Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Ale my nie gramy w peak i atf na rok czy dwa sezonu tylko całe kariery. 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

dobra Ty juz nie mędrkuj, tylko pickuj xd

Ronaldo grał na innej pozycji i miał inne zadania od Ronaldinho, jeden i drugi byli zajebisci, ja mam wyżej Ronaldo, ale peak Ronaldinho to było coś co się na zawsze pamięta 

Peak nie wygra w tym formacie 

1 minutę temu, ignazz napisał:

Ale my nie gramy w peak i atf na rok czy dwa sezonu tylko całe kariery. 

Peak nie wygra w tym formacie 

i co to zmienia? Kariera Ronaldo > kariera Zidana przecież :) 

To właśnie Zidane opiera się na momentach a nie karierze całościowo 

Teraz, julekstep napisał:

hahahaha ten wybrał typa od którego lepsza jest nawet jego własna żona xD

niezły achievement odblokowałeś!

no jest lepsza Steffie przecież wiem :) mam ja na 3 miejscu przed Federerem:) 

Agassi git pick jak na to co zostało w tenisie wiec nie wiem z czego się smiejesz :) 

13 minut temu, Qcin_69 napisał:

i co to zmienia? Kariera Ronaldo > kariera Zidana przecież :) 

To właśnie Zidane opiera się na momentach a nie karierze 

Dla mnie Zidane lepszy. Wyzej cenie rozgrywajacych niz napastnikow na poziomie mistrzowskim.

Zidane - topowa technika, przeglad pola, podanie, strzal, charyzma, zdolnosci przywodcze, prawdziwy lider. 

Ronaldo - do czasu kontuzji w Interze swiatowa czolowka, potem juz "tylko" topowy lis pola karnego ze swietnym wykonczeniem.

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

o Tonym Hawku tego napisać nie mogę :( 

nom

bo Ty i ely napisaliście że to c***owy pick a z 5 innych osób że myślało nad picknięciem go xD

edit - a no i Reikai widzę na fali wczorajszej dyskusji się jeszcze teraz podłączy ofc xD

Edytowane przez julekstep

2 minuty temu, ernie9005 napisał:

Dla mnie Zidane lepszy. Wyzej cenie rozgrywajacych niz napastnikow na poziomie mistrzowskim.

Zidane - topowa technika, przeglad pola, podanie, strzal, charyzma, zdolnosci przywodcze, prawdziwy lider. 

Ronaldo - do czasu kontuzji w Interze swiatowa czolowka, potem juz "tylko" topowy lis pola karnego ze swietnym wykonczeniem.

No jakby zidane napierdalal latami asysty grając z topowymi napastnikami świata to tak, ale on ma 140 asyst w 700 meczach kariery. Przy takim kdb ( to chyba nie spojler) chociażby to wygląda dramatycznie

1 minutę temu, fluber napisał:

No jakby zidane napierdalal latami asysty grając z topowymi napastnikami świata to tak, ale on ma 140 asyst w 700 meczach kariery. Przy takim kdb ( to chyba nie spojler) chociażby to wygląda dramatycznie

Staty z tej samej stronki z której przytoczyłeś 600 mln szachistów xD

Teraz, ernie9005 napisał:

Zidane wcale nie miał tak wspaniałej kariery jak się to pamięta po latach :) 

Razem raptem 3 tytuły mistrzowskie (2 z Juve i 1 z Realem) i 1 LM, to jest bardzo przeciętne resume jak na poziom ATFu- i byłoby to jescze do udźwignięcia gdyby grał w co najwyżej dobrych zespołach, ale on grał w najlepszych zespołach świata- zarówno Juve z końcówki wieku, jak i Real z początku kolejnego to było ówczesne top4? Europy.

Legenda Zidana jest zbudowana na finale z Brazylia- gdzie grał bardzo przeciętny turniej, bramce z Leverkusen (gdzie Leverkusen było lepszym zespołem od Realu w finale) i tym ostatnim zrywie na Mundialu 06’ - ja tak to zapamiętałem, on nawet w Juventusie w swoich latach nie był najlepszym graczem, w Realu zreszta tez wyżej miałem innych

3 minuty temu, fluber napisał:

Dramatycznie wygladaja osiagniecia kdb w porownaniu do Zizou. 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Razem raptem 3 tytuły mistrzowskie (2 z Juve i 1 z Realem) i 1 LM, to jest bardzo przeciętne resume jak na poziom ATFu- i byłoby to jescze do udźwignięcia gdyby grał w co najwyżej dobrych zespołach, ale on grał w najlepszych zespołach świata- zarówno Juve z końcówki wieku, jak i Real z początku kolejnego to było ówczesne top4? Europy.

Ronaldo ma Puchar UEFA i mistrzostwo Hiszpanii, a Ronaldinho ma dwa mistrzostwa Hiszpanii i jedną LM. 

Oni wszyscy są przereklamowani, ale pewnie trzeba było iść w recency bias, a nie starych dziadów, ale wiadomo, bez presji.