Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Braveheart22 napisał:

Ale co to ma do rzeczy, że będzie kilku hokeistów? Przecież i tak trzeba jakoś to poukładać 1-18, a nie osobną listę dla każdej dyscypliny :)

W ATF Polak szanowałem twoje wybory i uważam, że były najlepsze i najbardziej wartościowe.

Ale jak przed Brady postawisz 10 hokeistów to uznam, żeś dyletant bez pojęcia o sporcie!

1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

10 hokeistów to uznam, żeś dyletant bez pojęcia o sporcie!

Ale tu nie chodzi o to ,że wszyscy będą przed Bradym ale Gretzky już na dzień dobry ma 3 rywali ze sobą  I każdy z nich nawet ja swój wybór z nr 1 to potem wrzuci Gretzkyego jako nr 2

W Europie hokej jest bardziej popularny od futbolu

19 minut temu, MarcusCamby napisał:

W ATF Polak szanowałem twoje wybory i uważam, że były najlepsze i najbardziej wartościowe. 

Ja w ATF Polak byłem tylko obserwatorem, bo niestety nie zdążyłem się zapisać (chyba, że mowa o głosowaniu to dzięki!) :)

Co do Brady'ego to rankingów jeszcze nie robiłem, ale moje zdanie na temat futbolu i innych dyscyplin znasz. Nie sądzę, by skończył u mnie w ścisłym topie, ale jeszcze będzie czas na przemyślenia. 

Gdybyśmy grali w amerykańskiego ATF'a byłby na pewno top1 w swojej kategorii. W światowym będzie gorzej imo. 

Edytowane przez Braveheart22

1 minutę temu, jack napisał:

Ale że nikt do tej pory nie wziął najlepszego zawodnika MMA every to się dziwię 

wziąłem przecież Jonesa :)

tzn ten drugi jest baaaaaardzo blisko (no chyba że boomersko myślisz o tym mitycznym co w prime pomiędzy walkami z kozakami potrafił sobie powalczyć z freakami na poziomie Kamila Bazelaka - to jbc też go kocham i w serduszku mam na 1szym miejscu, ale obiektywnie to jest nr 3 bez podjazdu do top2 :P )

2 godziny temu, ely3 napisał:

Ale tu nie chodzi o to ,że wszyscy będą przed Bradym ale Gretzky już na dzień dobry ma 3 rywali ze sobą  I każdy z nich nawet ja swój wybór z nr 1 to potem wrzuci Gretzkyego jako nr 2

Ej, ten ely to jednak jest mądry, nie myślałem o tym w tych kategoriach, a rzeczywiście osoby, które wybrały hokeistów muszą mieć na 2 miejscu Gretzky'ego, nieźle. 

2 minuty temu, RappaR napisał:

https://www.merxx-shop.de

Merxx, po jeździe na rowerze widzę, że meble sprzedaje 

Merkx k**** dobry kolarz miał być z niego niezły stolarz!

konkretny buścik, graty @BMF !

i nie wiem jaką narodowość wpisać temu volkhiszpanowi

dałem Hiszpanię xD