Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, fluber napisał:

Top 8 w tenisie to wysoki poziom a to że przy tym poziomie jest znana głównie z urody to chyba atut w tej kategorii?

Znana jest bardziej z tego z kim sypiała a to słaby argument.

1 minutę temu, BMF napisał:

Ścisła czołówka szachoboksu tho.

O k**a za dyscypline pewny pick do 20 miejsca w tej zabawie xD

Edytowane przez agresywnychomik

1 minutę temu, agresywnychomik napisał:

Ja nie wiem gdzie Ty byłeś 25 lat temu. Przecież Kurnikowa była znana jeszcze jak była juniorką i to nie tylko z urody . Ona była w półfinale Wimbledonu jak miała 16 lat. 

1 minutę temu, fluber napisał:

Ja nie wiem gdzie Ty byłeś 25 lat temu. Przecież Kurnikowa była znana jeszcze jak była juniorką i to nie tylko z urody . Ona była w półfinale Wimbledonu jak miała 16 lat. 

25 lat temu w święta, u babci w górach.

Uroda tak jak kariera mocno średnia imho.

Jak się pojawił Enrique to Kurnikowa razem znim od Życia na gorąco po Yahoo.

5 minut temu, BMF napisał:

Ścisła czołówka szachoboksu tho.

xddd myślałem ze to jakaś odmiana famę mma ba początku, boje się to oglądać (bo jeszcze mi się spodoba)

5 minut temu, agresywnychomik napisał:

nie no już bez przesady, Kurnikowa git pick, nigdy nie była najlepsza ale to solidna tenisistka, jak najbardziej kwalifikuje się do tej konkurencji :) 

Dla mnie póki co ta sztunia od Sewera chyba najlepsza (nie znałem), ta sztuka od Lafa tez git, na pewno będą u mnie dodatkowe punkty tutaj za osiągnięcia sportowe, wiec taka Lindsey Vonn (sam o niej myślałem póki nie zobaczyłem zdjęć od tylu) na pewno będzie premiowana względem jakiś nonamow

4 minuty temu, agresywnychomik napisał:

25 lat temu w święta, u babci w górach.

Uroda tak jak kariera mocno średnia imho.

Jak się pojawił Enrique to Kurnikowa razem znim od Życia na gorąco po Yahoo.

tak a propos

chcę tylko zaznaczyć że Enrique w jednej ze swoich piosenek (tak jak Ice-Cube, Beastie Boys i inni!) śpiewał o moim szoferze Andrettim!

Just a dirt road with trash on each side
But I was Mario Andretti
When daddy let me drive

@fluber - liczę na bonus pointsy tutaj w takim razie!

Edytowane przez julekstep

Teraz, Qcin_69 napisał:

xddd myślałem ze to jakaś odmiana famę mma ba początku, boje się to oglądać (bo jeszcze mi się spodoba)

nie no już bez przesady, Kurnikowa git pick, nigdy nie była najlepsza ale to solidna tenisistka, jak najbardziej kwalifikuje się do tej konkurencji :) 

Dla mnie póki co ta sztunia od Sewera chyba najlepsza (nie znałem), ta sztuka od Lafa tez git, na pewno będą u mnie dodatkowe punkty tutaj za osiągnięcia sportowe, wiec taka Lindsey Vonn (sam o niej myślałem póki nie zobaczyłem zdjęć od tylu) na pewno będzie premiowana względem jakiś nonamow

Ja tu BMFoflubera dishuje 😉 dodatkowo Szaporowa i Kurnikowa średnio mi się podobają więc mam łatwiej, plus te picki o których wspomniałeś bardzo dobre a do tego jeszcze @Reikai - najlepsza kategoria.

6 minut temu, RappaR napisał:

Ilustracja

bez filtrów, bez fotoshopa, ktoś da takie foto swojej? 

oooo tez zajebista, będę musiał lepiej się przyjrzeć jak będzie glosowanie, ale widzę tutaj mocna kandydatkę na podium.

Do tego widać ze pełnoletnia, wiec zaskakujesz coraz bardziej

Teraz, agresywnychomik napisał:

Ja tu BMFoflubera dishuje 😉 dodatkowo Szaporowa i Kurnikowa średnio mi się podobają więc mam łatwiej, plus te picki o których wspomniałeś bardzo dobre a do tego jeszcze @Reikai - najlepsza kategoria.

zaraz obczaje te od Reikaia, ale to był chyba git pick bo pamietam mocne zaskoczenie i morze propsow

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

oooo tez zajebista, będę musiał lepiej się przyjrzeć jak będzie glosowanie, ale widzę tutaj mocna kandydatkę na podium.

Do tego widać ze pełnoletnia, wiec zaskakujesz coraz bardziej

zaraz obczaje te od Reikaia, ale to był chyba git pick bo pamietam mocne zaskoczenie i morze propsow

nie bój nie bój

jeszcze największy koneser w temacie (z udokumentowanymi sukcesami w tej kategorii atf) nie wybierał

BĘDZIE PAN ZADOWOLONY (no chyba że mi ktoś pick podjebie!)