie-breakerem :P 

Tak, sam coś podobnego napisałem, problem w tym, że ona jest kompletną przeciętniarą. :) 

Teraz, BMF napisał:

Wziąłeś laskę, która Ci się pewnie nawet jakoś super nie podoba i próbujesz obiektywizować kategorię, która z definicji jest stricte subiektywna. :) 

Skoro jest by far najpiękniejszą sportsmenką (m.in. w rankingach FHM była obok samej BRITNEY SPEARS), to przy puli +20 głosujących na pewno będzie w ścisłym topie, bez obaw. Ale jak mamy głosować na nią nawet jak nam się nie podoba, bo podobała się ludziom 20 lat temu, to źle zinterpretowałeś kategorię ,,najpiękniejsza sportsmenka''. 

W takim razie pola Raksa powinna przegrać z dziewczyną Pawła Jóźwiaka w kategorii najpiękniejsza polka. Bo takie standardy tu widzę.

https://www.ebay.com/itm/144323811967

Miałem ten plakat w pokoju, Kurnikowa to mój prywatny top 2 zaraz po mojej żonie:)

4 minuty temu, julekstep napisał:

na szczęście dla flubera, tutaj kilka podobnych poszło!

Skoro bmf już wybrał to ni c***a nie rozumiem czemu nie poszły laski które w swoich czasach były uznawane za najpiękniejsze nawet jeżeli teraz z perspektywy czasu są przeciętne jak Katarina witt czy Gabriela sabatini. To miały być wybory goat a tu mamy Kurnikowa, sharapova, Bonn i ivanovic i stado randomow ( sorry jeżeli kogoś pominąłem) mniejszych ( kirilenko) czy większych 

6 minut temu, fluber napisał:

Skoro bmf już wybrał to ni c***a nie rozumiem czemu nie poszły laski które w swoich czasach były uznawane za najpiękniejsze nawet jeżeli teraz z perspektywy czasu są przeciętne jak Katarina witt czy Gabriela sabatini. To miały być wybory goat a tu mamy Kurnikowa, sharapova, Bonn i ivanovic i stado randomow ( sorry jeżeli kogoś pominąłem) mniejszych ( kirilenko) czy większych 

jest screen

zobaczymy czy Leonidas wypadnie u Ciebie z top2-3 w lekkiej!

12 minut temu, fluber napisał:

Daj znać na których miejscach masz Leonidasa i Gajusza, będzie wskazówka jak ocenić Kurnikową 

20 minut temu, fluber napisał:

W takim razie pola Raksa powinna przegrać z dziewczyną Pawła Jóźwiaka w kategorii najpiękniejsza polka. Bo takie standardy tu widzę.

Może, gdyby nie to, że tamta ring leaderka jest szpetna

Ukochana Pawła Jóźwiaka to 22-letnia modelka i ring girl federacji FEN. "My  się kochamy tak szczerze"

23 minuty temu, fluber napisał:

Kirilenko randomem? 

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Sportowo to Kirilenko z Kournikovą stoi w tym samym tierze. Nie wiem co wymyślasz. 

Sportowo oczywiście że tak.

12 minut temu, RappaR napisał:

Wiadomo. 8 miejsce to superstar, 10 to random :D

Sportowo to ten sam poziom ale uroda kurnikowej wypromowała ja do statusu supergwiazdy. To próbuje od początku tłumaczyć.

21 minut temu, fluber napisał:

Jak wrzucisz zdjęcie laski 10/10 która się krzywi bo patrzy pod słońce to masz po prostu skrzywiona laskę 10/10.

Powtórzę, teraz nie ma miliona filtrów do zdjęć. Potem dziwne że masa facetów jest sama bo szuka w realu lasek jak ze zdjęć i nie znajduje 

Ale to nie jest laska 10/10 :)