fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: 8 Złotych medali olimpijskich. A to, że startowało mało ilość zawodników świadczy o wyśrubowanym minimum. Na pewno właśnie o tym:) Nikt w tym nie chciał startować, dlatego szybko wyrzucono te konkurencję. Aktualnie rozgrywa się ja tylko na olimpiadach specjalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) 51 minut temu, fluber napisał: Tylko że nie za bardzo jest żeński goat. Mnóstwo rankingów z różnymi numerami jeden. Jest zawodniczka bardziej utytułowana od obu, poziom Karabaticia. A w siatkówce - jak wyżej - żeńska siatkówka ma overall mocniejszą pozycję. 10 minut temu, P_M napisał: przejrzałem bliżej jego karierę to nie jest nawet blisko Giby, czy chociażby pewnych gwiazd z Serbii, Rosji, czy Włoch. Ja przejrzałem ich CV i widzę, że: Kiraly ma dwa złota olimpijskie, MŚ w hali, złoto olimpijskie na plaży jako podstawowy gracz + wygrał wszystko w siatkówce klubowej. Giba ma złoto olimpijskie, srebro olimpijskie, dwa MŚ jako podstawowy gracz + MŚ i srebro olimpijskie jako głęboki rezerwowy + niczego nie wygrał w siatkówce klubowej. Zostaje eye-test, ale raz, że nikt nie oglądał przebijanki 35 lat temu, a dwa, ten Kiraly został wybrany najlepszym siatkarzem XX wieku przez światową federację, tak że chyba robił dobry efekt wow. Ładny steal ignazza. Inna sprawa, że dla mnie picki z siatkówki/ręcznej są generalnie średnie. Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: 8 Złotych medali olimpijskich. A to, że startowało mało ilość zawodników świadczy o wyśrubowanym minimum. Racja, trzeba było wiedzieć, że taka dyscyplina istnieje. Ja się dzisiaj dowiedziałem. Tylko 3 osoby wiedziały wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Na pewno właśnie o tym:) Nikt w tym nie chciał startować, dlatego szybko wyrzucono te konkurencję. Aktualnie rozgrywa się ja tylko na olimpiadach specjalnych. Nikt nie chciał tam startować? Daj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Nikt nie chciał tam startować? Daj link. Już wrzuciłem jaka była konkurencja w tej dyscyplinie. Wyglupiles się i tyle:) miłego wieczoru:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Pijany pick ale mam nadzieje że sensownie uzasadnię, i tak sensowna pula lekkoatletów mocno zawężona Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Już wrzuciłem jaka była konkurencja w tej dyscyplinie. Wyglupiles się i tyle:) miłego wieczoru:) https://www.google.com/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/1182023-30-greatest-athletes-in-summer-olympic-history.amp.html https://www.topendsports.com/world/lists/greatest-all-time/olympics-bwin.htm Tylko pokazujesz jakiego deb..., ekhm ignoranta z siebie robisz Milego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Szanuję za multidyscplinarność. Zwycięstwo w bieganiu i w strzelectwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, Sewer napisał: Pijany pick ale mam nadzieje że sensownie uzasadnię, i tak sensowna pula lekkoatletów mocno zawężona Jednak @Pablo81 nie będzie ostatni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Tu fluber ma rację, już wolałbym jakiegoś gladiatora z Luzytanii popieprzającego rydwanem, sprawdzałem tych Ewrych i Nuurmich i to jest fajna ciekawostka, ale ten Fin w konkurencjach, które utrzymały się na IO, ma 4 złota + 3 srebra bez Afryki, ten Ewry ma 0 medali. Pistorius nie wylądował w więzieniu za zabicie dziewczyny? Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał: Jednak @Pablo81 nie będzie ostatni:) Jak skomentujesz moje linki? https://www.rookieroad.com/olympics/top-10-best-olympic-athletes-all-time-7649266/#honorable-mentions Gdzie nie wpiszesz Greatest olympic athlete of all time, to on tam jest Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Jednak @Pablo81 nie będzie ostatni:) Overall? Czy lekka? Bo się trochę przestraszyłem ale overall chyba nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał: Tu fluber ma rację, już wolałbym jakiegoś gladiatora z Luzytanii popieprzającego rydwanem, sprawdzałem tych Ewrych i Nuurmich i to jest fajna ciekawostka, ale ten Fin w konkurencjach, które utrzymały się na IO, ma 4 złota + 3 srebra bez Afryki, ten Ewry ma 0 medali. jesteś pewny czy utrzymanie się na olimpiadzie manny kryterium oceny? Golf zniknął z programu igrzysk na 100 lat… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, Sewer napisał: Overall? Czy lekka? Bo się trochę przestraszyłem ale overall chyba nie jest tak źle Lekka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: jesteś pewny czy utrzymanie się na olimpiadzie manny kryterium oceny? Golf zniknął z programu igrzysk na 100 lat… Dlatego nikt nie wybiera golfistów za występy na Igrzyskach, I guess. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: jesteś pewny czy utrzymanie się na olimpiadzie manny kryterium oceny? Golf zniknął z programu igrzysk na 100 lat… Fakt że przenieśli dyscyplinę na olimpiady specjalne też wiele mówi o tym "sporcie":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Fakt że przenieśli dyscyplinę na olimpiady specjalne też wiele mówi o tym "sporcie":) Co mówi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Fakt że przenieśli dyscyplinę na olimpiady specjalne też wiele mówi o tym "sporcie":) nie oceniam, rzuciłem tylko jako ciekawostkę. nic dziwnego ze Ben Hur zgarnął 11 Oscarow (tak wiem, ze ten z 59’) ale tutaj tez elegancko widać jak zajebistym sportem były te wyścigi Rydwanów. To się ogląda w c*** lepiej od F1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @fluber Dlaczego Ewry jest top 30 rankingòw olimpijczyków? Czy na paraolimpiadzie występują "sportowcy"? Może osoby niepełnosprawne to w ogóle są "ludzie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Kur wa Lekka już jest przytyrana na maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi