Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Ajjj, jak szybko hipokryzja wyszła :D

Ale koń zwalony będzie i tak z myślą o mojej.

No szkoda, że jak pytałem o granice to nikt nie wziął udziału w dyskusji :)

Grala, to grala - luz w sumie :)

Ale na tych dwóch fotach widac, że trochę pod skalpel poszła :)

No ja bym dał Camby'emu szansę na zmianę piciu,, bo abstrahując od słabego value jako takiego (sztuczna babka, nie oszukujmy się), to ja jednak myślałem, że wybieramy sportsmenki, dlatego np. Ivanovic to IMHO najlepszy typ z tenisistek, jedyny minus to małżeństwo ze Szwajngszatasjdksarem.

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Grala, to grala - luz w sumie :)

Ale na tych dwóch fotach widac, że trochę pod skalpel poszła :)

No nawet jeden turniej wygrała.

1 minutę temu, Sylvinho. napisał:

Nawet w Google wyskakuje jako „postać medialna”.

Qcin dalej daje Ci instrukcje co masz pisać? :)

Teraz, BMF napisał:

No ja bym dał Camby'emu szansę na zmianę piciu,, bo abstrahując od słabego value jako takiego (sztuczna babka, nie oszukujmy się), to ja jednak myślałem, że wybieramy sportsmenki, dlatego np. Ivanovic to IMHO najlepszy typ z tenisistek, jedyny minus to małżeństwo ze Szwajngszatasjdksarem.

To jak mam wymieniać to dajcie znać. Ale imo ta konkurencja od początku śmierdziała.

Bo w sumie te granice kto jest pro, a kto nie to śliski temat. Chętnie zobaczę zarobki ze sportu Schmidt i tej panczenistki. No ta druga przynajmniej brała udział!

Teraz, MarcusCamby napisał:

No nawet jeden turniej wygrała.

Qcin dalej daje Ci instrukcje co masz pisać? :)

Nie bądź bezczelny. Sam chyba przy wyborze Reikai pisałeś żeby brać prawdziwych sportowców w tej kategorii ale jak widać sam zdecydowałeś żeby pójść taką a nie inną drogą.

13 minut temu, MarcusCamby napisał:

I takie to właśnie podwójne standardy po Niemce Reikaia, która jako maskotka pojechała do Tokio i nawet nie pobiegła :)

Ona nie pobiegła w drużynowych, bo

Schmidt’s Olympic debut was initially slated for last Saturday in the women’s 4×400 mixed relay. But she ultimately did not compete because the German mixed team was disqualified for making contact with the Jamaican team.

W ndywidualnych miała za słaby czas.

No i wystartwoala na miliardzie innych zawodów, MŚ i takie tam, gdzie to do twojego wyboru xD powtarzasz to któryś raz a to jest nieprawda. Jak myślisz, każdy sportowiec może jechać na igrzyska, czy wystarczy się uśmiechnąć ładnie? W samym Tokio była, nie dostała się do finału. 

To nie jest bieganie na poziomie Wronek.

Edytowane przez Reikai

1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

Bo w sumie te granice kto jest pro, a kto nie to śliski temat. Chętnie zobaczę zarobki ze sportu Schmidt i tej panczenistki. No ta druga przynajmniej brała udział!

Ta Holenderka ma medal olimpijski i MŚ, takich ludzi w tej kategorii powinno się wybierać, a nie jakąś cizię, która sama mówi, że nie umie grać w golfa. Ta Niemka nie jest na tyle ładna, żeby brać sportową przeciętniarę, bo dla mnie tiebreakerem będą sportowe skillsy, więc z automatu dolny tier tutaj.

Nie róbmy jaj, nie jest trudno wybrać kogoś kogo można nazwać profesjonalnym sportowcem z puli talentu tysięcy kobiet.

1 minutę temu, Pablo81 napisał:

Tony Hawk wyskakuje jako "aktor gier wideo" :)

To jest bust jak c*** na bazie pobieżnego researchu. 

4 minuty temu, Reikai napisał:

W ndywidualnych miała za słaby czas.

No i wystartwoala na miliardzie innych zawodów, MŚ i takie tam, gdzie to do twojego wyboru xD powtarzasz to któryś raz a to jest nieprawda. Jak myślisz, każdy sportowiec może jechać na igrzyska, czy wystarczy się uśmiechnąć ładnie? W samym Tokio była, nie dostała się do finału. 

To nie jest bieganie na poziomie Wronek.

Ja pytam, gdzie jest granica? :)

Jako organizator decyduj czy mam wymieniać pick czy jedziemy dalej.