Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, fluber napisał:

Ona była brana do tych reklam bo miała status najładniejszej sportsmenki świata i to bez żadnej dyskusji. Była Kurnikowa i nikt więcej 

Może byłą, może nie, ale ileś lat minęło, pojawiły się nowe sportsmenki i może Kurnikowa straciła swój status. Ty napisałeś o niej jakby miała jakieś wielkie sukcesy i myślałem, że tylko Vonn, jest od niej bardziej utytułowana, a ona nawet wśród tenisistek jest daleko za Szarapową i Ivanović.

No i chyba najważniejsza rzecz w tej kategorii to decydują gusta i to, że Tobie się podoba Kurnikowa, nie oznacza, że dla innych też będzie.

36 minut temu, fluber napisał:

Przeglądam te wybory w najpiękniejszej i nie ogarniam totalnie, co tu się wydarzyło. Po tym jak w polskim ATF-ie wygrała Roksa przed Dymną, teraz legendarna Kurnikowa zostałą zjebana, a zostały wybrane głównie Marceliny Zawadzkie, jakieś totalne no name'y sportowe, których nikt nie zna. Kompletnie tego nie ogarniam. Przecież to są wybory GOAT, a nie najlepszej laski z instagrama z tego miesiąca, o której za rok nikt nie będzie pamiętał.

Sorry flubciu, ale brzmi to jak płacz, że ktoś zrobił research i nie poleciał na starym sentymencie.

12 minut temu, fluber napisał:

Myślę, że dla kogoś kto myśli, że Kurnikowa była 8 w ATP to rzeczywiście może być problem. Dla większośći tutaj nie sądzę aby problemem było wymienienie 7 tenisistek. Niemniej rozumiem, czemu chciałeś jak najmniej kategorii.

Serio każdy pozostały zna top8 aktualnych tenisistek?

9 minut temu, fluber napisał:

Ona była brana do tych reklam bo miała status najładniejszej sportsmenki świata i to bez żadnej dyskusji. Była Kurnikowa i nikt więcej 

Paleolityczna Wenus z Willendorfu nie pochodzi z Willendorfu ...

Ikona seksu przed nią

5 minut temu, P_M napisał:

Sorry flubciu, ale brzmi to jak płacz, że ktoś zrobił research i nie poleciał na starym sentymencie.

Problem w tym że wybraliście masowo przefiltrowane zdjęcia przerobionych lasek. Prawie wszyscy. Znalezienie w googlu rankingu ładnych kobiet uprawiających sport i branie z listy po kolei to nie jest research. Żadna z tych lasek nigdy nie miała i nie będzie mieć statusu kurnikowej.

7 minut temu, RappaR napisał:

Serio każdy pozostały zna top8 aktualnych tenisistek?

Myślę że każdy poza Tobą wie że w rankingu ATP nie ma nikogo ładniejszego od kurnikowej.

9 minut temu, The Game 85 napisał:

No i chyba najważniejsza rzecz w tej kategorii to decydują gusta i to, że Tobie się podoba Kurnikowa, nie oznacza, że dla innych też będzie.

To że żadna z wybranych lasek nigdy nie miała statusu kurnikowej to jest fakt a nie kwestia gustu.

1 minutę temu, fluber napisał:

Problem w tym że wybraliście masowo przefiltrowane zdjęcia przerobionych lasek. Prawie wszyscy. Znalezienie w googlu rankingu ładnych kobiet uprawiających sport i branie z listy po kolei to nie jest research. Żadna z tych lasek nigdy nie miała i nie będzie mieć statusu kurnikowej.

Myślę że każdy poza Tobą wie że w rankingu ATP nie ma nikogo ładniejszego od kurnikowej.

To że ma taki status, nie oznacza, że jest najładniejsza to raz.

A dwa to na 4 tenisistki(chyba) jakie są w tym ATF dla mnie na pewno ładniejsze są i Ivanović i Szarapowa

8 minut temu, fluber napisał:

Ale Kurnikowa na twoich filmikach ma tonę make-upu, więc wychodzi praktycznie na to samo. Próbujesz sprzedać wizję, że Kurnikowa nie ma bonus pointsow od przemysłu kosmetycznego, a to nieprawda. Zwłaszcza, że część osób wrzuciło zdjęcia swoich pickow w normalnych sytuacjach i wypadają wtedy lepiej od Kurnikowej. 

Teraz, Kily napisał:

A Ty nie powinieneś czasem wybrać swojego karateki? ;D

Cały czas się waham kogo wybrać, póki nie jestem ostatni korzystam z tego czasu xD

Teraz, The Game 85 napisał:

To że ma taki status, nie oznacza, że jest najładniejsza to raz.

A dwa to na 4 tenisistki(chyba) jakie są w tym ATF dla mnie na pewno ładniejsze są i Ivanović i Szarapowa

Curry, Durant czy LeBron grali w prime lepiej niż Jordan kiedykolwiek. To wcale nie oznacza że powinni być w rankingu wyżej od niego. Nie rozumiem czemu w tej kategorii robicie fikołki. Kurnikowa to absolutny ewenement, tenisistka na poziomie Kasatkiny która miała status totalnej gwiazdy z powodu urody, reklamowała największe marki, była na okładkach największych magazynów i zapraszano ja do największych programów. Naturalnej urody w czasach kiedy nie malowało się maski na ryju i nie filtrowalo zdjęć setką filtrow. widzę że oceniamy kto ma lepszego fotoszopa na Instagramie. A w rankingu goat bierzemy randomowr profile z Instagrama. Co to w ogóle za ranking jak 15 z 18 lasek jest teraz w prime? To jakbym wziął hurkacza w tenisie i tłumaczył na podstawie gustu że jest lepszy niż rod laver i to nieważne jaki status miał laver za swoich czasów. 

Ale przecież ona jest c***owa, nie wiem jak może się komukolwiek podobać. Jakieś reklamy świadczą tylko o biedzie konkurencji albo szerokich plecach. 

I w rankingu WTA dzis są ładniejsze dziewczyny nawet, Kurnikova jest mega przeciętna,  tak jak pisał julek bodajże,  Aguilera case

Edytowane przez Reikai

Teraz, RappaR napisał:

Kevin Garnett - Czekałem z pickiem na NBA na koniec, bo wiedziałem, że pójdzie sporo bustów i przedwczesnego pickowania wyczekując na tego kto zostanie z wartościowych picków. Został KG - border top10 mający kompletną karierę osiągając jako jeden z nielicznych wszystko, jedna z najdłuższych karier, mała liczba tytułów zmarnowana z powodu gry w Minny, ale nie wiem czemu zdobywanie tytułów na barkach Curry'ego ma przesłaniać jego wspaniałą karierę. 

a to nie Ty mi się starałeś jakiś czas temu udowodnić że KG nie ma podjazdu do CP3 jeśli chodzi o longevity?!? xD

Curry, Durant czy LeBron grali w prime lepiej niż Jordan kiedykolwiek. To wcale nie oznacza że powinni być w rankingu wyżej od niego. Nie rozumiem czemu w tej kategorii robicie fikołki. Kurnikowa to absolutny ewenement, tenisistka na poziomie Kasatkiny która miała status totalnej gwiazdy z powodu urody, reklamowała największe marki, była na okładkach największych magazynów i zapraszano ja do największych programów. Naturalnej urody w czasach kiedy nie malowało się maski na ryju i nie filtrowalo zdjęć setką filtrow. widzę że oceniamy kto ma lepszego fotoszopa na Instagramie. A w rankingu goat bierzemy randomowr profile z Instagrama. Co to w ogóle za ranking jak 15 z 18 lasek jest teraz w prime? To jakbym wziął hurkacza w tenisie i tłumaczył na podstawie gustu że jest lepszy niż rod laver i to nieważne jaki status miał laver za swoich czasów. 

Czy grali to pojęcie dyskusyjne, bo póki co sukcesów nie mają większych.

Poza tym kto tu robi fikołki? To tylko Ty tu płaczesz, że Kurnikowa nie ma wystarczającej atencji. I kolejny raz napiszę bo chyba nie rozumiesz. Wybieramy najładniejszą sportsmenkę. Nie najpopularniejszą, nie najbardziej znaną, nie najbardziej utytułowaną.

5 minut temu, Reikai napisał:

I w rankingu ATP dzis są ładniejsze dziewczyny nawet, Kurnikova jest mega przeciętna,  tak jak pisał julek bodajże,  Aguilera case

Nom, wtedy to chyba mieli w US niezłą fiksację na punkcie bimbo blondies. Inna sprawa, że sami wybraliście z 90% blondynek. ;] 

A najgorsze, że na razie znalazłem jedną godną picku i też blondynka. ;] 

Teraz, julekstep napisał:

a to nie Ty mi się starałeś jakiś czas temu udowodnić że KG nie ma podjazdu do CP3 jeśli chodzi o longevity?!? xD

Kiedy pisałem, że KG nie ma jednej z najdłuższych karier? To, że napiszę, że Jordan jest lepszy, oznacza, że Bryant jest c***owy czy jak?

3 minuty temu, RappaR napisał:

Kiedy pisałem, że KG nie ma jednej z najdłuższych karier? To, że napiszę, że Jordan jest lepszy, oznacza, że Bryant jest c***owy czy jak?

nie chce mi się poświęcać dłużej niż minutę na forumowe szukanie per pick

grunt że dałeś go sam poza top10 jakiś czas temu :) 

@RappaR a jednak zmieściłem się w minucie!

W dniu 12.08.2022 o 17:17, RappaR napisał:

A kiedy Paul połamał się w sytuacji, kiedy mieli szansę na pierścień?

Główny problem Paula jest taki, że w sumie nigdy nie miał mistrzowskiego teamu - LAC to był team fun to watch i pseudocontender, ale zawsze były od niego zespoły dużo lepsze.

W zasadzie szanse miał tylko w 2018 i w 2020 i faktycznie w 2018 się połamał, ale czy nawet niepołamani by wygrali? Wątpię

Paul to w sumie gracz podobny do Garnetta z trochę gorszym peakiem i z dużo lepszym longevity, który miał pecha do drużyn. 

i ja rozumiem że zaraz będziesz udowadniać że CP3 to GOAT longevity, więc gorszy Garnett dalej jest super....ale śmieszny był to wpis -> wart przypomnienia przy okazji tego atfa!

Edytowane przez julekstep

10 minut temu, Reikai napisał:

Ale przecież ona jest c***owa, nie wiem jak może się komukolwiek podobać. Jakieś reklamy świadczą tylko o biedzie konkurencji albo szerokich plecach. 

I w rankingu WTA dzis są ładniejsze dziewczyny nawet, Kurnikova jest mega przeciętna,  tak jak pisał julek bodajże,  Aguilera case

Polecam do końca:

Polecam do końca:

serio wrzucasz film który nie dobił 6k wyświetleń w 14 lat jako dowód na popularność czegokolwiek? :) 

i fakt Kurnikowa w 90's była popularna, ale to nie był jakiś szał i świst (jak np z jakąś Pamelą Anderson) jak próbujesz to sprzedać -> ot niezła tenisistka, która wyglądała jak gwiazdka pop (i idealnie wpasowywała się w tamte, dość średnie tbh, kanony :) )

Edytowane przez julekstep

11 minut temu, The Game 85 napisał:

Czy grali to pojęcie dyskusyjne, bo póki co sukcesów nie mają większych.

A jakie sukcesy w oparciu o swoją urodę mają wybrane tu laski w porównaniu z Kurnikową? 

12 minut temu, The Game 85 napisał:

Poza tym kto tu robi fikołki? To tylko Ty tu płaczesz, że Kurnikowa nie ma wystarczającej atencji. I kolejny raz napiszę bo chyba nie rozumiesz. Wybieramy najładniejszą sportsmenkę. Nie najpopularniejszą, nie najbardziej znaną, nie najbardziej utytułowaną.

Wybieramy GOAT w kategorii Najpiękniejsza. A to jest jedyna kategoria, w której przykłada się aktualne standardy do przeszłośc. W swoim prime Kurnikowa była fenomenem.

Jordan nie rzucał za 3, więc teraz będzie nisko w rankingu - to jest wasza logika.

Teraz, RappaR napisał:

A jakie sukcesy ma Kurnikowe? 

Została twarzą Adidasa chociażby. będąc w drugiej dziesiątce rankingu. To tak jakby największa firma na świecie oparła swoją kampanię reklamową o Thiboaut Courtois w piłce nożnej, albo Shaia Gilgoeusa Alexandra w koszykówce.