Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, P_M napisał:

Kiraly to skill wise słaby pick, plus przede wszystkim plazowicz, wrzucają go nad Gibę tylko Amerykanie, także ignazz nie przesadzaj z taką propagandą... 

Ja nie widziałem rankingu gdzie Kiraly byl poza top 2 a czesciej top 1 natomiast widzialem jakis z Giba na 4-5 miejscu.

6 minut temu, BMF napisał:

Yup. Inna sprawa, że żeńska siatkówka jest worldwide bardziej popularna od męskiej/uprawia ją większa liczba osób, więc tutaj żeński GOAT miałby (tzn. powinienem mieć) pewnie jeszcze większe value od Kiraly'ego. 

Tylko że nie za bardzo jest żeński goat. Mnóstwo rankingów z różnymi numerami jeden.

48 minut temu, ignazz napisał:

Jako bonus. Dominował w 80 tych 

Przede wszystkim były dwie ogromne presję w klasycznej na IO. Oba USA dowieźli 

Coś jak dream team redemp

Ja Seul już pamietam 

Jaki bonus, gość zrezygnował z piłki siarkowej w hali w reprezentacji w wieku 28 lat. Grał wcześniej w NCAA i w zasadzie brak sukcesów oprócz kadry w tym 4-5letnim okresie, cała reszta to plażówka, więc bonusem tutaj jest jego kariera w siatkówce halowej. Sprawdzałem Kiralyego i naprawdę to nie jest ani trochę równorzędny pick z Gibą. 

Edytowane przez P_M

Teraz, P_M napisał:

Jaki bonus gość zrezygnował z piłki siarkowej w hali w reprezentacji w wieku 28 lat. Grał wcześniej w NCAA i w zasadzie brak sukcesów oprócz kadry w tym 4-5letnim okresie, cała reszta to plażówka, więc bonusem tutaj jest jego kariera w siatkówce halowej. Sprawdzałem Kiralyego i naprawdę to nie jest ani trochę równorzędny pick z Gibą. 

Ty masz Gibę?

5 minut temu, agresywnychomik napisał:

Ty masz Gibę?

Tak, Kiralyego rozwazalem, bo zdziwiła mnie jego popularność w amerykańskich rankingach, ale oni tam mają hopla na punkcie siatkówki plażowej i w goat rankingach jest sporo babek, ale jak przejrzałem bliżej jego karierę to nie jest nawet blisko Giby, czy chociażby pewnych gwiazd z Serbii, Rosji, czy Włoch. 

@Pablo81 dzięki że poprawiłeś. Nieźle dojebales szczerze z tym mistrzem skoków z miejsca sprzed 120 lat:) pewne ostatnie miejsce:)

Konkurs skoku w dal z miejsca na igrzyskach olimpijskich w 1900 w Paryżu rozegrano 16 lipca 1900 w Lasku Bulońskim. Startowało 4 lekkoatletów 

Skok w dal z miejsca podczas igrzysk olimpijskich w 1904 w Saint Louis rozegrano 29 sierpnia 1904 na stadionie Francis Field należącym do Washington University. Startowało 4 lekkoatletów,

Skok wzwyż z miejsca podczas igrzysk olimpijskich 1904 w Saint Louis rozegrano 31 sierpnia na stadionie Francis Field należącym do Washington University. Startowało 5 lekkoatletów

Trójskok z miejsca podczas igrzysk olimpijskich w 1904 w Saint Louis rozegrano 3 września 1904 na stadionie Francis Field należącym do Washington University. Startowało 4 lekkoatletów,

Konkurs skoku wzwyż z miejsca na igrzyskach olimpijskich w 1900 w Paryżu rozegrano 16 lipca 1900 w Lasku Bulońskim. Startowało 3 lekkoatletów z 1 kraju. 

1 minutę temu, fluber napisał:

@Pablo81 dzięki że poprawiłeś. Nieźle dojebales szczerze z tym mistrzem skoków z miejsca sprzed 120 lat:) pewne ostatnie miejsce:)

Konkurs skoku w dal z miejsca na igrzyskach olimpijskich w 1900 w Paryżu rozegrano 16 lipca 1900 w Lasku Bulońskim. Startowało 4 lekkoatletów 

Skok w dal z miejsca podczas igrzysk olimpijskich w 1904 w Saint Louis rozegrano 29 sierpnia 1904 na stadionie Francis Field należącym do Washington University. Startowało 4 lekkoatletów,

Skok wzwyż z miejsca podczas igrzysk olimpijskich 1904 w Saint Louis rozegrano 31 sierpnia na stadionie Francis Field należącym do Washington University. Startowało 5 lekkoatletów

Trójskok z miejsca podczas igrzysk olimpijskich w 1904 w Saint Louis rozegrano 3 września 1904 na stadionie Francis Field należącym do Washington University. Startowało 4 lekkoatletów,

Konkurs skoku wzwyż z miejsca na igrzyskach olimpijskich w 1900 w Paryżu rozegrano 16 lipca 1900 w Lasku Bulońskim. Startowało 3 lekkoatletów z 1 kraju. 

8 Złotych medali olimpijskich.

A to, że startowało mało ilość zawodników świadczy o wyśrubowanym minimum.