Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, julekstep napisał:

my bad, był 2 x trzeci (pisałeś że 'raz załapał się do top5" :))

dodatkowo porównywanie złotych piłek z czasów jak poza głosowaniem była duża pula najlepszych graczy raczej nie ma dużej wartości

W 94 przed nim byli Stoiczkow i Baggio, w 03 Nedved i Henry. A więc na "starych" zasadach i tak byłby trzeci :)

3 minuty temu, RappaR napisał:

Pride wtedy był najlepszą organizację, a Fedor zdominował MMA jak nikt wcześniej, ani później 

Daj spokój, dobrze wiemy jak wyglądało Pride z raptem 4 kategoriami wagowymi, z wieloma freak fightami. Wątpię, żeby ktoś tu kupił Fedora, bottom 5 raczej wyklepiesz.

7 minut temu, RappaR napisał:

GOAT w MMA mój 😎 

sroat

mam nadzieję że po ATFie przyznasz się że tą narrację to budowałeś pod GSP i tylko teraz zmieniasz na potrzeby draftu xDDD

Fedor jest kochany, mój ulubiony mma fajter all-time z zajebistym gimmickiem seryjnego mordercy....no ale pls:
- walki z Kamilami Bazelakami w ścisłym prime
- okropny zjazd w wieku 34 lat (czyli bardzo dobrym wieku dla 'ciężkiego'

to za dużo -> jest na podium, ale daleeeeeko za Jonesem i GSP

tzn, gdyby po walce z Arlowskim zakończył karierę to pewnie dzisiaj na bazie 'mitu' byłby najczęściej wymieniany jako GOAT, no ale nie zakończył :) 

ciekawe czy jeszcze pójdzie mój nr 5 w tym drafcie (w sumie jest jeszcze jeden tricky pick z MMA, który można dobrze sprzedać)

Teraz, P_M napisał:

Daj spokój, dobrze wiemy jak wyglądało Pride z raptem 4 kategoriami wagowymi, z wieloma freak fightami. Wątpię, żeby ktoś tu kupił Fedora, bottom 5 raczej wyklepiesz.

I co to zmienia? Fedor wtedy dominował wszystkich, wszyscy najlepsi walczyli wtedy w Pride.

Właśnie nie wszyscy wiedzą, dlatego obawiam się sztucznie zaniżonej oceny, bo definitywnie GOAT MMA

7 minut temu, fluber napisał:

k****, maldini był w top 5 w sezonach w których wygrali stoiczkov i nedved a Ty coś pierdolisz o puli talentu?:)

eeee Nedved był zajebistym graczem? (topka value jeśli chodzi o pick w piłkarskim ATFie tu tak btw)

Stoichkow miał zajebisty sezon (3cie miejsce ze słabą reprą na MŚ, finał LM i wygranie LaLigi - wiadomo on był tam wszędzie 'tym drugim', ale Romario nie mógł dostać :) )

Teraz, julekstep napisał:

eeee Nedved był zajebistym graczem? (topka value jeśli chodzi o pick w piłkarskim ATFie tu tak btw)

Stoichkow miał zajebisty sezon (3cie miejsce ze słabą reprą na MŚ, finał LM i wygranie LaLigi - wiadomo on był tam wszędzie 'tym drugim', ale Romario nie mógł dostać :) )

Pewnie dlatego już zostali wybrani

A nie, czekaj...

5 minut temu, fluber napisał:

Poza tymi dwoma sezonami nigdy nie był w top 3 Europejczyków. Ja nie wiem czy znajdziesz 3 sezony gdzie był najlepszym Włochem 

napisz jeszcze że NIE BYŁ NAJLEPSZYM MALDINIM i możemy iść do domu xD

Teraz, fluber napisał:

Pewnie dlatego już zostali wybrani

A nie, czekaj...

ale wiesz jak wygląda kwestia nagród i dawania ich obrońcom?

i wiesz że longevity też się liczy?

xD

13 minut temu, MarcusCamby napisał:

Bardzo słaby pick @julekstep z Maldini.

Przecież tu nie ma podziału na pozycję, a w skali all time to nie jest dobry wybór. 

no tak, w końcu w piłkę grają sami napastnicy! :) 

1 minutę temu, fluber napisał:

Wziąłeś gościa który w swoich dwóch najlepszych sezonach był gorszy niż Stoiczkow i Nedved. Nie za bardzo wiem o czym tu dyskutować.

Ale w czym był gorszy w glosowaniu na złotą piłke bo był obrońcą?

Maldini over Szwab lekko u mnie 😉 casus podwójnego nielubienia Beckenbauera i Flibera xD

W sumie piłka to kategoria gdzie według mnie można kierować się sercem i za to głosujących bym raczej nie winił.

Edytowane przez agresywnychomik

2 minuty temu, agresywnychomik napisał:

Ale w czym był gorszy w glosowaniu na złotą piłke bo był obrońcą?

A Beckenbauer to był napastnikiem?

2 minuty temu, agresywnychomik napisał:

Maldini over Szwab lekko u mnie 😉 casus podwójnego nielubienia Beckenbauera i Flibera xD

A potem się ktoś dziwi, że nie chce draftowac pod swoim nickiem:)

Teraz, MarcusCamby napisał:

Biorę Nedveda nad Maldini lekko pod względem impactu. 

Paolo w ATF piłkarskim się super sprawdzał, bo robił różnice ze względu na pozycję. Wybijał się na tle nędznej konkurencji. Tu tego nie ma. 

To podpowiedz temu nowego trenerowi kadry żeby może zrezygnował z obrońców i na ich miejsce dał kolejnych graczy ofensywnych bo dają więcej impaktu (i lepiej wygrywają złote piłki!)

W KOŃCU ZDOBĘDZIEMY TO MISTRZOSTWO ŚWIATA! xD