fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Bolt to XXI wiek już (tu nawet nie ma co dyskutować), Siedych to Rosjanin z lat 80’ uprawiający rzut młotem - tu jest zawsze dość spory znak zapytania odnośnie wspomagaczy, podobnie zreszta jak u Dyskobola z NRD - zawsze będzie mała gwiazdka obok Chyba Zelezny byłby bardziej bezpiecznym pickiem Gdyby vetter nie odpalił w Chorzowie parę lat temu to pewnie bym też tak stwierdził. Ale dużo mu nie brakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: w koszulce Joka każdy wygląda jak GOAT I bez niej to GOAT Tenisa ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 @LAF przy crosbym warto wspomnieć że był 2 razy mvp ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: @LAF przy crosbym warto wspomnieć że był 2 razy mvp ligi I nie był ROTY. I można dodać, że gdyby nie kontuzje byłby zdecydowanym nr 1 pokolenia, a tak mu ucierpiało legacy przez pecha, bo się posypał przez dwa lata w najlepszym wieku, więc jego indywidualne nagrody <<< impakt/upside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał: @julekstep Ze zdjęć w necie ta Twoja to troche taka cyganka, nie mój typ. no spoko, jak wolisz blondyny to masz tam chyba 14 innych do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: no spoko, jak wolisz blondyny to masz tam chyba 14 innych do wyboru Hahaa... Ivanovic ma taka przewage nad Kurnikową że tylko gen Szwajsztangera w drugim pokoleniu może zaowocować czymś z tieru fluberowej tenisistki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Hahaa... Ivanovic ma taka przewage nad Kurnikową że tylko gen Szwajsztangera w drugim pokoleniu może zaowocować czymś z tieru fluberowej tenisistki. ta ivanovic dziwna jest pierwsze foto jak na jakiejś liście zobaczyłem to 'o jaka zajebista' a potem im dłużej przeglądałem foty tym bardziej traciła, jakiś taki dziwny vibe ciotki klotki no i bycie żoną świniopasa przelało szalę goryczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 6 minut temu, BMF napisał: I nie był ROTY. I można dodać, że gdyby nie kontuzje byłby zdecydowanym nr 1 pokolenia, a tak mu ucierpiało legacy przez pecha, bo się posypał przez dwa lata w najlepszym wieku, więc jego indywidualne nagrody <<< impakt/upside. Poprawione. Faktycznie o mały włos przegrał wyścig o ROTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Te wszystkie tenisistki są dla mnie overrated, po prostu grały w najbardziej popularnym sporcie kobiecym, więc hype zrobił swoje. Nie to co pewna Azjatka z Kalifornii, która na ostatnich Igrzyskach swoim niesamowitym talentem połączyła serca Amerykanów i Chińczyków ponad politycznymi podziałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Te wszystkie tenisistki są dla mnie overrated, po prostu grały w najbardziej popularnym sporcie kobiecym, więc hype zrobił swoje. Nie to co pewna Azjatka z Kalifornii, która na ostatnich Igrzyskach swoim niesamowitym talentem połączyła serca Amerykanów i Chińczyków ponad politycznymi podziałami. tez niezbyt udana ta Twoja Metyska. Ja miałem brać ogólnie kogoś innego, ale poszło tyle pickow z siatki ze sobie odpuściłem, ale polecam sprawdzić Klara Peric- zdecydowanie bardziej mój typ urody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 3 minuty temu, LAF napisał: Poprawione. Faktycznie o mały włos przegrał wyścig o ROTY. Owieczkin dostał 96% głosów na pierwsze miejsce. xD Ale był starszy o jeden rocznik dryftowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 17 minut temu, agresywnychomik napisał: @fluber Zabraknie punktów za bottomowy pick Kurnikowej xD @julekstep Laska która w prime wygrała ranking na najpiękniejszą kobietę na świecie przegra z laskami o których przed draftem nikt nie słyszał w konkursie na goat. Cóż mogę powiedzieć? Jak macie taki gust że wolicie Tomka niecika od Fryderyka Chopina to nic nie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Laska która w prime wygrała ranking na najpiękniejszą kobietę na świecie przegra z laskami o których przed draftem nikt nie słyszał w konkursie na goat. Cóż mogę powiedzieć? Jak macie taki gust że wolicie Tomka niecika od Fryderyka Chopina to nic nie poradzę Ale to tylko Tobie się nie mieści w głowie no i może jeszcze 600 000 000 szachistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Jóźwik długo długo nie, pewnie większość nawet lepsze puknęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 14 minut temu, fluber napisał: Laska która w prime wygrała ranking na najpiękniejszą kobietę na świecie przegra z laskami o których przed draftem nikt nie słyszał w konkursie na goat. Cóż mogę powiedzieć? Jak macie taki gust że wolicie Tomka niecika od Fryderyka Chopina to nic nie poradzę Uroda to kwestia subiektywna podlegająca ocenie. Skoro Twoja łaska taka ładna, to wśród kilkudziesięciu głosujących na pewno znajdzie się większość ją doceniająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Ostatni pick wzięty, ale k**** do samego końca zastanawiałem się czy wziąć Chucka Norrisa, sześciokrotny mistrz świata w Karate + Ultimate kop z półobrotu jak Saitama z one Punch mana, ale obawiam się, że nie kupilibyscie tego i wylądowałby ma ostatnim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, P_M napisał: Ostatni pick wzięty, ale k**** do samego końca zastanawiałem się czy wziąć Chucka Norrisa, sześciokrotny mistrz świata w Karate + Ultimate kop z półobrotu jak Saitama z one Punch mana, ale obawiam się, że nie kupilibyscie tego i wylądowałby ma ostatnim miejscu. Ja bym wysoko ocenił onaczej reszta życia w strachu przed półobrotem... xD Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Podajcie terminy na opisy/głosowanie, to wrzucę arkusz do głosowania + proponowałbym się uwinąć jak najszybciej, bo playoffy będą jednak zabierać dużo forumowej uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 5 minut temu, P_M napisał: Ostatni pick wzięty, ale k**** do samego końca zastanawiałem się czy wziąć Chucka Norrisa, sześciokrotny mistrz świata w Karate + Ultimate kop z półobrotu jak Saitama z one Punch mana, ale obawiam się, że nie kupilibyscie tego i wylądowałby ma ostatnim miejscu. Masz rację 1 minutę temu, BMF napisał: Podajcie terminy na opisy/głosowanie, to wrzucę arkusz do głosowania + proponowałbym się uwinąć jak najszybciej, bo playoffy będą jednak zabierać dużo forumowej uwagi. Do jutra opisy, do północ w piątek głosy, w sobotę wyniki Inaczej PO i c***a wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 8 minut temu, BMF napisał: Podajcie terminy na opisy/głosowanie, to wrzucę arkusz do głosowania + proponowałbym się uwinąć jak najszybciej, bo playoffy będą jednak zabierać dużo forumowej uwagi. Sobota do 18? To chyba pierwszy gwizdek playoffow @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi