Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, P_M napisał:

GSP>Jones zgadzam się :)

nah, Jones lepszy obiektywnie (liczba tych najważniejszych wygranych + niepokonany + dużo lepszy striking)

GSP na pewno lepszy 'serduszkowo' (no typ jest takim real life Ryu czy tam postacią graną przez Van Damme'a)

generalnie mój ranking to:

1. Jones
2. GSP
<przerwa>
3. TBC :P 

1 minutę temu, julekstep napisał:

nah, Jones lepszy obiektywnie (liczba tych najważniejszych wygranych + niepokonany + dużo lepszy striking)

GSP na pewno lepszy 'serduszkowo' (no typ jest takim real life Ryu czy tam postacią graną przez Van Damme'a)

1. Jones
2. GSP
<przerwa>

Zakończmy na tym, że to twój ranking, skoro Silvy tu nie ma :))) 

Teraz, P_M napisał:

Zakończmy na tym, że to twój ranking, skoro Silvy tu nie ma :))) 

jest na 4tym jak już pisałem :P

no niestety, jak się obejrzy prime Silve maltretowanego przez freakin Chaela Sonnena to nie można go dać na podium, sorry 

Edytowane przez julekstep

@Reikai wziąłeś drugiego biegacza, którego rozwazalem xD

3 minuty temu, julekstep napisał:

jest na 4tym jak już pisałem :P

no niestety, jak się obejrzy prime Silve maltretowanego przez freakin Chaela Sonnena to nie można go dać na podium, sorry 

Silva się zabawił w 1. pojedynek Neo vs Smith ;)

3 minuty temu, julekstep napisał:

1. Jones
2. GSP
<przerwa>

Daj jeszcze znać, który z nich był mistrzem świata w kategoriach średniej, polciezkiej i ciężkiej, jak Roy Jones Jr, to wezmę go powaznie pod uwagę 😉

25 minut temu, julekstep napisał:

to zależy

każdy kojarzy ideę 'etiopskiego/kenijskiego długodystansowca', więc na tej idei ludzie mogą go tam dać nawet do top10.... o ile nikt inny nie weźmie innego etiopskiego/kenijskiego długodystansowca -> bo wtedy się podzielą głosami (nikt nie zna ich nazwisk przecież)....i nie daj Boże takiego co biegał bez butów bo taki wygra ten wyścig w cuglach xD

@P_M szybko poszło xD

teraz razem z @Reikai musicie zrobić risercz -> jak któryś ma na koncie biegi bez butów to będzie u mnie wyżej xD

1 minutę temu, P_M napisał:

@Reikai wziąłeś drugiego biegacza, którego rozwazalem xD

Na jakiś geekowskich stronach polskich biegaczy  był na 1 miejscu lub drugim za Boltem, takze mam nadzieję że steal.

https://bieganie.pl/sport/50-najwybitniejszych-biegaczy-swiata-znamy-zwyciezcow-rankingu/

https://www.biegamy.pl/bieganie/5-najwybitniejszych-biegaczy-wszech-czasow

https://bieganieuskrzydla.pl/5-najwybitniejszych-biegaczy-swiata/

2 minuty temu, julekstep napisał:

@P_M szybko poszło xD

teraz razem z @Reikai musicie zrobić risercz -> jak któryś ma na koncie biegi bez butów to będzie u mnie wyżej xD

Gebrselassie od małego był wychowywany na biegacza. Codziennie biegał 20 km z książkami i zeszytami, po to by dotrzeć do szkoły i z powrotem. Ciężka praca doprowadziła Etiopczyka do wielu sukcesów i 1. miejsca w naszym rankingu.   

20 km biegiem do szkoły się nada?

1 minutę temu, ernie9005 napisał:

Daj jeszcze znać, który z nich był mistrzem świata w kategoriach średniej, polciezkiej i ciężkiej, jak Roy Jones Jr, to wezmę go powaznie pod uwagę 😉

obaj byli (w sumie Jones to jest jeszcze :)) mistrzami w dwóch wagach -> nikt w UFC nie zrobił misia w 3

w sporcie gdzie generalnie grappling > strinking waga ma jeszcze większe znaczenie niż w boksie, więc ciężko przewidzieć czy to się kiedyś wydarzy 

1 minutę temu, Reikai napisał:

Gebrselassie od małego był wychowywany na biegacza. Codziennie biegał 20 km z książkami i zeszytami, po to by dotrzeć do szkoły i z powrotem. Ciężka praca doprowadziła Etiopczyka do wielu sukcesów i 1. miejsca w naszym rankingu.   

20 km biegiem do szkoły się nada?

mocny argument, czekam na odpowiedź @P_M xD

KTO NAPISZE LEPSZĄ HISTORIĘ DO SWOJEGO PICKU WYGRYWA xD 

2 minuty temu, BMF napisał:

Moses steal, lepsza dominacja od Bubki, po prostu miał pecha, że MŚ było mniej + nie mógł jechać na Igrzyska. 

Jak sobie prześledziłem to on z czasami, które kręcił w latach 70'/80' miałby medale na każdych igrzyskach oprócz Tokio, gdzie top3 wykręciło w nowych warunkach (ulepszona technologicznie bieżnia, nowe kolce) jakieś chore czasy. Imponujące, biorąc pod uwagę jak do przodu poszła technologia, metodologia treningu, medycyna. 

10 lat niepokonany, 122 wygrane z rzędu, prawie 2x dłuższy streak niż Carl Lewis w skoku w dal. 

1 minutę temu, Braveheart22 napisał:

Jak sobie prześledziłem to on z czasami, które kręcił w latach 70'/80' miałby medale na każdych igrzyskach oprócz Tokio, gdzie top3 wykręciło w nowych warunkach (ulepszona technologicznie bieżnia, nowe kolce) jakieś chore czasy. Imponujące, biorąc pod uwagę jak do przodu poszła technologia, metodologia treningu, medycyna. 

10 lat niepokonany, 122 wygrane z rzędu, prawie 2x dłuższy streak niż Carl Lewis w skoku w dal. 

ale w Moskwie się nawet nie pojawił, wiec tu jest rysa jak u Embiida z Denver

dobra to mam GOATa drugiego najpopularniejszego sportu na świecie

@ely3 oglądał na żywo tour 'The Invincibles' i był zachwycony!

i to co mnie kupiło: Imię i nazwisko Bradmana są zastrzeżonym znakiem towarowym i nie mogą być używane do celów komercyjnych bez zgody rządu Australii - WASZE NOOBY TAK MAJĄ?!?

Edytowane przez julekstep

Teraz, fluber napisał:

Pff, ja zaraz wezmę osobę która przez 26 lat była liderem rankingu w swojej konkurencji i to nie jakiejś z kosmosu tylko takiej w której już ludzie wybierali. Pewny numer 1. 

Tzn tak na serio to nie mogę się doczekać fikołków logicznych paru osób 

Jak wybierzesz bierki pod wodą w których kobieta dominowała, to możesz mieć ciężko z tym eksperymentem.