Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, RappaR napisał:

To nie o nim. Ogólnie legitny rozpierdol, szczególnie że nie da się go krytykować. Wolałem Kasparowa bo faktyczny GOAT szachów, ale jakbym wiedział, że się ostanie do 7 rundy...

Jest jeszcze jeden fajny ale dość niszowy. Choć przy tych wszystkich sportach barowych całkiem atrakcyjny imo

Kibicowałem jej na Igrzyskach, a nie interesuje mnie jazda na nożach.

Co do tego golfa, to jakby ktoś się nie znał (ja się nie znałem, ale poczytałem), to z Woods vs Nicklaus jest 50/50, tzn. jeden więcej zarobił, drugi ma trochę lepsze wyniki, więc w drafcie bez względu na konkretną pozycję powinni być obok siebie. 

3 minuty temu, BMF napisał:

Kibicowałem jej na Igrzyskach, a nie interesuje mnie jazda na nożach.

Co do tego golfa, to jakby ktoś się nie znał (ja się nie znałem, ale poczytałem), to z Woods vs Nicklaus jest 50/50, tzn. jeden więcej zarobił, drugi ma trochę lepsze wyniki, więc w drafcie bez względu na konkretną pozycję powinni być obok siebie. 

Poczytales bardzo pobieżnie i nawet wiem, który ranking xD

2 minuty temu, P_M napisał:

Poczytales bardzo pobieżnie i nawet wiem, który ranking xD

Nope, widzę, że tu nie można nawet grać kartą współczesności, bo golf-eksperci piszą, że ten białas miał lepszą konkurencję, nice. Ale więcej zarobił Woods, tak że masz jakieś argumenty, bez obaw. 

Paige Renee Spiranac (/spɪˈrænæk/ spi-RANAK;[1] born March 26, 1993) is an American social media personality, golf instructor, and former professional golfer. She played Division 1 college golf at both the University of Arizona and San Diego State University, winning All-Mountain West Conference honors during the 2012–13 and 2013–14 seasons, and leading the Aztecs to their first Mountain West Conference Championship in 2015.[2]

In August 2016, Spiranac competed in her first LPGA Qualifying Tournament, but did not earn a card to play on the professional circuit.[15] In 2022, discussing Marshall football's upset of Notre Dame, she joked "Notre Dame is as bad as I was playing professional golf".[16]  

ZAJEBISTY WYBÓR XDDD.

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

Nie no Camby sztos wybór, nie dość ze golfistka to jeszcze taka która zakończyła już karierę a nie ma 30 lat (tez ja goglowalem ale uznałem ze pisanie o niej ze jest sportowcem to trochę przypal i będą karne punkty xd

Osobiście w tej kategorii będę dodawał/odejmował punkty za naturalność, poziom sportowy czy ,,zdrowe ciało" bo jednak wybieramy sportsmenki :P