Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, julekstep napisał:

najgorsze że samemu Di Stefano nie możesz się nawet - razem z fajnymi atfowiczami - nabijać z Puskasa xD

Ja generalnie propsuję te stare wybory (nie tylko w piłce), Puskas i Di Stefano luźno lepsi od takiego Ronaldinho, który się skończył przed 30-tką. 

Ale tamci Węgrzy to chyba mieli zajebisty skład i byli faworytami nr 1 turnieju (na pewno finału), po prostu zesrali się w finale.

Edytowane przez BMF

1 minutę temu, julekstep napisał:

z jak dużym uczuciem odrazy do samego siebie pisałeś te qcinady? xD

To raczej ciężka do zakwestionowania opinia, ale w sumie przyznałem rację, że źle to rozegrałem, więc nie chce mi się w to wnikać, za kilkanaście/-dziesiąt lat te gwiazdy z przełomu 90s/00s polecą mocno w dół w takich rankingach.

Teraz, BMF napisał:

To raczej ciężka do zakwestionowania opinia, ale w sumie przyznałem rację, że źle to rozegrałem, więc nie chce mi się w to wnikać, za kilkanaście/-dziesiąt lat te gwiazdy z przełomu 90s/00s polecą mocno w dół w takich rankingach.

ehh jednak nie masz mentalności qcina

podstawowa cygańska zasada atfów:

ale w sumie to pewnie dlatego Ty kończysz atfy zwykle na podium a qcin gdzieś w kanale xD

3 minuty temu, LAF napisał:

Śmiejesz się @julekstep z @BMF a chłopak ma racje 

26 minut temu, BMF napisał:

Ale tamci Węgrzy to chyba mieli zajebisty skład i byli faworytami nr 1 turnieju (na pewno finału), po prostu zesrali się w finale.

jeśli się upierasz to nie będę się kłócił, może faktycznie tam dał ciała Puskas z drużyną -> nie śledziłem mistrzostw świata z 54 :) 

2 minuty temu, julekstep napisał:

ehh jednak nie masz mentalności qcina

Not really, po prostu ciężko dokonywać na forum koszykarskim kopernikańskiego przewrotu w postrzeganiu piłki nożnej i nie mam takich aspiracji, to tylko zabawa. Di Stefano nie był błędem dlatego, że nie był zajebisty (najlepszy gracz swojego pokolenia, najlepszy gracz top3 najlepszych klubowych drużyn w historii).

No i rozumiem, dlaczego Ronaldinho czy Ronaldo są darzeni taką estymą przez grupę osób w wieku 30-40 lat, sam się na to łapałem. Ale jak ktoś przez kilkanaście lat grania w Realu, Barcelonie, Interze i Milanie wygrał jedno mistrzostwo, Puchar UEFA i strzelił w Lidze Mistrzów potężne 14 bramek, to historycznie się za bardzo nie obroni jak ludzie za ileś tam lat odrzucą emocje i sentyment.