julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Wziąłeś laskę, która Ci się pewnie nawet jakoś super nie podoba i próbujesz obiektywizować kategorię, która z definicji jest stricte subiektywna. Skoro jest by far najpiękniejszą sportsmenką (m.in. w rankingach FHM była obok samej BRITNEY SPEARS), to przy puli +20 głosujących na pewno będzie w ścisłym topie, bez obaw. Ale jak mamy głosować na nią nawet jak nam się nie podoba, bo podobała się ludziom 20 lat temu, to źle zinterpretowałeś kategorię ,,najpiękniejsza sportsmenka''. też bym w drugą stronę nie przesadzał jednak ona ma to 'icon value', więc jak będę ją porównywał z inną laską, która mnie jakoś nie porwie to pewnie to będzie tym tie-breakerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: jednak ona ma to 'icon value', więc jak będę ją porównywał z inną laską, która mnie jakoś nie porwie to pewnie to będzie tym tie-breakerem Tak, sam coś podobnego napisałem, problem w tym, że ona jest kompletną przeciętniarą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Wziąłeś laskę, która Ci się pewnie nawet jakoś super nie podoba i próbujesz obiektywizować kategorię, która z definicji jest stricte subiektywna. Skoro jest by far najpiękniejszą sportsmenką (m.in. w rankingach FHM była obok samej BRITNEY SPEARS), to przy puli +20 głosujących na pewno będzie w ścisłym topie, bez obaw. Ale jak mamy głosować na nią nawet jak nam się nie podoba, bo podobała się ludziom 20 lat temu, to źle zinterpretowałeś kategorię ,,najpiękniejsza sportsmenka''. W takim razie pola Raksa powinna przegrać z dziewczyną Pawła Jóźwiaka w kategorii najpiękniejsza polka. Bo takie standardy tu widzę. https://www.ebay.com/itm/144323811967 Miałem ten plakat w pokoju, Kurnikowa to mój prywatny top 2 zaraz po mojej żonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Teraz, BMF napisał: Tak, sam coś podobnego napisałem, problem w tym, że ona jest kompletną przeciętniarą. na szczęście dla flubera, tutaj kilka podobnych poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Po ATF - GOAT Polak i obecnej dyskusji można stwierdzić z czystym sumieniem, że to pedalskie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: na szczęście dla flubera, tutaj kilka podobnych poszło! Skoro bmf już wybrał to ni c***a nie rozumiem czemu nie poszły laski które w swoich czasach były uznawane za najpiękniejsze nawet jeżeli teraz z perspektywy czasu są przeciętne jak Katarina witt czy Gabriela sabatini. To miały być wybory goat a tu mamy Kurnikowa, sharapova, Bonn i ivanovic i stado randomow ( sorry jeżeli kogoś pominąłem) mniejszych ( kirilenko) czy większych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 8 minut temu, Koelner napisał: Po ATF - GOAT Polak i obecnej dyskusji można stwierdzić z czystym sumieniem, że to pedalskie forum. jeśli kolarz qcina skończy poza bottom3 to nie będzie można temu zaprzeczyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: jeśli kolarz qcina skończy poza bottom3 to nie będzie można temu zaprzeczyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 6 minut temu, fluber napisał: Skoro bmf już wybrał to ni c***a nie rozumiem czemu nie poszły laski które w swoich czasach były uznawane za najpiękniejsze nawet jeżeli teraz z perspektywy czasu są przeciętne jak Katarina witt czy Gabriela sabatini. To miały być wybory goat a tu mamy Kurnikowa, sharapova, Bonn i ivanovic i stado randomow ( sorry jeżeli kogoś pominąłem) mniejszych ( kirilenko) czy większych jest screen zobaczymy czy Leonidas wypadnie u Ciebie z top2-3 w lekkiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) oooooo @RappaR wybrał tę dupeczkę o której pisałem. zna się chłop Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 12 minut temu, fluber napisał: Skoro bmf już wybrał to ni c***a nie rozumiem czemu nie poszły laski które w swoich czasach były uznawane za najpiękniejsze nawet jeżeli teraz z perspektywy czasu są przeciętne jak Katarina witt czy Gabriela sabatini. To miały być wybory goat a tu mamy Kurnikowa, sharapova, Bonn i ivanovic i stado randomow ( sorry jeżeli kogoś pominąłem) mniejszych ( kirilenko) czy większych Daj znać na których miejscach masz Leonidasa i Gajusza, będzie wskazówka jak ocenić Kurnikową 20 minut temu, fluber napisał: W takim razie pola Raksa powinna przegrać z dziewczyną Pawła Jóźwiaka w kategorii najpiękniejsza polka. Bo takie standardy tu widzę. Może, gdyby nie to, że tamta ring leaderka jest szpetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 10 minut temu, RappaR napisał: Daj znać na których miejscach masz Leonidasa i Gajusza, będzie wskazówka jak ocenić Kurnikową Leonidas to będzie topka u mnie, Gajusz będzie ostatni bo nigdy nie startował w sportach motorowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 23 minuty temu, fluber napisał: Skoro bmf już wybrał to ni c***a nie rozumiem czemu nie poszły laski które w swoich czasach były uznawane za najpiękniejsze nawet jeżeli teraz z perspektywy czasu są przeciętne jak Katarina witt czy Gabriela sabatini. To miały być wybory goat a tu mamy Kurnikowa, sharapova, Bonn i ivanovic i stado randomow ( sorry jeżeli kogoś pominąłem) mniejszych ( kirilenko) czy większych Kirilenko randomem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Kirilenko randomem? Wiadomo. 8 miejsce to superstar, 10 to random Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Kirilenko randomem? Taki polrandom. Bez podjazdu do tej czwórki ale też bez porównania z piłkarkami. Trzeba było brać Eugenie bouchard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Taki polrandom. Bez podjazdu do tej czwórki ale też bez porównania z piłkarkami. Trzeba było brać Eugenie bouchard Sportowo to Kirilenko z Kournikovą stoi w tym samym tierze. Nie wiem co wymyślasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Sportowo to Kirilenko z Kournikovą stoi w tym samym tierze. Nie wiem co wymyślasz. Sportowo oczywiście że tak. 12 minut temu, RappaR napisał: Wiadomo. 8 miejsce to superstar, 10 to random Sportowo to ten sam poziom ale uroda kurnikowej wypromowała ja do statusu supergwiazdy. To próbuje od początku tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 9 minut temu, fluber napisał: Sportowo to ten sam poziom ale uroda kurnikowej wypromowała ja do statusu supergwiazdy. To próbuje od początku tłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Jak wrzucisz zdjęcie laski 10/10 która się krzywi bo patrzy pod słońce to masz po prostu skrzywiona laskę 10/10. Powtórzę, teraz nie ma miliona filtrów do zdjęć. Potem dziwne że masa facetów jest sama bo szuka w realu lasek jak ze zdjęć i nie znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 21 minut temu, fluber napisał: Jak wrzucisz zdjęcie laski 10/10 która się krzywi bo patrzy pod słońce to masz po prostu skrzywiona laskę 10/10. Powtórzę, teraz nie ma miliona filtrów do zdjęć. Potem dziwne że masa facetów jest sama bo szuka w realu lasek jak ze zdjęć i nie znajduje Ale to nie jest laska 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi