fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: o k**** @fluber a miałeś też plakat brusliego? może jednak źle P_M zrobił nie wybierając go! xD Nope, tylko Kurnikowa i Kluivert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Nope, tylko Kurnikowa i Kluivert Kurnikowa Kluivert Kaczyński przypadek? Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Kurnikowa Kluivert Kaczyński przypadek? Kościół Katolicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Ja pisałem o tych sportsmenkach dawno temu to nikt nie pociągnął tematu. @BMF się uruchomił teraz aktywnie, znak to że zliczył głosy i wie, że Gu szału nie zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @BMF się uruchomił teraz aktywnie, znak to że zliczył głosy i wie, że Gu szału nie zrobiła I tak będzie na plus względem value picku (przedostatni wybór w grze), zresztą to bardziej generalne uwagi, bo tutaj nie liczę na wygraną. Nie chcę spoilerować wyników, ale tu inny case się rzuca w oczy (najlepsze sportowe wybory i below average babka na półmetku), ale o tym więcej jutro. 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ja pisałem o tych sportsmenkach dawno temu to nikt nie pociągnął tematu. Nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 10 minut temu, BMF napisał: I tak będzie na plus względem value picku (przedostatni wybór w grze), zresztą to bardziej generalne uwagi, bo tutaj nie liczę na wygraną. Nie chcę spoilerować wyników, ale tu inny case się rzuca w oczy (najlepsze sportowe wybory i below average babka na półmetku), ale o tym więcej jutro. Wyniki eksperymentu jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 A'propos eksperymentów @jackto niezły cwaniak jest nawrzucał zdjęć Stefanów Graffów i innych Marianów Bjoergenów, że po ich obejrzeniu ma się tak zajebisty dysonans, że nawet ta jego Dorotka wydaje się ok. Nice try, nie z nami te numery Bruner! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał: A'propos eksperymentów @jackto niezły cwaniak jest nawrzucał zdjęć Stefanów Graffów i innych Marianów Bjoergenów, że po ich obejrzeniu ma się tak zajebisty dysonans, że nawet ta jego Dorotka wydaje się ok. Nice try, nie z nami te numery Bruner! Graf też była ikoną urody w swoich czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) 33 minuty temu, fluber napisał: Graf też była ikoną urody w swoich czasach I patrzcie o ile lepsza Kurnikova xD Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @macmoże zagłosujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 46 minut temu, fluber napisał: Graf też była ikoną urody w swoich czasach Jasne, wtedy emitowali Alfa w TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 50 minut temu, jack napisał: Jasne, wtedy emitowali Alfa w TV Widzisz na flubera twoja technika zadziała, mark my words! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 śmiesznie DRK nie jest u mnie w żadnej kategorii niżej niż 14ta pozycja a jest za qcinem który ma 2x ostatnie miejsce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Wyślij, bo wpisuję akurat. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: Wyślij, bo wpisuję akurat. ;] nie gadam z Tobą, foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 @DRK - nie wysłałeś im rankingu babskiego. ;] mi* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 godzin temu, julekstep napisał: śmiesznie DRK nie jest u mnie w żadnej kategorii niżej niż 14ta pozycja a jest za qcinem który ma 2x ostatnie miejsce xD czyli jesteś hejterem ale przynajmniej podświadomie wiesz, ze powinienem wygrać xd Kolejne moralne mistrzostwo będę mógł sobie dopisać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 11 godzin temu, BMF napisał: @macmoże zagłosujesz takiej instytucji jak Ty sie nie odmawia. Postaram sie wyslac przed 16 polskiego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Miał ktoś u kogoś 2 lub wiecej "1"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 18 minut temu, agresywnychomik napisał: Miał ktoś u kogoś 2 lub wiecej "1"? U mnie był jeden taki dublet. Chyba z uwagi na tajność głosowania nie mogę tu napisać kto go ustrzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi