Sewer Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Przyznam że draft robiony na kolanie, przynajmniej w połowie bo mam taki pierdolnik z przeprowadzką że nie miałem kiedy.Research niewielki, większość opierałem na swojej wiedzy i przyznam że ATF dużo cięższy niż poprzedni.Wymieszanie dyscyplin czy połączenie mężczyzn z kobietami - mega ciężko ocenić to miarodajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 20 minut temu, Kily napisał: U mnie był jeden taki dublet. Chyba z uwagi na tajność głosowania nie mogę tu napisać kto go ustrzelił. Muhammad Ali i Gnejusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Muhammad Ali i Gnejusz Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 26 minut temu, Kily napisał: U mnie był jeden taki dublet. Chyba z uwagi na tajność głosowania nie mogę tu napisać kto go ustrzelił. Ja miałem 2 graczy z dwoma "18" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Ja miałem 2 graczy z dwoma "18" xD Ja u Flubera 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Ja u Flubera 4 Niby preferuje dojrzałe, ale jak przyjdzie co do czego to kolekcjonuje osiemnastki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Ja u Flubera 4 koledzy po szalu xD U mnie Fluber zadnej 18 nie wyhaczył ale punktował równo w dolnej połówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał: Ja miałem 2 graczy z dwoma "18" xD Ja tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Godzinę temu, agresywnychomik napisał: Miał ktoś u kogoś 2 lub wiecej "1"? Tego nie pamiętam ale miałem kilka 18 u kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @Sewernie wysłałeś rankingu najładniejszej kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 32 minuty temu, BMF napisał: @Sewernie wysłałeś rankingu najładniejszej kobiety Miałem ten sam problem ze względów wiadomych. Wydział Kontroli Wewnętrznej grasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Co wy macie za kobity, że musicie się chować? ale pantofle Zaraz pewnie BMF z Fluberem ogłoszą prowokacje prowokacji i okaże się, że BMF jednak wzial Tysona i Kurnikova. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Suchar zacny milordzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Suchar zacny milordzie! Za dobre na suchara, bo ja szczerze zawyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 O k**** to ja tu zawyzylem Tonego Hawka ostro widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ja tez zawyzylem, cyganka slabiutko w sunie dla mnie niespodzianka ze julek tak nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Ja tez zawyzylem, cyganka slabiutko w sunie dla mnie niespodzianka ze julek tak nisko Clue tego ATF'a, kto jak dupy ocenił i czyja wygrała xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Też miałem Hawka wysoko. Czy jack przypadkiem nie miał Steffi Graf? Szóste miejsce? Seriously? Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 albo znów forum pokazało że c***a się zna albo mafia qcina podziałała POCZEKAJMY DO UJAWNIENIA GŁOSÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi